Sanki mühim olan çığırtkan davranmak, kim daha çok bağırırsa o haklı. Kim güçlü görünüşe sahipse o haklı.
İnsanlar neden sessiz gördüğü insana, konuşmamasına rağmen sen sus diyor?
İnsanların adaleti neden bu kadar çıkara göre değişiyor?
Sanki mühim olan çığırtkan davranmak, kim daha çok bağırırsa o haklı. Kim güçlü görünüşe sahipse o haklı.
İnsanlar neden sessiz gördüğü insana, konuşmamasına rağmen sen sus diyor?
İnsanların adaleti neden bu kadar çıkara göre değişiyor?
Kötü kötü olduğunu kabullendiği için siz kâr kaldığını düşünüyorsunuz. Merak etmeyin belki de onun daha kötü günleri oldu ya da olacak. Er ya da geç yaşattığını yaşatacaklar.
Umuyoruz ama teğet geçiyor kötü günler onları
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Yaşadığımız şu yüzyılda makbul olan hakikaten, gerçekten, hakederek haklı olmak değil. Kendisini haklı zannettirmek ve algılatmak aslolan. Bu yönde şikâyetçi olmak çözüm değil. Bilakis, iyilerin ve gerçekten haklı olanların daha çok sesleri çıkmalı, evet !! 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Canım gördüğüm şu insanların iyi insana tahammülü kalmamış
Bu konu epey derin. Anlıyorum.🍀🍀
Eig için teşekkürler çok naziksin ☺️💞😍
Rica ederim ❤️
çünkü insanlar bencil menfaatci sus derken bile bir menfaati vardır.. ama kötünün yanına kalir diye düşünme. eninde sonunda kimsenin yaptığı kimsenin yanına kâr kalmayacak
Umuyorum dediğin gibi olur ama sanki onlara bir şey olmuyor 🥺
Umuyorum dediğin gibi olur mutluluğu hak etmeyenlerde görmek üzücü
💞❤️
Çünkü öyle bir zamandayızki.
1) Kültürel olarak yozlaştık.
2) Denge olarak uçurumlar oluştu.
3) Ekonomik olarak dipledik.
4) Huzurumuzu yokettik.
Vs. vs.
Maalesef toplumumuz hızla ve yanlış bir biçimde başkalaşıyor. Oysa eskilerde saygı, sevgi, şefkaat, edep, erkan vardı.
Cevap
5Cevap
Çünkü dünyada adalet yoktur. yani kötü insanlar kötülük yaptığı zaman bu yanlarına kar kalır.
Maalesef bu dünyada o terazi yok gibi görünüyor.
böyle sorular görünce aklıma arkadaşım geliyor cidden dünya böyle ne yazık ki
Arkadaşın?
Merak da ettim ama özel galiba
Çok kötü sessiz biriydi demek
Öyle insanların kaderi bu
Ne kadar sesin çıkarsa okadar haklısın demektir
Çok kötü
Ben yeni gelen müdürle tartıştım ben haklıydım Ve haksız duruma dustum
Çünkü o müdür. Ha şöyle olsaydı ayağı kaydırılmak istenen bir müdür olsaydı ve o haklı olsaydı onun yanında da yer almazlardı
Ve ben ona kesinlikle bagırmadım çünkü bağırsaydım benim hata mı bana karşı kullanacaktı ben sakin kaldım yinede suçlu ben oldum 😑😑
Bağırsaydın işten çık der ve tazminat da ödemezdi kusurlu tavır diye
Calıstıgim yer ve müdürler herzaman sıkıntılı olmustur bir tane düzgün çıkmadı içlerinden
Biraz kompleks yapıda oluyorlar
Aynen öyle
Haksızlığa sesimizi yükseltmeli ve hickimseye kendimizi ezdirmemeliyiz. Kimse senden değerli değil; seninde canın var; sende insansın...
çok merak ettiğim bir konu bilen varsa anlatsın
Kaldiğini zannediyo o õyle bi cezayla sinanacakki kahri perisan olacak er ya da gec Allah birakmaz yanina sikinti yok
Ne oldu kötü bişey mi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?