Kendine karşı objektif olamayan insanlara tahammül edemiyorum, uzak durun benden kdbd

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Boş boş konuşan, kendini bir halt sanan, iki yüzlü ve sinsi, kendi pisliğine bakmadan millete çamur atan, saygısız insanlara tahammül edemiyorum. Bir önceki cümledeki “insan” kelimesi için özür dilerim :D
Herşeyi sallayıp icraata gelince kvıranlardan erkek kadın farketmez geneli de böyle olmayan bişeyi olmuş gibi anlatır ya da yapmadığı bişeyi yapmış gibi anlatırlar ya da bilmediği her b*k hakkında biliyormuş gibi konuşulanlar teşekkürler
Tişikkirlir
Sürekli ben ben ben diyen :( Benim annem şöyledir, benim babam böyledir diyen :( Kısaca kendini ve çevresinden sürekli bahsedip onları yere göğe sığdıramayanlar :(
Yüzüme karşı gülüp arkamdan konuşanlardan hiç haz etmem 🦊
Cevap
16Cevap
Egolu insan
Her şeyi ben bilirim havasında olan kişilere... Okul zamanında oluyor böyle tipler, irite oluyorum yani...
Saygısız ne konuştuğunu düşünmeden kırıcı konuşanlar dalga ci kişilere hiç tahammül edemem nefret ederim
bencil egoist gereksiz inat samimi olmayan ama bunu hiç belli etmeden davranabilen insanlara tahammül edemiyorum
Cahil ve ikiyüzlü bencil insanlara tahammül edemiyorum
Sürekli bilmiyorum diyen , ne istediğine hala karar veremeyen ya da karar vermek istemeyen insan.
Negatif ve enerjisi düşük insanlara ve aptal insana hiç tahammülüm yok
Sinsi sinsi laf sokanlardan iğreniyorum, defolsunlar gitsinler hayatımdan
Negatif enerji yayan insanlardan nefret eder uzak dururum.
anlayışsız empati yapmayan bencil insan tiplerinden nefret ediyorum
Bencil, laubali, her şeyi bildiğini zanneden, manipülatif
Çok yüksek ses ile konuşanlar
Hakkı yoken başkasnn hayatına müdahale eden hiç bir vasfı olmamasna ragmen çok bilen ve kaba bagırarak konuşan insanlara tahammül edemem
Yalan söyleyen, küçük çocuk gibi şakalar yapan, kendini üstün gören, patavatsız konuşan ve daha...
Kendi yaptıklarından haberi olmayıp başkalarını eleştirenlerden
Tahammül edemediğim insan tipidir
Sürekli sinirli agresif olan ve yılışık tipler
Enerjimi düşüren insan tipi😂
Cahillere tahammülüm yok.
Bencil trip nankör
Bunu unuttum bide anlayışsız
Egolu insan.
Yok.
Bencil
Vefasız
kibirli