Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır. Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatamazsın. Önce içine atarsın, sonra da susarsın...

Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır. Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatamazsın. Önce içine atarsın, sonra da susarsın...
Bir rahatsızlıktan dolayı geçmişe dair anıları ve detayları unutabiliyorum. Unuturum diye önemli olayları ve detayları not tutuyorum. Gerektiğinde oradan bakıp hatırlayabiliyorum. Bana yazı yazmayı alışkanlık haline getiren bu durum aslında.
Aklım kuvvetlidir fakat hafızam bu durumdan dolayı zayıf kalabiliyor.
Evet hafızam çok kuvvetlidir.. özellikle bana yapılan iyilik ve kötülüğü ölünceye kadar asla unutmam ve unutturmam da tabiki biz kadınların geninde var bu durum kolay kolay hiç bir şeyi unutmaz unutturmayiz dikkatli olun derim yanlış yapmayın 😂
😂 senin TC numaranı ezbere bilen bir kadın var burada hafızam şahanedir
🖤🖤
🖤🖤
Cevap
14Cevap
Hafızam çok iyi kolay kolay bir şeyleri unutamam.
Benimde öyle kimi nereye koyduğumu asla unutmam
Hu çok iyi.
Bu**
İyi hafıza bazen insanı delirtir. Güçlü bir hafızaya sahibim ben de. Detaylara kadar hatırladığım şeyler vardır.
Evet oldukça iyidir
Evet hafızam kuvvetlidir.. Kolay kolay hiç bir şeyi unutmam.. Yeri ve zamanı geldiğinde her şey ortaya dökülür.. 😅
En unutmam gereken şeyleri bana sık sık hatırlatan bir hafızam var
Unutmak için dr hafızamız var aslında
Kuvvetli. Bazen zayıflıyor ama o kadar da olsun.
Kuvvetli
Yani evet kötü olaylar hep hatırlarım
Ewett ewwt evett 🤣🤣
Ne kuvvetli mi? Soruyu tekrar eder misin?
Yeri geldiğinde evet
Pek sayılmaz.
Kopek gıbı kuvvetli
Çok kuvvetlidir
Baya sağlam
Biraz az biraz
Kuvvetlidir
Evet çok kuvvetlidir
Değil
Tam tersi çok zayıf
Kuvvetlidir.
Pek değil