Selam💚
küçüklüğümde o kadar çok misket oynardım ki sabahtan akşama kadar misket oynardım. Bir de taso vardı tabii taso oynardık soda kapaklarını ezerdik onları taso yapardık bazen peki sizin çocukluğunuzun unutulmaz oyunu nedir?

Selam💚
küçüklüğümde o kadar çok misket oynardım ki sabahtan akşama kadar misket oynardım. Bir de taso vardı tabii taso oynardık soda kapaklarını ezerdik onları taso yapardık bazen peki sizin çocukluğunuzun unutulmaz oyunu nedir?

Çocukluğum maalesef istediğim gibi geçemedi, maddi olarak çok şükür iyiydi ama büyük şehirde çocukluğum geçtiği için maalesef oyun oynamayı bırak dışarı bile belli bir saatten sonra tek çıkmam sakıncalıydı genelde bilgisayar oyunları ile ve oyuncaklarım ile oynardım yani öyle sokaklarda oyun oynayan bir çocukluğum olmadı maalesef bazen diyorum kendime bir erkek çocuğu hiç mi arkadaşları ile sokakta futbol oynamaz diye ama maalesef öyle bir hayatım olmadı, eğer ilerde çocuğum olursa aynısının başına gelmemesi için elimden geleni yapacağım.
90'lara ait her şeyi özlüyorum. Çocukluğumuz en güzel oyunu akşama kadar oynadığımız mahalle maçlarıydı. Bu jenerasyonun son anlarının bize denk gelmesi bizi gerçekten şanslı kıldı. Şimdi ki çocuklar çok şanssız, ellerinde bir akıllı telefonla sanal bir gerçeklik kurmuş durumdalar... Umarım gerçek yaşamın ne olduğunun bilincine varırlar. 🧡
Pokemon tasoları ve pıtık dediğimiz misketler. Sayısız kazandım, sayısız çocukları ağlattım bu oyunlarda ben ahah. Ve evde halen misketler ve tasolar var. Yeğenlerim oynamak istiyor vermiyorum anneme de söyledim sakın verme diye. Alnımın teri ile kavga gürültü ile kazandım ben onları yıllar önce 😃
Çoğu oyun unutulmazdı. Misket oyunu, futbol, saklambaç, kovalambaç, istop, kör ebe en unutulmazı yakar toptu uçanı kaçanı tutar insanı oyundan soğuturdum.
vay be artık sokakta 1 çocuk yok
Cevap
35Cevap
Bir çivi ve biraz ds çamurlu yerde oynadığımız pes oyunu vardı.
Misket ama hep ortasından vururdum 🤣
kuzenlerimle halı saha maçı
Çocuklukmu yaşadık hep bir köşede tek başına cenem dizimde oturdum ayakkabımın yırtıgını kapatmaya calışırdım
Mahallede maç yapardık mantar tabancalar boncuklu silahlar vardı onlarka bütün mahalle savaşırdı sonradan herked dağıldı evde cs ye başladık
Misket, taso, futbolcu kartları, çivili tahta, orta okulda knight online yeni çıkmıştı ona başlamıştım bizim neslin katilidir aynı zamanda kendileri
Ben fazla oyun oynamadım ana devme , bilye ve taso hatırlıyorum 😁
görsel efsane yenilmeye başlayınca yumul yapar kaçardım
Günaydın...
Meşelerle kuyu
8 taş
Ne günlerdi.
Ahh 90 lar... 😃 Saklambaç istop ortada sıçan 😄
Taso, saklanbac, bilye , birdirbir , mahalle maci. 90 larda cocuk olmak cok farkliydi cep telefonu yok , tablet yok , bilgisayar yeni yeni , sosyal medya yok dibine kadar eglence vardi
Sen ki 23 yaşındasın çocuk oyunlarını hatırlıyorsun. Maşallah. Ben 34 yaşındayım. Biz de çok oynardık sokakta. Misket, taso, 9 aylık, ortada s. çan, seksek.. Hepsi iyiydi.
Süper Mario , Tetris , asosyalmişim evden dışarı çıkartmıyorlardi başıma bir iş gelir diye
Düz geniş taş gördük mü üzerine 4 tane iç içe kare çizer ortadan birleştirip karşılıklı 9 taşla cüz dediğimiz oyunu oynardık. Hey gidi günler...
Çocukluğumu yaşamadım o yüzden herhangi bi oyun bilmiyorum sadece mahallede tek kız olduğumdan maç yaparlardı benide kaleye koyarlardı
En son 30 yaşımda hırsız polis oynadım. Polistim ve öldüm 🤣
Arkadaşlarım beni sevmezdi o yüzden hiç oyuna almadılar bende sana de hastalık vardı oynayamazdim
Yerden yüksek oyunu..
Çelik çomak bilirmisin bn onu severdim 😄
Fotodaki ve atari salonları.
Saklambaç çok oynardım.
Ben saklambaç severdim
Çok var hangi birini söyleyeyim.
5 taş saklambaç çok oynardık
Yakan top çok severdim
Seksek saklambaç körebe evcilik
Taso, kağıt, ve en sevdiğim misket 😍
Taşları üst üste konulan oyun
Zibidiii, ölü adam geliyor, zıbartma ⚽️, Mustafa