Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
İntikamcı falan değilim artık ben. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım. Yapılan yanlışla yapanı baş başa bırakıyorum. Kendimi gereksiz şeyler ve kimseler için yıpratmamayı öğrendim. Karma denen olay var, olaylar tecelli ederken ben kahvemi yudumlayıp, sigaramı püfür püfür içiyorumdur.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Yerine ve bana yapılan şeye göre değişir o.. Yerine göre dünyanın en umursamaz insanı olabilirim ama yerine göre de canımı yakanın canını yakmaktan çekinmem.. Keyifli günler..
Öyle bir intikam alırım ki sadece beni üzen kişiden değil buna sebebiyet veren herkesten ayağıma eğilip af dileyecektir. Oğlak burçlarına yamuk yapmayın. Şeytan ile oyun oynanmaz. Bizi sevin ama bizi üzmeyin.
Aşırı intikamcı biriyim ama aynı zamanda umursamaz biriyim o sebepten genelde eğer büyük bi olay yanlış yapılmamışsa bana o kişiyi komple hayatımdan çıkartır ve hiç tanımamış gibi yaparım.
İntikamın i'si bile yok bende. Kimse için kötü olmayı seçmiyorum ve kötü olmayı seçen insanları zayıf buluyorum. İyilerin ve kötülerin savaşında yenik düşüp kötü olmayi seçtikleri için...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet hak ettiyse tabiki ama öyle basit şekilde yapmam. Benim planlarım uzun vadeli, kurbanın tesadüf sandığı profesyonel planlara dayanarak alınır. Derin manipülasyonlar, algı oyunları vs vs...
Tabi ki. Bilerek, isteyerek kalbini kırarım. Hiç te çekinmem. Kin tutamıyorum o ayrı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evettt intikamcıyım biri bana yanlış yaptımı kinlenirim ve uygun zamanı buldummu canını yakarım sonra onu enkaz haliyle bırakır çeker giderim dönüp arkama bile bakmam.
İntikam almak için çaba sarfetmem... Uzaktan takip ederim, eğer çok üzülmüşsem, kırılmışsam bana yapılanın kat fazlasını yaşar o kişi... Ben de izlerim hissederim şaşmaz
intikam alinmali, aldiktan sonra ne yapiyorsan yap ama intikam al yoksa canini yakan kisi kendini guclu oldugunu ve senin ondan korktugunu zanledebilir. Ben aldim alirim da