İyi akşamlar...
Kişilik testlerini seviyorum. Çok ilgimi çekiyor. Az önce bir kişilik testi yaptım. Siz de yapıp sonuçları belirtebilirsiniz.

Kişilik testlerini sever misiniz?
Eysenck Kişilik Testine gitmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz...
İyi akşamlar...
Kişilik testlerini seviyorum. Çok ilgimi çekiyor. Az önce bir kişilik testi yaptım. Siz de yapıp sonuçları belirtebilirsiniz.

Kişilik testlerini sever misiniz?
Eysenck Kişilik Testine gitmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz...
Nörotisizm 6da6
Yalan 6da4 lan ben yalancimiyim
Dışa dönüklük 6da2
Psikotisizm 6da2
Şey biri bana beni anlatabilirmi 😅
BASKA BİLGİ LAZİMSA
Burç güneş akrep
Ay aslan
Yükselen balık
Alçalan başak
Mbti İNTP
Yaş 17
Mizacimi bulamıyorum hep farklı ya
Neyse bu testi açıklayabilir misiniz yani ben ne çıktım 😅
Nörotisizm, sosyal ve psikolojik stresörlere olumsuz olarak tepki verme eğilimi olan anksiyete özelliği olarak tanımlanır. Nörotisizm öfke, nefret, bıkkınlık, suçluluk, kaygı ve asabiyet gibi pek çok itici duygu durumu içerirken, nörotisizm düzeyinin düşüklüğü ise sakinlik ve dinginlikle ilişkilidir.
Dışa dönükler, ruhsal enerjilerini dış dünyaya yani nesneye yönlendirirler. Cana yakın, içten, değişime açık ve uyumlu bir kişilikleri vardır. Hareketten hoşlanırlar, çevrelerinde başka, insanlara ihtiyaç duyarlar. Sessizlik ve yalnızlık onlara göre değildir.
Psikotisizm tanımlanırken, bir kişinin psikotiklerde yaygın olarak bulunan bazı nitelikler sergileyeceği ve belli ortamlarda psikotik olma konusunda daha duyarlı olabileceği belirtilmiştir. Bu tür psikotik eğilimler arasında pervasızlık, psikopatik eğilimler, iki uçlu bozukluk, düşmanlık, kültürel normların kabul edilmemesi, olgunlaşmamışlık ve antisosyal tutumlar sayılmıştır.
Çok sagol
Rica.

:P
Anlıyorum. Teşekkürler. ✧
Sonuç beklediğim gibi olmadı. Ben Psikotisizm'in daha yüksek çıkacağını düşünmüştüm.
Anladım güzel.
Dışa dönükler, ruhsal enerjilerini dış dünyaya yani nesneye yönlendirirler. Cana yakın, içten, değişime açık ve uyumlu bir kişilikleri vardır. Hareketten hoşlanırlar, çevrelerinde başka, insanlara ihtiyaç duyarlar. Sessizlik ve yalnızlık onlara göre değildir.
Kişilik testlerini seviyorum.

Psikotisizm 6 üzerinden 5
Yalan 6 üzerinden 4
Nörotisizm 6 üzerinden 2
Dışa Dönüklük 6 üzerinden 1
Teşekkürler.
Rica ederim
Cevap
0Cevap

😂😂
Teşekkürler.
Rica ederim.