Yılan da zirvede olabilir kartal da ama biri yerde sürünerek, öteki havada süzülerek..

Yılan da zirvede olabilir kartal da ama biri yerde sürünerek, öteki havada süzülerek..

Hiç kimse zirveye çıkanın nasıl zirveye çıktığını önemsemez. Kaostan beslenen insanlar zirvedeki kişiyi sorgular ve manipülasyon yaratarak o kişiyle uğraşır.
Benim zirveye nasıl çıktığım ve asıl orada kalbilmem önemlidir. Hak yemeden can yakmadan yatağa başımı rahat koyup vicdanen rahatsız olmamam önemli.
Kişinin kendisi için zirveye nasıl çıktığı önemlidir tabii ki ama diğer insanlar bu ayrıntılarla ilgilenmez. Zirvede olanın her zaman bir eksiğini ararlar.
Teşekkürler 🎈
Rica ederim..
Nasıl çıkıldığı daha önemlidir ki; eğretisiz durmayı ve orada kalıcı olmayı bilir.
Teşekkür ederim.. 🙂 ))
Rica ederimm.. :))
Başarı hamile kalmak gibidir, herkes tebrik eder ama kimse kaç kez şey olduğunu bilmez diye laf vardı. Yani bana göre zirvede olmak önemli çünkü oraya nasıl çıkıldığı kimsenin umrunda değil hocam
Cevap
14Cevap
Zirveye çıkmak zordur. Zirvede kalmak zordan da öte zordur.
Zirveye giderken edinilen tecrübeler
Zirvede olmak önemli. hızlı ve öfkeli filminde sevdiğim bir replik var 5 saniye farkla kazansan ya da kaybetsen önemli değil önemli olan kazanmaktır
Önemli olan zirveye çıkan kişinin yol boyunca edindiği tecrübelerdir.
Bakıldığında kıskanılan, sempati duyulan, arzulanan, yerinde olmak istenen kişiler gerek hayatlarından, gerek zamanlarından, gerek zevklerinden, isteklerinden ve önemlisi sağlıklarından ödün vererek zirve yolunu tamamlamış kişilerdir.
Burada herkes yok emeklemeden olmaz yok başarı hamile kalmak gibidir vs edebiyat yapmış kimse kimsenin neler çektiğini bilemez fırtınadaki dalgaları bir kaptan bilir insanlar, gemi limana yanaştı mı yanaşmadımı ona bakarlar o yüzden kendinizi kandırmayın ya da böyle devam edin vesselam
Kimseye oraya nasıl çıktığını önemsemez önemli olan çıkmaktır konuştu bilirkişi neyse zirvede olmak yane
Nasıl çıkıldığı benim için daha önemli. Bu durumlarda Haticeye degil neticeye bakamıyorum, çünkü o zirveye hile hurda ile de çıkmış olabilir.

Görünen sadece başarı ama oraya nasıl geldiğin, fedakarlıkların daha önemli kesinlikle! Çünkü bizi biz yapan budur
nasıl çıkıldığı önemli. gerçekten hak edilmemiş başarıyı neyleyeyim. ben buraya bileğimin hakkıyla geldim rahatlığı gibisi yok. dayımın gölgesi büyüktü buraya çöktüm var bir de, ama onu yapanlarda da hak hakkaniyet yok filan!
nasil çıktığını önemli... hile ile ise hiç bir önemi yok.. bazi insanlar insanları merdiven olarak kullanılar her durumda bu var be bunu yapan ne kadar zirvede olursa olsun önemi yoktur Benim için
Kimin için olduğuna bağlı mesela bir 20 yaşında çocuk için tak diye dedesinin ve babasının kurduğu şirketin başına geçerse çocuk için bulunmaz nimet
Ama diğer insanlar için çocuk hazıra konan boş birisi
Emeklemeden yürümek olmaz önce emin adımlarla yerde sürünüp kartal gibi yukarı üzülürüm dikkatli emin adımlarda ıkiside dozajını bilmezsek ya düşüş ya da ezilmek kaçınılmaz benim için
Bir söz vardı. Zirvede kartallarda bulunur yılanlarda. Yılan sürünerek çıkar kartal süzülerek. Zirvede bulunman değil nasıl çıktığın önemli.
Nasıl çıkıldığı önemli diyorum
Nasıl çıkıldığı genelde insanın kendisini ilgilendirir. Zirvede olmakla herkesin gözün önünde bulunursun
Zirveye nasıl çıkıldığı önemli.. Emek verilerek çıkma ile emek vermeden çıkmanın arasında dünya kadar fark var..
Çamurlaşmadan karakterden haysiyetten gururdan ödün vermeden çıkmak önemli.
Nasıl çıktığıma bakarım nasıl ulaştığıma başarılımıyım değil miyim o benim için önemli
Zaferden kasıt saygı kazanmakta, işin tamamen şansa kalmış. Para aşk falan hikaye hepsi.
Torpille ulastigin zirveden ışık hızıyla düşersin er gec
Nasıl çıkıldığı daha önemlidir, yılan gibi sürünerek çıkıldıysa hep zirvede kalınabilir...
Bence nasıl çıkıldığı bazıları çıkarken karakterini kaybediyor
Zirvede olmak daha önemli çünkü insanlar direkt dışarıdan aa böyle miymiş diye değerlendirdikleri için nasıl çıkıldığıyla ilgilenen çok az insan var. Eğer zirvedeysen zaten ancak o zaman sorarlar nasıl çıktın diye
Bu yüzden zirvede olmak istemiyorum, ben çimlere uzanayım aşağıda rahatım kafa sakin mis djdj
Her ikisi de önemli ama en önemlisi kişiden kişiye değişir bana göre orada olmak daha mühim
Nasıl çıktığın önemli bence
Nasil çikildiği aslinda
Emek ise takdire şayan...
Nasil zirveye ciktigi onemli.
Oraya nasıl cıkıldıği önemli
Orayı korumak önemli
Zirve de olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?