Benim adım ebruli bir gerçek, biraz rüya.. Yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya ..
Herkes herkese doğruyu söylüyor 😬
https://www.instagram.com/reel/CmVdOsjK5DQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Benim adım ebruli bir gerçek, biraz rüya.. Yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya ..
Herkes herkese doğruyu söylüyor 😬
https://www.instagram.com/reel/CmVdOsjK5DQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kötülük olmasa ne olurdu, yalan olmasa ne olurdu? Sanırım iyinin ve dürüst olanın kıymetini bilemezdik.. Zaten bu yüzden var bu dünyada bunlar. İyi olmayı seçen dürüst olmayı seçen bu yüzden güzel bir insan oluyor. Aksini gördüğümüz ibret aldığımız için..
Yalansız bir dünya gerçekten güzel ve saf olurdu. aslında insanların birbirine daha çok güvendiği ya da suçların belki de daha az işlendiği bir yer olurdu. ama bu mümkün değil tabi ki. insanlar genelde kolay olduğu için veya korktukları için doğruyu söylemek varken hemen yalan söyleyebiliyorlar. böylece insanların gerçek yüzünü sonradan değil aslında ilk başta fark etmiş ve görmüş olurduk. tabi ki burada önemli olan aklına geleni direk söylemek değil. yani bir kişi yalan söylemek zorunda değil o konu hakkında konuşmak istemiyorum da diyebilir.
Mükemmel bir yer olurdu. Yalan söylenemeseydi herkes daha düzgün birisi olmak zorunda kalırdı
Teşekkür ederim :)
Eğlenceli olmazdı :D ahsh Yalan söylüyoruz hepimiz zaman zaman, kimse kendini kandırmasın yani :D Düşünsene bir halt yiyeceksin mesela ailenden ya da arkadaşlarından gizli çat diye söylemek zorunda kalıyorsun ee ne yaramazlık yapabiliyoruz ne gizli saklı kalıyor :D Keyifli günler..
Hiç çekilmezdi ya ne entrika var ne kaos 🤣🤣
İntihar sebebi 🤣🤣
Teşekkürler canım :D :D
Cevap
19Cevap
Güzel olurdu bir defa güven en çok duyulan duygu olurdu. Şimdiki gibi elmas değerinde ve nadirliğinde olmazdı. Kimseler üzülmezdi yalan olmasaydı. Kalpleri acımazdı bu kadar. Yalan olmasa dünya çok güzel bir yer olurdu
Şahane olurdu, dürüstlüğü zirvede yaşardık. Cennet gibi bir dünya olurdu.
Tamamen kaos hakim olurdu bence
yani işin özünde herkes yalansız herkes doğruyu söylüyor zaten :) ancak herkesin doğrusu farklı belki de ya da kendince doğruları yaratabiliyor.
Sonuç itibarıyla herkes gerçekten önce kendisine dürüst olsa doğruyu söylese harika olurdu..
Hahaha 😂
En güzel sahnelerden biriydi ya bu Mecnuuuun 😀
Şarkı da harika cover 🤩
Yalansız bir dünya 🤔 Temelde güzel olurdu ama yalan ( daha doğrusu bahane) söylenmesi gereken insanların da olmaması gerekiyor. Yoksa onlara gerçeği söylersek eli verip kolu kaptırma durumu olur 🤣
Böyle şarkılardan daha fazla bekliyoruz efenim 🥳
Hiç sanmıyorum izlediğim eski bir dizide bir şarkı keşfettim bir kaç gün önce. Dur sana onu yollayım da aklıma gelmişken modunu bir düşüreyim 😬çok hoşuma gitti benim 😂
Çok güzel yaa🖤
music.youtube.com/watch
İstisnasız bütün siyasetçiler işsiz kalırdı (1 trilyon dolarlık doğalgaz rezervi bulduk), evliliklerin çoğu yıkılırdı (ay aşkım vallahi arkadaşız, inan aramızda bişey yok, hem Taylan seni de çok sever, sayar), patronlar çalıştıracak işçi bulamazdı (çok sıkışık durumdayız, bu kadar zam yapabiliyorum derken 5 milyonluk araba almıştır), esnaf batardı (abla vallahi bana gelişi 150, sana nasıl 140 liraya vereyim derken malı 90 liraya almıştır).
Eeee ben müşterilere ne diyecem? Daha bugün bir çuval yalan söyledim kadına 🥹
Neden öyle bir şey düşüneyim ya. İş yetiştiremem ki o zaman ben 😂
Aaaa dur hazır aklıma getirdin fıstık vardı. Mutfaga gidip hazırlayayım ama önce çakmaga fitil , taş bakımı yapayım. Merak etme atacam görsel için rahat olsun 😂
Atmayacam ya valla çakmakla ugrasırken avuc avuc yedim bitti 😂 tuzlu tuzlu kız nasıl yiyon bunu sen
Keçi gibi tuz mu yiyorsun ne yapıyorsun sen 🤔 2 avuc yedim dudaklarım yandı 🥹
Kadın ölümden dönmüş değdi diyor 😂😂 nasıl seviyorsun tuzlu tuzlu valla şaştım ya
Azaltmıs halin bir traktör yemek mi 😂
Tuz gölünü yedim desen sasırmam 😂
Koruma altına alınsın orası yoksa sen tuz gölünü falan yersin ya 😂
Bence insanoğlu ondan da şikayetçi olurdu.
Bu ne ya herkes adam.
Oynak kimse niye yok
Diye dertlenirdi.
Kimse gerçekleri kaldıracak kadar dayanıklı değil o yüzden travmatik bir dünya olurdu
Yalanın icadı filmini izleyebilirsin 😄 aynen o filmdeki gibi olurdu 😄
Tüm siyasiler asılırdı görüşüne bakılmaksızın 🤣🤣🤣
kısa ve net keşke herkes doğrucu olsa keşke ama işte hayat buna izin vermiyor
The Sandman dizisinin bir bölümünde buna değinmişlerdi ve muhteşem anlatılmıştı. İnsanlar yalana başvurmak zorundalar tatlım. Herkes aklından geçen düşünceleri hiç dizginlemeden olduğu gibi aktarsa hepimiz kanlı bıçaklı oluruz.
Serap dengeli bu durum iyi kötü kavramı her zaman olmustur dünyada
Dürüstlüğün erdem olmaktan çıkardı ve dürüstlüğün erdem olmadığı bir dünya yok olmaya mahkumdur.
Güzel olurdu
Bence de güzel olurdu
Yalan olmasaydı doğrularda olmazdı
çok güzel olurdu
Tatlı
harika olurdu bence keşke öyle dünya olsa
Çok güzel olurdu
sıkıcı olurdu biraz yalan hareket katar işe
Gerçek dünya olurdu
Avukatsız.
Rüyada
Cennet