Bütün Dengem Alt Üst Oldu?

selam arkadaşlar öncelikle hayatımı biraz anlatayım ben 4 kişilik bir ailenin en küçüğüyüm yaklaşık 12 yaşımdan beri yazları ve hafta sonları çalışıp eve para getiren biriyim benden büyük ablam ve ondan büyük ikiz abilerim var o zamanlar haliyle maddi durumumuz sıkışıktı ablam zaten okumuyor annem felç ve babam çalışamayacak kadar yaşlı 2 abimde okuyorlarken benim işim biraz daha kritikti üçümüzden biri okumayı bırakmalıydı bende derslerim kötü diye hemencecik atıldım şimdi pişmanım da hayat bitmiyor sonuçta bende çalışıp evime ve okuyan abilerime maddi destekte bulunmaya başladım bir iplik fabrikasında 19 yaşıma rağmen baya iyi yerlere geldim biraz para birikintisi felan yaptım hayat motivasyonum güzeldi bir abim memur oldu digeri hala üniversitede epey bir aradan sonra üniversiteli abim tatil için gelmişti konuşup şakalaştıktan sonra bana harry stylese benziyosun biliyormusun dedi bende oda kimmiş diye biraz araştırdım 3 gün önce gördüm ki töö harry şimdi 20 yaşında bir şarkıcı galiba ya da mankendi tuhaf bir şekilde hareketleri ve giyimimiz benziyor e haliyle harry arabası yazdım en sevdigim araba range rovere sahib ve hayalini kurmaya tenezzül etmedigim ferari sürüyor düşündüm ben bu kadar yıl boyunca edindigim didindigim 20 yaşındaki adam rahatlıkla yapıyor kıskandım onun bir partide 1 saati 2-3 bin tl benim bir 8 saatim 50 YTL 3 gündür çalışamıyorum bütün hayat enerjim emildi hiç birşeyden tat alamıyorum
Bütün Dengem Alt Üst Oldu?