Sen tesadüflere mi inanırsın, tevafuka mı?
Ben tevafuka inanıyorum çünkü bu evrende her şeyin bir sebebi var. Sıradan ya da rastgele bir denk geliş mümkün değil

30 Aralık 2022 // 10.56
Sen tesadüflere mi inanırsın, tevafuka mı?
Ben tevafuka inanıyorum çünkü bu evrende her şeyin bir sebebi var. Sıradan ya da rastgele bir denk geliş mümkün değil

30 Aralık 2022 // 10.56
Şimdi şu an bulundugumuz evren bir noktadan patlayarak oluşmuş ve bu evren daima büyüyor aynı evren içinde tam 6 evren var yani çoklu evren kısaca bulunduğun odada aynı noktada 6 farklı yer var ama biz algılayamiyoruz bunlar gerçek bilimsel olarak gerçek şimdi bunlara tesadüf diyen kerizoglu kerizdir
Sen nesin? Nereden öğreniyorsun bu kadar şeyi? Sırrını açıkla da bende öğreneyim
Bak evrenin bir noktadan patlatilarak yaratıldığı gerçek bilim adamları diyor altı aleme gelince onu bilim adamları bilmiyor onu ben başka yerden bir alimden öğrendim kendisi hem evliya hemde fizik alanında bilgili şu an fizik olarak bildiklerimi dünyadaki hiçbir bilim. adami fizik mühendisi bilmiyor okadarkinonemli bilgiler
İnanıyorum da benim sorduğum da o. Sen nereden biliyorsun? O evliya kim mesela? Sorgulamak için değil, öğrenmek için soruyorum çünkü benimde merak ettiğim şeyler
Sadece şunu bil yeter kendisi bir evliya fizik ve ekonomi alanında üst seviye bilgisi var , fizik alanında öyle bir bildiği var mı eğer yetkililer onu dinleseydi şu an Türkiye ışık hızını geçip düşünce hızına ulaşmış uçan daireler icat etmiş olacaktı ama inanmadılar çünkü din ile ilmi bir tutmuyorlardi o evliya herşeyi kanitlamasina rağmen inanmadılar git başka ülkeye söyle onlar kabul ederler se olur demişler ee gidip bildiği bilgiyi başka ülkeye dese uçan daireyi onlar icat edecek
İyi madem anlat o zaman. Uzayda hangi varlıklar var, uzaylıların ırkı ne? Ten renkleri nasıl, herkesin yazıp çizdiği gibi yeşil mi yoksa farklı renkte mi?
Cevap gelmedi? Bilgi verebilirim yazmıştınız ama cevapsız bıraktınız
Şimdi Allah bu evreni bir noktadan patlatarak insan şeklinde yarattı yani evren insan şeklinde orta kısmında gezegenler üst kısmında cennet alt kısmında cehennem yer alıyor şimdi dünya o insan şekli olan vücudun kalp noktasında yer alıyor , bu göğüs kısmında binlerce gezegen var bazı gezegenlerde ilkel çağ yaşanırken bazı gezegenlerde de teknoloji çağı yaşanıyor bunun nedeni şimdi şöyle bir gezegende atom savaşı oldumu o dünyada her şey yok olur tüm dünya radyasyon ile kaplanır kalan insanlarda duyularını yitirir ve mağaralara kaçar kısaca ilkel çağa dönmüş olur bu her gezegende oluyor bizim dunyamizda da defalarca oldu mesela Frig vadisinde 15 milyon yıllık çok büyük 4×4 araba tekeri izi var bunu arkeologlar aciklayamiyor ama orada 15 milyon yıl önce devasa büyüklükte arabaların geçtiği bir gerçek neyse
Afrika'nın hangi ulkesiydi unuttum ama bilim adamları bir yerde bir keşif yapmışlar uranyum bulmuşlar sonra tespit etmislerki binlerce yıl önce oradan uranyum alınmış yani eskidende teklonoloji vardı her seferinde atom savaşı çıktı ve ilkel çağa dönüldü bu her gezegende oluyor en geç olan gezegen teknolojisi en iyi olan gezegendir , uzaylılara gelince onlarda bize benzerler bazıları aynı biz bazıları farkli onlar düşman değiller , düşman olaydilar imdiye dünyayı helak etmişlerdi şu an uzaylıların hem ayda hemde okyanusun altında üsleri var tabi hepsi aynı gezegenden gelmiyor neyse ufolarin genelde nuukler tesislerin yanında görülüyormuş yani onlarda bizim atom savaşına girmemizi istemiyorlar çünkü girersek ilkel çağa döneriz Albert Einsteinin bir sözü var 4. dünya savaşı taşla sopayla olacak ,,,, tutankamonun lahitini açacaklarmis arkeologlar lahitin etrafında bir yazı görmüş kim bu lahiti açarsa lanet onu sarar ve ölür diyormuş ama arkeologlar genede açmış ve o arkeologlar yavaş yavaş ölmüşler lahit müzeye götürulmus müze sahibi ölmüş etrafında hangi görevli durmuşsa ölmüş sonra bilim adamları araştırma yapmış birde ne farketsinler 4000 bin yıl önceki lahitin içinden radyasyon yayılıyormuş yani 4000 bin yıl kadar öncede teknoloji varmış biraz fazla yazı yazdık daha çok bilgi biliyorum ama sanırım şimdilik bu kadar yeter
Evreni insan şeklinde yarattı derken? Kuran'da böyle bir bilgi yok diye biliyorum. Kaynağın neresi?
Eyw bilgiler içinde yine soruma cevap alamadım. Uzaylıların teni, ırkı nasıl? İnsan gibi derken nasıl bize benziyorlar?
Eyw bakacağım
Bu ayetleri biliyorum ama dediğin gibi bunlardan direkt evren insan şeklinde diyemeyiz neyse sağol yine de
Tevafuk
Kesinlikle
:) 🙏
Tesadüf diye bir şey yoktur. her şey olması gerektiği zaman olur. Doğru yerde doğru zamanda...
Kesinlikle, katılıyorum
🌺😌
Teşekkür ederim, mutlu seneler...🥳🌺
Cevap
4Cevap
Tesadüflere inanıyorum. yani aslında bizim de kararlarımız bunu etkiliyor.
Ama her şeyin tesadüf olması... biraz saçma olmaz mı? Sık sık aynı şeylere denk gelmek..
Tesadüf olması aynı şeylere geleceği anlamına gelmiyor. zaten mantıklı olması gerekmiyor
tevafuk elbette. hiç bir şey tesadüf deildir
Kesinlikle öyle
Tesadüf değil hiçbir şey kader bilerek çıkarıyor sınamak için ben basiretsizim by yıl çok kötü insanlar tanıdım 1 tane iyi insan çıkmadı karşıma
Öyle deme, her şerde bir hayır vardır. Hem hakkımızda neyi hayır, neyin şer olduğunu bilemeyiz
Ben ikisinin de aynı şeyler olduğuna inanıyorum
Ama değil, tesadüf rastgele bir denk geliş. Tevafuksa her şeyin bir sebebi olduğunu söyler
O halde tevafuk diyorsun sende
Kadere inanırım:)
Tevafuklara
Tevafuk ❤
Kesinlikle 🖤
Yin3de herşeyi hetseyin sahibi bilir bizimkisi fikir sunma🌸
Tabi ki öyle 🍃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?