sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi
Selat-ı Tefriciye bir selavat çeşididir. İmam Kurtubi der ki " Benim bir dileğim vardı 4444 defa okudum gerçekleşti." Bu demek değildir her 4444 defa okuyanın dileği gerçekleşir. Ayrıca dua da ihlas ve samimiyet önemlidir. Eğer kişinin duasında bu iki unsur yoksa, dilediği sayıda okusun yine kabul olmaz. İbn Kesir der ki " Kafir bile, samimiyetle dua ettiği zaman duasına muhakkak necat bulur, çünkü o anda Allah'a sığınmaktan başka çaresi yoktur. " Bu şunu gösterir. Duada ısrarcılık ve samimiyetin önemi. Elbette selat-i Tefriciye de önemli ve güzel bir duadır. Okunması güzeldir ama tavsiyem tefriciye ile birlikte kendi dilinde dua etmendir.
Bunu bilmiyorum.Fakat 2 salavat arası yapılan dua red olunmaz.
Bu ayda yapılan iyi ameller mislicedir.O yüzden sen yapabildiğini yap.İçinden geldiği kadar dua etmeye bak.Namazlarını kıl,oruçlarını tut.Her namazdan sonra hacetini dile getir.Allah'ın izniyle hacetin hayra çıkar inşallah.
Allah razı olsun inşallah
Amin.Sizden de.
İki rekaat namaz kıldıktan sonra bu duayı edersen ok büyük sevabı var. Kim için okursan, onu korur Allah. Kendin için okursan seni korur. Bir hastaya okursan şifa bulur.
Üzerinden bir yük kaldırır, çok güzel bir duadır veren Allah'a şükürler olsun.
Allah razı olsun
inşallah senin dualarınıda kabul etsin rabbim
Cevap
1Cevap
dilek ne olursa olsun hayırlısıysa olmayı söylemeyi unutma. bize sordugun bu soruyu google sor daha iyi cevap alırsın sitelerden. baslamadan 21 defa estağfurllah etubi ileyh demen gerekiyor benim bildigim
= kendine müslüman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar