Kimsenin beni anladığını düşünmüyorum, ne yapacağım?

buna bir çözüm bulamıyorum. birinin yardım etmesini istiyorum ama cidden kimse anlamıyor gibime geliyor.

bir şey düşünürken düşündüğüm şeyde bir şeyler düşünüyorum. tıpkı bir ağaç gibi, her şey dalından dalına evriliyor, ve daha çok şey düşünüyorum. kafam asla boş değil her saniye bir şeyler düşünüyorum. bir şeye bir adım atmadan önce insanlar diyorlar ya 2 kere düşün diye, işte ben 2'den fazla düşünüyorum. olacakları düşünüyorum. satranç oynarken nasıl ileri hamleleri düşünüp ona göre hareket edersin, nasıl tavla oynarken (tavla çok bilmiyorum) karşıdakine göre oynarsın ya, işte onun gibi düşünüyorum.

normal hayatta böyle düşünüyorum. normal düşüncelerim aynı satranç oynuyormuşum gibi. ne yapacağımı bilmiyorum. bu bir hastalık mı yoksa normal bir şey mi bunu bile bilmiyorum. doktora mı gideceğim nereye gideceğim kime anlatacağım bilmiyorum. varsa aranızda anlayan, lütfen yardım edin.

Güncellemeler
+1 yıl
dostlarım demek istediğim sadece aşkla ilgili değil. genel olarak anormal derecede kafam dolu. ne yapmam gerekiyor
Kimsenin beni anladığını düşünmüyorum, ne yapacağım?