İnsanları mı daha çok seversin, kitapları mı? Bu az önceki sorumdan daha zor biliyorum.
Ben şüphesiz kitapları tercih ederim. Hep derim, insan sevmiyorum

25 Aralık 2022 // 20.03
İnsanları mı daha çok seversin, kitapları mı? Bu az önceki sorumdan daha zor biliyorum.
Ben şüphesiz kitapları tercih ederim. Hep derim, insan sevmiyorum

25 Aralık 2022 // 20.03
Sevilecek insanlar var. Arkadaşlarım kuzenlerim. Çok sayıda kişi zaten çevremde bulundurmam. Seçili insanlar hariç yani. Ama kitapta seviyorum. Her gün okuyamasam da kitap okumayı seviyorum.
O halde ikisi de
İnsan kişisine göre mesela. Kitapta konusuna göre. Özellikle siyasi.
İkisi de kendi içerisinde kollara ayrılıyor 😄
Her ne kadar kitapları insalara seçsenizde yinede unutmamak gerekir, kitapları yazan onları şekillendiren varlıklar, yine bir insandır. Okuduğunuz kitapta bir insanın düşünceleri, duyguları ve nice izleri vardır. Ne kadar kitabı seçsenizde onu yazacak bir kişilik olmaz ise kitapta olmaz. İkiside birbiri ile bağlantılı olan varlıklar. Benim bu soruya cevabım ise hem insan hem kitaptır. İnsan, her kişi sana iyi gelmese de iyi olan kişilikler bu dünyada var.
Evet, teşekkürler detaylı görüş için
Hayırlı akşamlar
Cevap
6Cevap
Kitapları severim.
Kitapları daha çok seviyorum. Tercihimi kitaplardan yana kullanıyorum. Çünkü kitaplar her zaman bana bir şeyler kazandırıyor. İnsanlar ise benden bir şeyleri alıp götürüyor, sürekli kaybettiriyor.
Kitaplari tercih ederim. Yalniz kitaptan cok daha insana iyi gelebilecek bir arkadasim da var, onunla konusmak terapi gibi ve hep katki sagliyor. Bazi dostluklarin katkisini kitaptan bile kiymetli olabilecegini kanitlamis oldu bana.
İstisnai insanlar var evet ama yine de bende kitaplar daha ağır basıyor
Ne kadar az insan ve ne kadar çok kitap o kadar çok huzur.
Insanida kitabida severim ila birini seç dersen insan derim
Çocukları , çünkü o kadar saf ve temizler ki gözleri parıldıyor
Ama o başka soru. Şuanki soru insan mı kitap mı?
Aynen yazdıktan sonra fark ettim :) kitap 😊 çünkü kitaplar insanlardan daha iyi anlıyor beni
Kitap...
İnsan severim.
İkisinide severim daha çok kitap.
Bence dee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?