🙈🙉🙊.
Modun düşük olduğunda ayağa kalkmak için ne yaparsın?
🙈🙉🙊.
Günaydınnn...

@Sinirrr
Sadece müzik dinlerim. Müzik her daim beni rahatlatır. 🤷🏻
https://www.youtube.com/embed/CO5kjGCxeekGünaydın abla 🌺 genelde film izliyorum veya o sorunu düşünmüyorum yani umursamıyorum ve vaz geçmiyorum hiç bir zaman. bir de şarkı dinlemek ve kahve içmek iyi geliyor
Günaydın kardeşim☺ en iyisini sen yapıyorsun valla.. kahveee vazgeçilmezdir zaten☕❤😎✌🏻
Aynen öyle abla :) <3 kahve candır
Selam gadası 🙃
Şahinim beni kapıda bekliyor. Ona atlarım nerede met dilen mekan var oraya giderim. İçerim kahvemi dinlerim canlı müziğimi kendime gelirim.
Güzel günlerin geleceğini düşünerek hayal kurarım.
Cevap
12Cevap
Azıcık süslenirim aynaya bakarım derim ki seninle gurur duyuyorum bugüne kadar başarmış olduğun ilerlemeye bak
Hareketli müzikler açarım, dans ederim, kendime bakım yaparım.
Ölüm var diye iç geçiririm hemen kalkarim :) hayat çok kısa arkadaşım doya doya yaşa derim kendi kendime
Genelde yülsektir. 7 ye felan düştüğünde, mesela hokkabazlık yaparım. Top çeviririm. 😆
Güzel şeyler düşünğrüm hayal kurarım evet bazen ortadan kaybolmayı düşğndüğümde oluyor 😂😅 ama yinede güzel düşünürüm anlık olarak hoşuma giden haraketli müzik acarım
O kadar mental çöküş niye benim gördüğüm sen baya enerjiksin mutlusun yani tanıdığım kadarıyla ya da bu ortamda böylesin 😅
Hemen giyiniyorum sokağa çıkıyorum sahile indim aynı bugün öyleyim. Temiz hava, konuşmak , sohbet sıçak bir çay iyi geliyor.
Belli yaptığın bir şey yok onun da mesela canım ne yapmak isterse onu yapıyorum
Motivasyonumu yerine getircek müzikler dinlerim
Müzik dinlerim, spor yaparım ¢
Ya Allah bismillah diyerek
Online alışveriş yaparım 😎
Soğuk duş beni kendime getirir
Güzel duş, Seksi iç çamaşırı, class kıyafet, güzel makyaj her derde deva
@Disiaslanımben den goruldu yerim
Hiç bir şey yapmam o an o duyguyu yaşarım sadece
uyurum
Burdan söyleyemem ki 🙊 😊
Je veux parler à nouveau. 😊