Kişilik & Karakter Daha önce kafanızda kurduğunuz felaket senaryoları gerçek oldu mu? BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ya şöyle olursa, ya böyle olursa diye kurduğunuz felaket senaryoları hiç beklemediğiniz bir anda gerçekleşirse ne yapacaksınız? Felaket senaryolarınıza kurtarıcı planlar da ekliyor musunuz? Daha önce kafanızda kurduğunuz felaket senaryoları gerçek oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zaten hep felaket senaryoları kuruyorum çünkü güzel bir şey gerçekleşmiyor hayatımda. keşke korku filmi yönetmeni olsaydım en azından kariyerim olurdu master yapardım. 1 2 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahsjs o kadar haklısın ki u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim desteğin için adfjdfah
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Sanki hepsi oluyor gibi fkd 1 4 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kurtarıcı plan eklemen şarttt Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ekliyorum. Düşünmüyorum öyle şeyler! “ benzeri çeker" Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Düzeltme: "Benzer benzeri çeker"Teşekkürler ananas 🍍 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Rica ederiim Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl En büyük felaket sensin ama @BirAnanasAldirdim sjskskznkssmm 1 4 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hayatımda terliğimle bu kadar yakından tanışmak isteyen birisi olmamıştı😂 rekora koşuyorsun böyle devam Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kdkdkskskksks rengi bozuk onların o yüzden bir şey yapmaz bana Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Gel de bi gösteriyim Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Yok uzaksın sen dkkdkdkdk Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. İşim gereği hayatımda da risk analizini etkin bir şekilde yapar, b ve c planlarımı hazır tutarım. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Pek felaket senaryosu kurmuyorum, genelde her şeye olumlu açıdan bakmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnş ölürüm dedim ve öldüm.. 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Buna inanmamı bekleme🙄 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hatırlayamadım desem 1 0 Yorumla