Dürüst ve samimi itiraflar bekliyorum, rezil olduğunuz bir anı anlatır mısınız?

Dürüst ve samimi itiraflar bekliyorum, rezil olduğunuz bir anı anlatır mısınız?

lahmacun yerken ağzım doluydu arkadaşım duble büyük ayranı dökünce kendimi tutamadım istemsiz gülünce ağzımdan fırlayan kıymalar hesap ödenen kasanın oraya gitti o anki utancımı anlatamam. hemen temizlemeye başladılar sinirli bir şekilde hesabı ödeyip lahmacunları bırakıp çıktık
Pazartesi günü avmde mağazada kasada ödeme yaparken kredi kartımın şifresini bi kaç saniyelik unutup ayy unuttum dediğimde bi an milletin bana baktığını fark ettim. O an nedense acaba rezillik bir durum mu var diye aklımdan geçti.
Cevap
6Cevap
Telefonumu yeniden düşürdüm, gerçekten rezalet :D
Kırıldı mı
Bu sefer koruma kabını kırdım :D eğer kırılsaydı intihar etmeye giderdim dhdj
Geçmiş olsun : ))
Teşekkür ederim :D
@KLARA_777 şaapcaktım :D duş sonra havlunun üstüne koydum sanki havlu kaydırak; sen telefon ordan kay düş 🙄
@KLARA_777 hsjsh :D lahmacun olayı derken? valla boynumuza assak bile sonuç itibari ile çıkaracağız yine düşecek, kesin nazar
Rezil olmadım
Düşmüştüm geçenlerde topuğum kaldırıma takıldı. Ama güldüm kalktım ayağa yürüyorum hanım efendi elbiseniz yırtılmış dedi birisi. Birşeymi oldu başınıza birşeymi geldi dedi😄yok dedim düştüm sağolun teşekkür ettim ama mahçup oldum
Teşekkür ederim
Uzun zamandır rezil olmadığımı fark ettim.. Tahtalara vurayım, kendimi çimdikleyeyim.. 😄
En son ne zaman olduysan onu yaz😂
Daha okul çağlarımdayken takıldığım bir kız vardı.. Babasıyla karşıdan geliyorlardı.. Ben de yanından biraz konaşarak geçeyim dedim.. Ayakkabı ayağımdan çıktı, ben yerde.. 😂
Daha cocukmuşsun bir şey olmaz ondan 😂 Güldüler mi bari 😂
Dönüp bakamadım bile.. 😅
Yüzünde kızarmıştır senin 😂😂
Buharlaşmak istedim o an.. 😂
😂😂
Çok milleti takan biri değilim bu sebeple rezillik nedir tam olarak bilmiyor olabilirim. Hani baktığı gözde saklıdır bu tip şeyler o bakımdan çok önemli olduğunu düşünmüyorum.
Hımmmm 🤔 hiç kendini kötü hissettiğin bir durum oldu mu diyelim o zaman🤔
Kan değerlerim düşmüştü başım dönüyordu biranda önümdeki demiri göremedim takıldım baya uçtum yapıştım bodozlama yere hemen hızlıca kalktım da gördü hep insanlar 😀
Teşekkürler
Bugün merdivenden çıkarken ayağım takıldı yüz üstü düşüyordum ki reflekslerim takdire şayan olduğu için kıl payı yırttım.
Geçmiş olsun
Hatırlamıyorum, hatırlasam da burada paylaşmazdım zaten🤭
Hiç mi rezil olmadın 🤔 sadece bana anlatırsın 😄
🤭 cıks anlatmam
Anlatma bakalım
Tatile gittiğimde rezil olmuştum sanırım.. 😅😅 Ama anlatmam..
İyi anlatma bakalım
Uzun zamandır rezil olmamışım 2 sene olmuş nerdeyse 🙊 süper gidiyorum
2 sene önce nasıl rezil oldun🤔
Anlatmasam çok daha iyi olucak hatırlayınca bile yüzüm kızarıyor shsjs
Anlat anlat : ))
Yuk olmaz 😂
Tamam sadece bana anlat o zaman : ))
İlla öğreniceksin yani
Tabii ki : ))
Hiç hoş değil😝
Bekliyorum 🤔
Eski İETT otobüslerinde camlar zor açılırdı bilen bilir artistlik yapacam ya cama bı asıldım cam açıldı ama camın tırnağıda elimde kalmıştı ortalığın... Koymuştum
Aynadan kendimi görüp, arkadaşıma aaaa kız ne kadar da bana benziyor demiştim 😁
Hiç rezil olmadım şükür
Karta güvenip kasada kaldım 🤭
Hatırlamıyorum
Megafonda kim o diyeceğime alo demistim 😝😝
Çavuş tokatlarken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?