Belki de çok şey yapmamak lazım, vuralım hayatın gelişine..

Belki de çok şey yapmamak lazım, vuralım hayatın gelişine..
Hayatın güzel olduğunu özellikle hayvanları ve çocukları sevdiğim zaman düşünüp hissediyorum. Bana insan olduğumu ve tanrıyı anımsatıyor. Güzellikleri çıkarıyor sanki içimdeki.. Hayat bizi hoyratça savurdukça daha sinirli ve daha sert olabiliyoruz çünkü bir çok konuda. Hal böyle olunca içimizdeki merhameti ve sevgiyi ön plana çıkaran anlar daha değerli hale geliyor.. Keyifli akşamlar..
Hayat benim için genel olarak kötü gidiyor. ama hayatın güzel olduğu bazı küçük anlar da oluyor mesela kahve içmek ya da uyumak ya da sevdiğiniz bir filmi izlemek. veya sizi seven birisinin size iltifat etmesi bu tarz küçük mutluluklar bazen hayatın güzel olduğunu anlamamıza neden oluyor ve insana iyi geliyor. bunların dışında genel olarak hayatı güzel bulmuyorum ama tabi ki her insanın hayat bakışı ve deneyimleri farklıdır.
Kısaca insan kendisini severse hayatı da seviyor ve yaşamayı da seviyor. hayatımızı güzelleştiren şeylerin başında geliyor sevgi :)
Var, hem de çok fazla. Hatta fazla oldukları için daha çekilir geliyor albayım 😀
Şu şarkıya klip gelmeliydi...
https://www.youtube.com/embed/Zml5QpAvW5w Benim de aklıma bu şarkısı geldi. Çok seviyorum bu şarkıyı.. Bu şarkıya da klip gelmesi lazımdı..
https://youtu.be/ZFy4CbEjFvs
Bu şarkısı da muhteşem. Çookkk güzel bir şarkı. Neyse bir ara bu şarkılardan soru hazırlayayım ben😂
music.youtube.com/watch
Senin modu düşürdüm. Görev tamamlandı 😬😬😂
Hahahaa 😂
Yok ya Candan ile düşüremezsin 😀
Çünkü kadın en damar şarkıyı bile öyle bir söylüyor ve arkada öyle bir melodi oluyor ki düşmüyor.
Mesela bak Sensizlik'i uyuyana kadar dinleyebilirim 🤩
Nakarat hele...
Şunu sömüreyim buna da geçicem.
Candan gecesi olsun madem 😀
Yarın zaten benim için hafta sonu artık, yılı kapattım iş olarak sorun yok 😂
Seni bırak ben kendi modumu düşürmüşüm erkenden uyumuşum. Hayret ettim kendime 😬😬böyle arada bir şaşırtıtırım kendimi 🤦♀️😂
Senin modunu belki senenin bitimine yakın bu şarkıyla düşüreyim 😂çok düşüresim var. Bide haftanın son iş günü tahammül azdır 😬😬
music.youtube.com/watch
Evet hastalıktan iyileşince sağlığımın değeri ile birlikte hayatımın değerini de biliyorum.
Cevap
12Cevap
Evet ya olmaz mı var. En çok sevdiğimin yanında olduğum zaman diyordum hayat güzel diye. Bana bu hissi hissettiren çok az insan var. Sonrasında sağlıklı olduğum ve mutlu hissettiğim günlerden herhangi birinde kendi kendime de hatırlatıyorum hayatım güzel ve herşeye rağmen yaşamaya değer olduğunu
zaman zaman inişler çıkışlar olacak elbette ama hiç birisini ne olsun diye ya da olmasın diye çabamız yeterli kalacağını sanmıyorum, dediğiniz gibi vur hayatın gelmişine geçmişine geleceğine inceldiği yerden kopsun
Uzun ve yorucu bir günün ardından eve geldiğimde, sevdiğim insanlarla birlikte olduğumda, geçmişi yâd ettiğimde anlıyorum hayatın çok güzel olduğunu.
Bir İbrahim Tatlıses şarkısı der ki: "Gülüm dünya yine güzel, hayat yaşamayaağaa değer." Yani evet güzel olduğunu anladığımız zamanlar var.
Var. Sevdiklerimin yanimda olmasi beni desteklemesi, hala iyi seyleri gorebilmek mutluluk verici. Tek kotu yan, hayat sartlarindan fazla uzun surmuyor mutluluklar bazen.
Hiç bir zaman anlamadım hayatım hep berbat geçti benim kendimle ilgili, hayatımla ilgili güzel diyebileceğim hiç bir şey yok.
Çoğunlukla iyi lakin hayata nereden baktığınla ilgili
Var da daha gelmedi
Gelecek sabır çekirge 😐😂
bundan 7 8 yıl öncesi olabilir
Nadir zamanlarda yaşıyorum.
Her zaman
Yağmurda motor kullanmak.
Evet biraz çılgınca geliyor kulağa ama kuru havada kaza yaptım ama yağmurlu havada hiç düşmedim.
Böyle de bir gerçek var.
Hangi hayat?
Yooo yaşıyoruz 😂😂😂
Sen fosilsin ya normaldir 😂😂
İyi ki varım degıl mı 😂😂
Sag ol fosil biliyorum 😂
Sen zaten ölmezsin ki fosilsin sen 😂
Ben sana sigara ve fıstık gönderirim merak etme 😂
Ne demek her zaman fosil lafı bile olmaz 😂
Çok uzun zaman önce 7 8 yaşlarında..
Her zaman.
vardi wbet