bizim yan odada bı kız vardi geçen seneden beri merhaba merhaba yapıyoruz ondan sonra bir gün ben onu bizim fakültede gördüm oda beni gord yanıma geldi ddiki AA sende mi burdaydin ben hiç görmedim snei diye falan sohbet ettik. Ondan sonra ben bir gun insatgramdan yazdım takiplesiyorduk zaten fakültede bir çay içelim mi diye oda dediki olur haftaya hergun okuldayım ondan sonra aynı gün bu konuşmalar olduktan sonra asansörde karşılaştık yurtta nasılsın falan dedi bende iyiyim sen nasılsın dedim falan filan ondan sonra pazar günü yazdım dedimki yarın okulda olucam ne zaman oturalım o da dediki ben yarin donucem Konya'ya okulda olursam haberlesiriz dedi bende tamam olur dedim ondan sonra biz karşılaştık ama bana hicbir şekilde merhaba selam yok yüzüme bile bakmadı yokmusum gibi davrandı. Ve bu böyle devam etti kafede karşılaştık yanımdan geçti karşımdan geçti yine selam yok bugün de gördü beni kafede hemde karşı masada oturmama rağmen yine selam vermedi bende bugün onu takipten çıktım ve takipçilerimden de çıkardım sen olsan sende böyle mi yapardın seni görmezden gelmeyen birine. Ve hani yan odamda diyebilirdi zaten ayni yurttayiz aşağıda da çay içebiliriz gibisinden ama beni hep görmezden geldi hemde bütün adımları o atmasına rağmen.
Şimdi de pişman oldum ve nasıl geri takip edeceğimi düşünüyorum. Takipten çıkmakla doğru mu yaptım yanlış mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer