İnsanların bu kadar kötü ve toksik olmasından yoruldum, ben mi başka gezegendenim normal olan onlar mı bilmiyorum. çok yorgunum, neyse ki yarın doktor randevum var ☹️
Atıp tutup başkalarına faydalı olmak adına mutluluklarımı ertelemekten,
Kendimi anlatmaktan mesela, emeğin ve özverinin karşılık bulamamasından, hasta çocuklarına para toplamak için çırpının aileleri görmekten, sosyal ve ekonomik şartlar içinde heba olan sağlam karakterlerden, kayıtsız, hissiyatsız ve değersiz bir toplum olmaktan.. vs. vs
hak etmeyen dangalak insanlara haddinden fazla tahammül etmek ve anlam yüklemek. bu aslında benim bireysel olarak üstesinden gelmem gereken bir sorun ama insan bazı şeyleri kolay değiştiremiyor.
hani bir noktadan sonra artık insanlara karşı tavrınızı değiştirmeniz gerektiğini anlarsınız fakat yapamazsınız ve her seferinde aynı davranışlara maruz kalırsınız. işte sonra kendinize kızarsınız neden böyleyim diye. en çok yoran şeyler karakterinize işlemiş olan davranış biçimini değiştirme süreci. bu durum çok yorucu.
Bugün annemlerle konuşurken şey dedim bi laf vardı hatır için katlanmak zorunda kalıyorduk.. Annem de ite taş atmazsın sahibinin hatırına derler dedi.. Heh işte tam ondan dedim , bu hatır gönül işi artık yoruyor cidden..
İnsanların samimiyetsizliği, yalanları ve sürekli farkına varıp söylemene rağmen hala savunmaları çok yordu. Lütfen akli denge olarak sorunlarınız varsa bana gelmeyin daha çok bozarım. Teşeke 🌹