Bazen de görünen köye kılavuzla bile ulaşamazsın.. Görünen köy kılavuz istemez ancak çoğu insan da göre göre halen daha kılavuza ihtiyaç varmış gibi davranır..

Bazen de görünen köye kılavuzla bile ulaşamazsın.. Görünen köy kılavuz istemez ancak çoğu insan da göre göre halen daha kılavuza ihtiyaç varmış gibi davranır..

Alenen belli olan şeyler varsa ortada bir yere kadar uyuyor gibi yaparım sonra patlamam mükemmel olur. İnsanların karşısındaki insanı yav he yerine koymasına tahammül edemiyorum mesela. Sonra asıl karakter ve fikir fakiri olanın kendileri olduğunu vuruyoruz yüzlerine.. Keyifli günler..
Bazen görünen köye kılavuzla bile ulaşamazsın.
Çoğu 'işbu' ise, göre göre hâlen daha kılavuza ihtiyacı varmış gibi davranır.
Bazı köyler görmüşsündür oysa.
Yolsuzdur.
Kanatlarım yok benim.
Kırmızı başlıklı kızıysa ben s*kmedim.
Cehaletlerinden memnunlar ise kılavuzluk yapmam
Teşekkürler Serap ✨
Yine teşekkürler Serap 😃
Muhtarı kesin olması lazım 🤣
Azasız muhtarla asasız büyücü aynıdır bana göre 🤣🤣
Çok teşekkürler en yakın zamanda köyüne muhtar olasın 🤣
Seçimlere az kaldı dayan 🤣
Sık dişlerini kurt dişi olsun🤣
Tabi tabi 🤣
Cevap
10Cevap
Sabit fikirli insanlara klavuz olmuyorum. Benden kılavuzluk istenmiyorsa yine aynı şekilde klavuz olmam. Herşeye burnunu sokuyor gibi görünmeyi de sevmiyorum. Görünen şey alalen ortada ise yine aynı şekilde müdahale etmeye lüzum yoktur
Biri bana karşı yalan söylerse yalanının hemen işfa etmem bilmiyormuş gibi yaparım ya da açıkçası hayatımda zaten çok net bildiğim konular varsa çözüm bulana kadar sabretmeyi denerim. yani kısacası aslında insanları saf yerine koymalarına tahammülüm yok benim. bazı insanlar ise bildiklerine rağmen soru sorma gereği duyarlar o insanları da anlamıyorum pek
Görünen köye de yapmam, görünmeyen köye de yapmam. Gerçi arada yine unutup yapıyorum ama presnsipte yapmam yani 😀
Çünkü köy beğenilmezse suçlu kılavuz oluyor. Görünen köye rağmen kılavuz isteyenleri bırakmak lazım kendi bulsun en doğrusu bu.
belli ise her şey bir noktaya kadar belki uyarım
sonrasında artık yeter diyorum..
Öz güven eksikliği kılavuz ister lakin, bildiğim bildik çaldığım düdük tiplere kılavuz olmaya çalışıp vakit harcamam zira suya yazı yazmaya çalışmak gibidir.
Bazı insanlar cahil anlatsan da anlamıyor sosyal medya beyinlerinı erıtmıs
Bazı insanlar kavuzla yol alıyor gördüğüyle değil bu yüzden kendi gördüklerimle yol alıyorum
Bazı insanlar kavuzla yol alıyor gördüğüyle değil bu yüzden kendi gördüklerimle yol alıyorum
Onlar kuantumu bilmeyenler.
hasankeyf'in başına gelenleri gördükten sonra hiç bir köye bir şey olmam
Yalpak düzanbaz çıkarcı yalan dolansa yapmam
Doğru söyleyeni olurum
Kör olanlara kılavuzluk yapmam.
Yaoöaö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?