Düşünsenize adam bütün ihtimalleri cesurca göğüsleyebiliyor, ardını düşünmeyecek cesarete sahip.
Kendisine şans verilse kim bilir neler yapabilir.
Düşünsenize adam bütün ihtimalleri cesurca göğüsleyebiliyor, ardını düşünmeyecek cesarete sahip.
Kendisine şans verilse kim bilir neler yapabilir.
"Ölüm, korkakların kaçış yoludur. Cesaretin varsa her şeye rağmen yaşa" Katılmıyorum. Çünkü insan neden intihar etmek ister ya da bunu düşünür? Dayanacak gücü kalmadığında, daha fazla yüzleşemediğinde. Bu ne demek? Kaçmak istiyor tüm bunlardan yani kaçan birisine cesur demiş oluyoruz. Bu da benim için hayli tezatlık içeriyor ¢
Çoğu insan intihar etmek ister ve bunu düşünür evet ama sadece bazıları buna Cesaret edebilir.
Bundan bahsediyorum.
Bizi durduran şey ölümden sonraki bilinmezlik, ölümün yaratacağı acı.
Portal isimli bir kanalın videosunda duyduğum şu söz aklıma geliyor mesela.
- Fiziksel acıdan tek şey dileyebilirsiniz. Durmasını.
Sence bu herkesin yapabileceği bir şey mi? Gerçekten insanlar sadece dünyada yaşama cesareti buldukları için mi intihar etmiyorlar yoksa korktukları için mi?
Dinine göre değişir, ölümden sonrası. Şahsen ölümden sonra bir belirsizlik görmüyorum. Herkes kendi dinine göre yorumlar bunu. Sonuç olarak intihar edince ölüyorsun, hayatındaki sorunlar arkanda kalıyor. Yine dediğime çıkıyor dolaylı olarak
Bir tanrının varlığına ve yokluğuna asla %100 emin olamazsın. Belirsizliği yaratan bu.
Her inançlı insan tanrının varlığını sorgulamıştır ve sorgulamaya devam edecektir aynı şekilde ateistler de.
Emin olurum ama konu bu değil, dinsel bir tartışma için değil. Sorunun cevabını yazmak için geldim
eyw bibot
Hahaha
Cevap
2Cevap
Bence hayatın anlamsız olduğunu fark etmek daha çok
Korkaklıktır, acizliktir
Tekrar düşünmeni tavsiye ederim
Belki de bilinmezliğe yolculuk etmeye ancak aramızdan bir kaç kişi cesaret edebiliyordur.
Belki de korkuların ardında yaşamaya çalışıyoruzdur.
İnsan en çok bilmediği bir şeyden korkar, onlar bilmediği şeyi kucaklıyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?