Kişilik & Karakter "Tam çıldırmalık!" dediğiniz huy/özellik hangisi? niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çıldırmalık bir huy söyleyin desem hangi huyu/özelliği söylersiniz? "Tam çıldırmalık!" dediğiniz huy/özellik hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Tutarsızlık 2 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kıskançlık ve arkadan iş çevirmek.. Haa bir de dedikodu yapmak.. 3 0 Yorumla
Funda_a Takip Et Master Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl @Barış_LonelyForever ve @mundodelafresa size katılıyorum.. Tutarsızlık. Hatta dengesizlikte diyoruz biz buna. İnsanı çok yorar.. 👍 3 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Atm de arkamda kuyruk varken kartı çıkarıp tekrar sokuyorum.. afghj 2 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl iyi olarak yüksek libidolu tutkulu kadınkötü olarak yalan konuşan egolu biri 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Patavatsızlar Egoistler 1 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. Sebepsiz trip 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tutarsızlık
Kıskançlık ve arkadan iş çevirmek.. Haa bir de dedikodu yapmak..
@Barış_LonelyForever ve @mundodelafresa size katılıyorum.. Tutarsızlık. Hatta dengesizlikte diyoruz biz buna. İnsanı çok yorar.. 👍
Atm de arkamda kuyruk varken kartı çıkarıp tekrar sokuyorum.. afghj
Israrcılık. Deli ediyor böyleleri.
iyi olarak yüksek libidolu tutkulu kadın
kötü olarak yalan konuşan egolu biri
Vurdumduymazlık..
Patavatsızlar
Egoistler
Tutarsızlık
Sebepsiz trip
delilik
Kaba konuşması
Anlayışsızlık