Kişilik & Karakter Karakterini hangi tada benzetirsin? cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Senin karakterinin tadı hangisi? Tatlı mı, tuzlu mu, ekşi mi, acı mı? Karakterini hangi tada benzetirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Su gibi tatsız tutsuz 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Hepsi olabilirim, karşımdaki kişiye ve duruma bağlı sevdiklerime tatlı sevmediklerime ekşi kızdıklarıma acı cimrilere tuzlu olurum 😂😂😂😂 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl 🤭🤭 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kimine acı olurum kimine tatlı. Hani şu ayna meselesi karşımdaki neyse yansıması olurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 💪 💪 💪 tadım yok. sigmayım hiçbir tad duyusu beni algılyamaz. yemeğin ötesindeyim. 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl Teprikler apla Yorumla
Glitter7 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Karşımdaki kişiye göre. yani hepsine sahip olabilirim 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl Korkutucu 🤭🤭 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Yaaa tatlıııı tatlışıımm ben 🙈😂😂🥰🥰 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl 🙈🙈🤭🤭 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ekşi 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl En sevdiğim 🤭 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl tatlı-ekşi 0 3 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl Oooolmasss birini seçmelisin 🤭 TheLaady +1 yıl Tatlı diyelim o halde.. tatlı ama bir sınırı var, fazlası tehlikeli cokiyibirisi +1 yıl 🤭🤭
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Acıyım yaa bennnn 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl Niceee Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Limon olasım geldi 0 0 Yorumla
Burcu246 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Dghj 0 1 Yorumla cokiyibirisi +1 yıl Teşekkürler çok açıklayıcı 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Su gibi tatsız tutsuz
Hepsi olabilirim, karşımdaki kişiye ve duruma bağlı
sevdiklerime tatlı sevmediklerime ekşi kızdıklarıma acı cimrilere tuzlu olurum 😂😂😂😂
🤭🤭
Kimine acı olurum kimine tatlı. Hani şu ayna meselesi karşımdaki neyse yansıması olurum
💪 💪 💪 tadım yok. sigmayım hiçbir tad duyusu beni algılyamaz. yemeğin ötesindeyim.
Teprikler apla
Karşımdaki kişiye göre. yani hepsine sahip olabilirim
Korkutucu 🤭🤭
Yaaa tatlıııı tatlışıımm ben 🙈😂😂🥰🥰
🙈🙈🤭🤭
Ekşi
En sevdiğim 🤭
tatlı-ekşi
Oooolmasss birini seçmelisin 🤭
Tatlı diyelim o halde.. tatlı ama bir sınırı var, fazlası tehlikeli
🤭🤭
Ekşi