Kişilik & Karakter Erkeklerde olması istenen hangi özellik, bütün kadınlar için ortak bir beğeni noktasıdır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor erkeklerde olması istenen hangi özellik, bütün kadınlar için ortak bir beğeni noktasıdır? Erkeklerde olması istenen hangi özellik, bütün kadınlar için ortak bir beğeni noktasıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Karın kası, yakışıklılık. para 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Öyle bir sabitlik yok bence..Herkesin öncelikle beklediği, görmek istediği şeyler farklıdır.. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bilmem. Para ya da güç severler genelde. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Azcıkta tip oldumu tm Yorumla Saddov +1 yıl Tipi bir şekilde uydurursun ya Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Benim için öyle bir özellik yok yanlış bilgi canım 😀 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her kız yakışıklı erkek ister. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her erkekte güzel kadın Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kalin cuzdan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karın kası, yakışıklılık. para
Öyle bir sabitlik yok bence..
Herkesin öncelikle beklediği, görmek istediği şeyler farklıdır..
Bilmem. Para ya da güç severler genelde.
Azcıkta tip oldumu tm
Tipi bir şekilde uydurursun ya
Benim için öyle bir özellik yok yanlış bilgi canım 😀
Her kız yakışıklı erkek ister.
Her erkekte güzel kadın
karizma & karakter diyorum ben 😄
Kalin cuzdan