İkna yeteneğiniz ne kadar güçlü? Beni bir cümleyle iyi birisi olduğunuza inandırabilir misiniz?

İkna yeteneğiniz ne kadar güçlü? Beni bir cümleyle iyi birisi olduğunuza inandırabilir misiniz?

İkna yeteneğim gerçekten çok kuvvetlidir öyle uğraşmam normal konuşmam yeterli insanları analiz eder kime neyi nasıl söyleyeceğimi bilirim özellikle çocuklar üzerinde ikna kabiliyetim çok yüksek ama bunu asla art niyet çıkar için kullanmadım
Cevap
11Cevap
İkna yeteneğim güçlü
Inandiramam, cunku icimde herkeste oldugu gibi az da olsa konusu degiskenlik gosterebilen kotulukler barindirip bunlari sorguladiktan sonra uzuluyorum ve degistirmeye iyiye cevirmeye calisiyorum. Sonuc olarak salt iyilik yok icimde.
İkna etmem , karsımda ki insana o ürüne ya da kavrama ihityacı oldugunu düşündürürüm.
Daha bugün 20.000 dolarlık makıneyı bu şekılde 12000 dolara aldık şirkete 😎
İnsanına göre değişir kimi insan çabuk ikna olur kimi insana ne kadar yetenek göstersen boş kendi doğrultusunda kafasından başkasını dinlemez
Kötü olduğunu düşünen yok zaten bu dünyada. Dünya siyah ve beyaz insanlardan oluşmuyor. Grinin tonlarında yaşıyoruz.
Yüksektir evet. Özelliğim böyle. Çoğu kişi tarafından kötü algılanan bir olay ama bu liderlik vasfından geliyor. İstemsiz olduğu durumlar çoğunluk 🖤
Yalvarsam ikna edemem. 😃
Değil ikna edemezsen bırakıyorum uğraşmıyorum
Hic ugrsaadim birilerini ikna etmeye. Bisey dersemde samimiyimdir inanir herkes
İkna yeteneğim güçlüdür genelde
Yerine göre güçlü diyelim.
Çok güçlü ama ben istersem.
Çok iyiyim hatta profesyonelim diyebilirim 😅
Evet başarılıyım bence bu konuda😎
Bunun için çabalamıyorum
Hayır değil
Fazlasıyla.
Güçlü