- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni tanımayanlar çok soğuk ve mesafeli olduğumu söyler. Yanıma gelmeye çekinirler. Entelektüel yanım baskındır kitap okumayı severim ama kick boks da severim. Atletik bir vücuda, özgüvene ve zekaya sahibim. Terbiyesiz insanlara karşı psikopat davranışlar sergilediğim doğrudur. Ne varki bu özellikleri insanlara şekil yapmak için kullanmıyorum. Umursamam öyle şeyleri. Yakın çevrem sever sayar çok şükür.
03 Yorumla- +1 yıl
Kişinin özgüveninin temeli varsa, bence takdire şayandır. Aksi halde ukalalık olur. Özgüvenli insanları severim. Ukalaları hiç çekemem. 😊Entelektüel yönünün baskın olması, temelinin olduğuna delalet eder. 😊🖐️
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Hayat görüşünüz sizin olgun biri olduğunuzu gösteriyor. Bilge karakterler iyidir. Sağlıcakla kalın :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🖐️
En İyi Cevaplar
+1 yılKararlıyım kafama esen şeyleri çok güzel kavrayıp yapabiliyorum ama ondan zevk almam ve ilgi olmam gerekiyor mesela ders gibi zorunlu diye etiketlediğim konularda pek istekli çalışmasam da geleceğim söz konusu.. Yani sözün kısası mutlu olacağım kafa dağıtacağım alanları iyi biliyorum diyebilirim :))
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dürüst olduğumdan. Akıllı ve merhametli. İyi bir insan olduğumu vs. Genel olarak olumlu yorumlar alırım karakteristik özelliklerim açısından. Tabii tüm bunlar ardına saklandığım maskenin sayesinde
04 Yorumla- +1 yıl
Merhamet, bir insana en çok yakışan özellik.
- +1 yıl
Maskenin ardında da iyi özellikler vardır umarım
- +1 yıl
Hımmm pekii
+1 yılSoğuk kendini beğenmiş küçük dağları o yaratmış sanki havasında görürler. sürekli bir. mesafe aşılmaz duvarların olduğunu görür. Ama o duvarların ardına geçebilen farkı ya da gerçeği görür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAsabiyim, deliyim merhametliyim ve çok zor bir kadınım.
01 Yorumla- +1 yıl
merhametli olmak, zorlukları alıp götürür bence
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde dürüstlük ve inatçılık
01 Yorumla- +1 yıl
dürüstlük iyidir. her zaman her yerde her durumda dürüst olmak o an için zarar verici olsa da genel olarak iyidir
+1 yılBaskın,
Dikbaşlı,
Kıskanç.. (ilişki içindeyken..)09 Yorumla- +1 yıl
kıskançlığı diğer sorumda bahsetmiştin :))) 3 özellik bir arada valla biraz arıza gibi haa.. ne dersin...
- +1 yıl
İnkar etmiyorum zaten.. Şu 3'ü 1 arada hiç sevimli gelmiyor çoğu insana ama ben de böyleyim.. Öleyim mi.. 😄
- +1 yıl
ölme yahu.. olsun napalım.. :))) vardır muhakkak seni de seven biri :))))
bi de misal ben de dikbaşlı idim, zamanla törpülendi bi de çok merhametli bi tipim.. diğer kötü yanlarımı dengeledi... işte seni de çekilir kılan özelliklerin muhakkak vardır yani.. inşallah vardır :))))) hahahah - +1 yıl
Merhametli tarafım vardır.. Dışardan taş kalpli görenlerin sayısı çok fazla ama içerden görenler böyle olmadığını bilirler..
Sevseler de sevmeseler de bu değişmeyecek.. Sevilmeyi bir ihtiyaç olarak görmüyorum.. Hele ki evrilip törpüledikten sonra sevilmeyi hiç istemem.. - +1 yıl
ohooo insan hiç değişmeden, törpülenmeden çıkabiliyor mu ki hayatın çarkları arasından?
- +1 yıl
Ohooo.. Hem de nasıl çıkıyor..
Kaldı ki öyle her insanı canından bezdiren biri değilim ya.. :)) - +1 yıl
ya tabii ki.. anlatılınca farklı geliyor ama eminim iyi birisindir. :)) Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. Herkesin inşallah..
- +1 yıl
Amin
İnat
Hedefe yürüyen adam olmak
Pes etmemek
Gergin ama öfkesi çabuk geçen kin tutmayan
Duygusal
Merhametli romantik
Dert dinlemeyi seven
Kendine hayrı olmayıp
Herkese dertleşerek iyi gelen bir adam00 YorumlaOtoriter, sert ve kadını kendine itaat ettiren bir kişiliğe sahibim.
Bunu çevrem bilir ve görür.
022 Yorumla- +1 yıl
neden itaat etmesine ihtiyaç duyuyorsun? :)) birlikte de yürüyebilirsiniz hayat yolunda.
- +1 yıl
:)) peki bakalım.. gönlünüzce olsun o zaman
- +1 yıl
ben dedim işte.. ama işinize yaramaz :)))
- +1 yıl
Hukukçu kadından çıkar mı öylesi? 🤣 Bilemedim
- +1 yıl
Eşim memnun benden nazireye hacet yok 🤣
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Hahaha.. Şimdi insan birbirini severse, anlaşmak isterse asgari müşterekte buluşuyor. Ben çok dik başlı biriyim. Dediğim dediktir. Kurallarım vardır. Sınırlarım vardır. Sonsuz sadakat, bağlılık, dürüstlük, çalışkanlık, zeka, adalet ve merhamet isterim. Bana bunları sunuyorsa ben de kendimi adarım. Saygıdeğer biri olmalı ki saygı duyayım... Zeki olmalı ki hayran olayım. Bana ne verecek ki ne isteyecek? Bunlara bakarım... Ben çok vefakar, fedakar bir kadınım. İtaat işin fantezi boyutu bence.. O kısmını bilemem 😊
- +1 yıl
Bir gün bunu zevkle göstereceğim. Hukukçu dişi aslanın süt dökmüş kedi olduğunu şaşkın omayra ablasına da göstereceğim. Bende inanç, sabır ve umut aynı anda var olur. Belki ablası da görüntüde burada aslan kesilenlerden olabilir mi? Bence de, eniştem bana benziyor olabilir mi? Olabilir...
- +1 yıl
Dediğim gibi, sözünün dinlenmesini istiyorsa, sözümü dinleyecek 🤣
- +1 yıl
Bilemeyeceğim sizin evin içini.. 🤔
- +1 yıl
Kanunlarınızı uygulayacak bir hatun bulunca nazire yaparsınız ama çok bekleyeceğim sanırım 🤪
- +1 yıl
Huzr evinde itaatkar kadını bulsanız neee bulmasanız neeee hahaha.. Kadının tek vasfı itaat mi?
- +1 yıl
Sadece o kelimeye neden dikkat ediliyor? Belki hürmet görmek isteyen erkeğin kullandığı bilinçli bir kelime ya da kadınların kulaklarını çeken "artık biz ettiğimiz kadar siz de bize dikkat edin" diyen bir erkek uyarlaması olamaz mı? Huzur evine de giderim, erkeksi görünen bir kadınla olmaktansa...
+1 yılÖfkem, tahammülsüzlüğüm, soğukluğum ve sorgulayıcı yapım baskın özelliklerim.
14 Yorumla- +1 yıl
öfkeyi biraz törpülesen aslında daha güzel olabilir. kendimden biliyorum. zarar veriyor..
- +1 yıl
Kendime hakim olabiliyorum.
Kendimi sadece en uç noktalarda kaybediyorum. Kendimi kaybetmemek için mücadele ediyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. - +1 yıl
rica ederim. şansın bol olsun.. sevgiler
- +1 yıl
😊✧
Duygularını zirvede yaşayan,
Naif,
Detaycı,
Dürüst.02 Yorumla- +1 yıl
güzel bir insansın 💙
+1 yılÖncelikle herkese karşı çok sakin ve iyi davranırım sonrasında bana karşı davranışlarına göre şekil değiştiririm. Direkt bundan bahsedebilirler
00 YorumlaDobralığım, merhametli oluşum, kıskançlığım, adil oluşum, vefalılığım
01 Yorumla- +1 yıl
Adil olmak çok güzel bir özellik. Herkeste olmuyor.
samimi iyi niyetli pratik zeki becerikli bazen erkek gibisin ☺️
01 Yorumla- +1 yıl
Zeki insanları ayrı bir severim 💙
Baskın soğuk bide sinir olduklarıma bir yan bakarım kiii sorma gitsin 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
:))) sinir olduklarıma ben de ters bakarım
+1 yılAslında bu soruya cevap vermeyeyim. Çünkü bazen oskarlık oynuyorum.
014 Yorumla- +1 yıl
ilginç bir insansın vesselam..
- +1 yıl
Sen ne düşünüyorsun
- +1 yıl
senin hakkında mı?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
tehlikeli bir tipsin sanırım... yani çevrendeki kadınlar için :))))
- +1 yıl
Kimseye zorla sahip olmadım. Neden tehlikeli olayım ki
- +1 yıl
tehlike o değil ki...
- +1 yıl
Merak ettim. Ne peki.
- +1 yıl
bana kalsın :))) sonuçta tanımıyorum, söyleyeceğim her şey ön yargı olacak. ön yargılarıma hep güvenmişimdir ama dediğim gibi sadece ön yargı :)))
- +1 yıl
Önyargı. Doğru ya da yanlış olnası nı değerlendirmiyorum. Sana nasıl yansıdığı önemli. Çünkü netedeyse insanın gölgesi heryerde aynıdır.
- +1 yıl
senin kendi hakkında söylediklerinden aklımda kalanları, şimdiye kadar edindiğim hayat tecrübemden süzdüm. neticede, günübirlik ilişkiler kuran birisin. bağlılığı istemiyorsun. bağlanmaktan korkman geçmişte bu konuda yaşadıkların mı bunu bilemem ama çok da önemli değil... önemli olan, değer vermiyorsun kadınlara... vazgeçilmez değil hiç kimse.. bu seni çevrendeki kadınlara karşı tehlikeli yapıyor. kalp kırıcı olabiliyor bu durum.
- +1 yıl
2000 ler için bile geçerli olabilirdi. Bağlanma dürtüm yok. Doğru. Ama bunun sebebi maddi imkanlara hayatını bağlamış kadınlar. En masumundan en güclüsüne kadar. Bir intikam hevesinde değilim. Duygusal bağda kurmuyorum. Ama gunübirlik ilişkiler, doğru tespit. Benim farkım şu. En büyük özgürlük yalnızlıktır. Oda ömür boyu.
- +1 yıl
işte bu tehlikeli.. şimdi benim öyle ilişki tecrübem yok, ahkam kesemem ama çok duygusal bi tipim.. bağlanırım, severim, yuva kurmak ve yuvama sahip çıkmak önemlidir benim için. değer görmek isterim.. aksi durumda kalbim çok kırılır. böyle bağlanmayan insanları benmerkezci olarak görüyorum.. hayatımdan çıkardığım kadın arkadaşlarım da böyle tiplerdi genelde... erkeklerle zaten dostluk kurmuyorum :))) yani en yakın dostumla evlendiğime göre referansım pek sağlam değil bu konuda :))))))
- +1 yıl
Doğru söze ne denir. Bravo.
+1 yılKarektersizliğimden 🤨
gözünü seveyim bir hayalin içindeyiz UYAN UYANN
01 Yorumla- +1 yıl
peki
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey benim için bitmişse konu kapanmıştır.
Geri adım olmaz.05 Yorumla- +1 yıl
hiç mi olmaz
- +1 yıl
Daha önce beni sebepsiz yere bırakmış bir kadın 10 sene sonra kapıma dayanmisken benimle devam etmesine hayır diyebilen biriyim.
2 çocuğu ile geldi kapıma - +1 yıl
bir şey bitmişse bitmiştir.
Ben bazı kişiler gibi eskiye dönmem.
Kesin ve net biri olmusumdur.
Kimi bunu kendini beğenmişlik olarak algıyabilir ama yaptıklarımdan hiç pişman olmadım - +1 yıl
Canım od iki çocukla gelmeseydi iyiydi..
- +1 yıl
Hayat ne yapacaksın.
Ben zaten kendimi bildim bileli abdala malum oluyorum hiç şaşırmadım
+1 yılNe sevdiği belli ne sevmediği belli biriyim... Her anlamda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öfkeli
Anlayışlı
Güçlü
Yanlışa eyvallahı olmayan00 Yorumla
+1 yılAgresifim, kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığım zaman kedi gibi bir insanım
00 Yorumla
+1 yılKonusmamdan dolayı daha cok ve size yemek konusunda soru sorabilir miyim
013 Yorumla- +1 yıl
yemek konusunda bilirkişi değilim :)) doğru insan ben olmayabilirim
- +1 yıl
Aşırı büyük sey değil zaten
- +1 yıl
nedir sor bakalım. biliyorsam yardımcı olurum.
- +1 yıl
Pilav konusunda çözüm bulamadım yaa fazla pişiyor ya az
- +1 yıl
şimdi pilav için bir bardak kullanacaksın... bu bardak klasik su bardağı olabilir, başka bir bardak olabilir... kulplu olursa sıcak suyu dökmen daha kolay olur.. neyse bu bardak ile pirinci ölçeceksin. bir kaseye koyacaksın. üzerine bir çay kaşığı tuz ekle, üstünü geçecek kadar kaynar su ekle, 15 dk. beklet... sonra tel süzgece koy, yıka babam yıka.. duru su çıkana kadar...
tenceren yayvan olsun.. tereyapnı koy.. içine bir avuç kadar şehriye koy, güzelce kavur. orta ateş olsun...
şehriyeler kavrulunca, yıkanmış süzülmüş pirinci ekle.. üstüne bir çay kaşığı tuz at, karıştır. üstüne aynı ölçü bardağı ile pirincin 1,5 katı kaynar su koy... ölçün 1'e 1,5 olacak... ocağın altını harlı ateşte aç... tencerenin kapağını kapat... bir iki tıkırdayınca ocağın altını kıs... büyük ocakta kısık ateşi kullanacaksın. böylece ne çok harlı ne çok kısık ateş olacak.. büyük göz, kısık ateş...
5-7 dakika sonra bi kapağı aç bakalım, göz göz olmuş da suyunu çekmiş mi... çekmiş ise hemen ocağı kapat... istersen kapağın hemen altına havlu kağıt koyabilirsin (pirinçlere değdirme)
10-15 dakika sonra aç tencerenin kapağını, tahta kaşıkla çok örselemeden şöyle bir harmanla...
oyyyy miissss tane tane oldu sana pilav...
ben çelik yayvan tencere kullanıyorum mis oluyor - +1 yıl
İnanılmaz bi tarif oldu bu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Resmen anlatırken kendinden geçmiş gibi yaa cok iyi
- +1 yıl
ya bak bu tarif tam ölçü... net... yılların deneyimi. hiç şaşmaz
pirinç olarak ithal pirinç veya osmancık pirinç kullanırım... tane tane olur...
pilav ustası derler sana... o kadar diyim - +1 yıl
Bunları bulamam ki ben pirinç yurtdisinda yaşıyorum
- +1 yıl
hıımmm o zaman orta büyüklükte pirinç kullan. pilavlık olsun. risottoluk olmaz... ince uzun kokulu yasmin türü de sevmem ben, onun ölçüsü farklı. bu orta tip pirinç anlatabildim mi?
- +1 yıl
Evet anladım dm gelir misin burdan mesajlar gider felan
- +1 yıl
yok be evladım dm'lik bi durum yok... sen bu dediklerimi yap hele bi... dm şurda kalsın
- +1 yıl
Ben zaten seviyemi aşmam o konuda sorun olmaz sen bilirsin sorun değil
+1 yılTanımayan serseri çapkın güven vermez bir adam olarak görebilir ki öyleyim zaten.
00 YorumlaSessiz veya inatçı olmamdan. Yabani diyolar
13 Yorumla- +1 yıl
:))) kendini korumak için mi sessiz kalıyorsun?
- +1 yıl
hıımmm anladım
+1 yılKimine göre vurdum duymaz kimine göre hassas
04 Yorumla- +1 yıl
İki uç olması ilginç
- +1 yıl
Tuhaf insanım galiba 😀
- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Teveccühünüz istirham ederim 😀
+1 yılRahatligim batiyor galiba ahsj
01 Yorumla- +1 yıl
😊 Rahat insanlara özeniyorum
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sanırım şişkoluğumdan🙂
06 Yorumla- +1 yıl
karakter dedim ama azelcan...
- +1 yıl
:)))) ben de bildiğim konuda pek konuşurum bıd bıd bıd :)))
- +1 yıl
evet biraz sanki :)))
+1 yılİnatçı, delikanlı, korumacı
01 Yorumla- +1 yıl
güzel...
+1 yılMucadeleci ve kafa koyduklarim
01 Yorumla- +1 yıl
mücadeleci olmak önemli bir meziyet
Sakin ve çalışkanlık ön plana çıktığını derler.
05 Yorumla- +1 yıl
sakin insanlar, hani böyle sinirleri alınmş gibi... sağ duyulu... çok özeniyorum. ben çok tezcanlı bi tipim. heyecanlı... :)))
- +1 yıl
emin misin? :)))
- +1 yıl
hahah pekiii eyvallah
+1 yılKuralcı katı ve sevdiği insanlara gönülden baglı
02 Yorumla- +1 yıl
aaaa... bu beeeennn :)))) selamlarrrr
- +1 yıl
Selamlar 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık, sahiplenme.
012 Yorumla- +1 yıl
çok mu?
- +1 yıl
Aşırı değil, baskın olarak bunlar baskın sadece onun dışında sessiz sakin efendi bir karakterim var.
- +1 yıl
hıımmm güzel... efendi insanlar çoğalsın.. :))
- +1 yıl
Niye çoğalsın ya üzülüyoruz boş yere, kızlar hep serseri seviyor yalnız kalıyoruz 😒
- +1 yıl
öyle demeee bence sonunda efendiler kazanacak :)))
- +1 yıl
Ne zaman pembeli, mezara girince mi 🤔
- +1 yıl
dur be evladım daha gençsin.. olur sabret biraz. bi de bak etrafına... elbet vardır bi hanım kız
- +1 yıl
Ne genci ablacım benim yaşımdakiler çocuklarını birkaç seneye liseye yazdıracak.
- +1 yıl
kaç yaşındasın?
- +1 yıl
26
- +1 yıl
e o yaşta liseye giden çocuğu olur mu insanın yaa.. abartmaaaa
- +1 yıl
birkaç seneye dedim kız
+1 yılKafama göre yaşamamdan
08 Yorumla- +1 yıl
çok güzel... zararları oluyor mu?
- +1 yıl
Evet ama daha çok faydalarını görmeye çalışıyorum
- +1 yıl
mesela neler var? daha mı özgür hissediyorsun?
- +1 yıl
İnsan yaptıklarından çok yapmadıkları için pişman olur. Ben bu seçeneği doğrudan ortadan kaldırıyorum
- +1 yıl
mantıklı. ama riskli de sanki..
- +1 yıl
Riskleri düşünürsen yapamazsın
- +1 yıl
Teşekkürler. Sana da
- +1 yıl
eyvallah gözüm
Çapkın p.. görüntüsü verebilirim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkış adamı, idealist, lider
00 Yorumla
+1 yılSakin, sıcakkanlı ve şüpheci biri derler 😊
00 Yorumla
+1 yılUkala diyorlar genelde.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar güler yüzlü neşeli birisin diyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Zekâ, alınganlık, takıntı, aşırı düşünme
00 Yorumla
+1 yıldüzenli disiplinli ama tembel
00 Yorumla
+1 yılSosyal oluşum mesela.
00 Yorumla
+1 yılSoğukkanlılık, akılcılık, merhamet
00 Yorumla
+1 yılLiderlik, kendine güven... 😌
00 Yorumlaaçıksözlü rahat yüksek libidolu samimi dürüst
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. saskinomayra kımseyi dınlemıyorum hanımabla
06 Yorumla- +1 yıl
peki
- +1 yıl
çok güzel. daim olsun
- +1 yıl
çok güzel. tebrikler
Gizli Üye(18-24)+1 yılHarbi kızdır derler, zeki derler öylee
02 Yorumla- +1 yıl
ooo severim harbi ve zeki insanları.. selamlar...
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler. öyleyim diye bi iddiam yok duyduklarımı aktardım yalnızca. size de selamlarr
Gizli Üye(25-29)+1 yılSigmayım açıklamaya ihtiyacım yok. 💪 💪 💪
01 Yorumla- +1 yıl
peki
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. karakterim yokki 😂😂
00 YorumlaSessiz sakin
02 Yorumla- +1 yıl
Dingin bir ruhunuz olmalı...
+1 yılİyi arkadaş canlısı
02 Yorumla- +1 yıl
İyi kalpli insanlar çoğalsın 🙏
- +1 yıl
İnşallah
Gamsız
01 Yorumla- +1 yıl
hah en güzeli.. keşke az gamsız da ben olsam
+1 yılİnat kıskançlık
01 Yorumla- +1 yıl
hedefine ulaşmak için inatçılık yararlı bir özellik..
+1 yılgüvenilir
014 Yorumla- +1 yıl
güvenilir olmak. ok güzel... sizin gibiler çoğalsın... selamlaarrr
- +1 yıl
Bense güvenebilmek isterdim insanlara. Güvenilir olanlarla karşılaşmak isterdim hayatta 🙃
- +1 yıl
bu çok kolay değil sanırım günümüzde. iki yüzlü bir ahlak anlayışı var toplumda.
hızlı kentleşme mi... göç mü.. nedir sebebi bilemiyorum. hani anadolu insanının o mert, sözünün eri, çalışkan özellikleri vurgulanır ya.. ben göremiyorum - +1 yıl
Sosyoekonomik durum bu sorunu fazlasıyla kaşıdı. Herkesin hayattan beklentisi arttı ve bu beklentilerin karşılanması olanaksızlaştıkça insanlar birbirinden faydalanmaya başladı. İğrenç bi dünya. Nefret ediyorum.
- +1 yıl
evet.. eskiden ulaşamayacağımız şeyler bu kadar gözümüze sokulmaz, bu kadar can yakmazdı. şimdi iki uç yaşam var.. görüyoruz... ama ulaşamıyoruz...
- +1 yıl
Ve herkes birbirinin üzerine üzerine basıyor. Kendimi gerçekten kayıp hissediyorum bu düzenin içinde.
- +1 yıl
evet çok haklısın..
- +1 yıl
Huff içim şişti
- +1 yıl
iç bi kahve..
- +1 yıl
Canım hiçbir şey istemiyor. Zor bela ofise gidiyorum sırf yaşamak için bi şeylerle uğraşıp 4te kapatıp ofisi eve koşup kendimi yatağa atıyorum saatlerce canım hiçbir şey istemiyor.
- +1 yıl
ne iş yapıyorsun?
- +1 yıl
Emlakçıyım ya. Kendi ofisim var öyle kafama göre gidip geliyorum.
- +1 yıl
insanın kendi işini yapması güzel bence. kafana estiğinde kapıyı kapatıp çıkabiliyorsun. bu büyük ir lüks günümüz sömürü düzeninde
- +1 yıl
Hiçbir şeyden tat almayınca bunun da pek anlamı kalmıyor ki. Bir umuda tutundum gidiyorum. Umarım yeniden eski neşemi yakaladığım günler gelir.
+1 yılRahatlığım sanırım
017 Yorumla- +1 yıl
rahat olmak çok önemli. bazen o kadar takıyoruz ki kafaya her şeyi.. sürekli bir rahatsızlık hissi oluyor..
- +1 yıl
Ben biri bana a diyorsa tamam derim altından byi aramam insanları sinir etse de yapacak bir şey yok
- +1 yıl
yok ben kabullenmem kolay kolay. :))))
benim için mimikler jestler önemlidir.
ne söylediğinden ziyade nasıl söylediğini önemserim... - +1 yıl
Onu herkes önemser ama bir şey mi oldu sorusuna hayır diyorsa onun altında bir şey aramaya devam etmem mesela 🤷🏼♀️
- +1 yıl
:)))) aslında en güzeli... neyin var? yok bişey.. tamam canım... hahahah bitti gitti...
- +1 yıl
Artık insanlar bana trip atmıyor çünkü ben ciddiye alıyorum söylediklerini 🙈
- +1 yıl
hahah ama böyle yaparsan ağız tadıyla trip atılmaz ki.. :)))) insanın hevesi kursağında kalır
- +1 yıl
Kız ben cidden ciddiye alıyorum amacım kursağında bırakmak değil 🙈
- +1 yıl
:)))) hahaha en güzeliiii
nasıl bebişin? ne koydunuz ismini? - +1 yıl
Çok yaramaz 🥲
Hala ismi minik 😅 - +1 yıl
:)))) pekiii
- +1 yıl
Yılan hikayesine döndü biraz ama kararsız kaldık 🙈
- +1 yıl
niye ki? biz daha çocukları yapmadan isimlerini hazır etmiştik. misal 3. sü olsa eskaza, ismi hazır :)))) kız ismi de erkek ismi de hazır yani
- +1 yıl
İlk oğlumun ismi hazırdı bizim sadece bunda sanırım kız olmasını bekledik içten içe kız olsa kararlıydık erkek için üç isim arasında gidip gidip geliyoruz 😅
- +1 yıl
o zaman hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden.. içinize sinsin...
- +1 yıl
Mete Kıvanç ve Can arasında gidip geliyoruz gibi ama bakalım 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederiz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıcak kanlı 😀🙏
012 Yorumla- +1 yıl
çok güzel... faydaları neler?
- +1 yıl
Oooo neler neler herkese hemen güvenip sonrada neden böyle yaptım diye kendi başımı yemeler 😀😀🙏☘
- +1 yıl
🤣 Fatdasından ziyade zararı var yani
- +1 yıl
@saskinomayra Sıcak kanlı olunca karşımdaki insanıda öyle sanıp hemen bi ğüvenmeler hemen bi sohbetler falan sonra bi bakıyorum aaaa yine üzülen ben🙏☘😂😂😂
- +1 yıl
Güvenmemek lazım demek ki
- +1 yıl
Aynnnn🙏☘ Bu sitede uzun zamandır takılırım bi bunu öğrenemedim gitti😀🙏☘ pembeli biriyle 2 hafta sohbet muhabbet ettik o bile erkek çıktı 😀 sen düşün artık ne kadar safımmmm🤪😂😂😂
- +1 yıl
Ayy çok kötüü.. Neden kiii? Bi insan neden başka cinsiyetten yazar 🤔
- +1 yıl
burada manyak çokkk😂😂😂
- +1 yıl
Valla öyle
Uzak durmak lazım - +1 yıl
Yaniii fark ettiğim an engelledim yoksa sonum vahimdiii😂😂
- +1 yıl
Aman dikkat 😊
- +1 yıl
Direkten döndük direkten😀🙏☘
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ağır başlı diye..
015 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel.. Ağır başlı insanlarla anlaşmak daha kolay sanki..
- +1 yıl
İnsan ilişkileri iyi olmayan benim gibiler için ilham kaynağısın o zaman
- +1 yıl
Az insan öz insan.. Herkesle anlaşamıyorum 😊
- +1 yıl
Çok insanla görüşüyoruz mecburen ama iş başka dostluk başka
- +1 yıl
Evet işte ben iş yaşamını çıkarıyorum, dostlarım dışında yeni insanlara kendimi hiç açmıyorum 😊 hiç anlaşma zemini aramıyorum. Kimseyi yaklaştırmıyorum. Amaaan yeterince insanla muhatabım, bu da eksik kalsın diyorum...
- +1 yıl
Yeni biri ile konuşmuyorum ki iş dışında... 🤣 Düşünüyorum... Yok... Sosyalleşebileceğim hiçbir ortama girmiyorum. Yani mesela hastalanınca hastaneye gidiyoruz, doktorla muhatap oluyorum.. Sosyalleşmek değil bu.. Durumun gerektiği kadar konuşuyorum. Markete gidiyorum.. Kasiyer soruyor kaç poşet? Cevap veriyorum. Bunlar sayılmaz tabii.. Hiçbir ortama girmiyorum iş dışında...
- +1 yıl
Burası kolay. Zahmet yok... Miiss.. Oturduğum yerden dilediğim soruyu soruyorum dilediğime cevap veriyorum, dinlediğimi engelliyorum... Gerçek yaşam böyle değil ki... Zor geliyor... Şu andaki ruh halim böyle.. Sanırım mesleki deformasyon. Çok insan = çok sorun...
- +1 yıl
Evet. Sanırım öyle.
+1 yılİkizlerim
00 Yorumla
+1 yılKolay kolay insan sevmem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 769 cevap paylaştı. Neşeli
00 Yorumla
+1 yılDobrayimdir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst güvenilir
00 Yorumla
+1 yılAbartır der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKibarlık
04 Yorumla- +1 yıl
Kibar insanları severim 🖐️kaba insanlardan fenalık geldi
Cevap sahibi+1 yılBende kedi sevenleri çok severim
- +1 yıl
🖐️😊
Cevap sahibi+1 yıl😊🖐
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Sakin olmam