Allah askına böyle kölen olabilirmiyim diye neden sorarki insan? Sizede diyenler var mı ve o kisiler hakkında ne düşünüyosunuz? Saçmalıktan başka bişey değil bence.
Cevabın nedir?
+1 yılBu yazımdan sonra aforoz edecekler, önyargıyla yaklaşacaklar, hiç konuşmayacaklar olacaktır bnmle. Fakat bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz bu da yanlış anlamalara yönlenmelere sebep oluyor. Yeni üyeyim buradakileri bilmem tanımam ama sosyal hayatta bu eğilimlere sahip birçok kişi tanıyorum , kadın/erkek ve emin olun son derece naif, kültürlü , statü sahibi , eğlenceli kişiler.. hayata farklı pencerelerden bakıyorlar , çevrenizde de bulunabilir ama toplum normlarından ötürü açıklayamayabilirler. ateisti de mevcut dindar olanı da ümreye gideni de rock bardan Türkü kafeden çıkmayanı da. eminim birçoğu bu duygularını canları sıkılıp pazardan manavdan almamıştır , karşı konulamaz bir duygu ve motiveye sahipler.. İçlerinde kölelik nedir bilmeyip hardcore seksüel bir ilişki için koşturan yok mudur? Elbette var, vardır.. Sanal sex? Elbette çıkar... ruhu gerçekten mazoşist ise bir masturbasyon eşiğinden sonra yine köle olacagını bilir.. kaç tane erkek mini etek , yüksek topuk ayakkabı giymiş bir kadını görünce bir bakmaz? ( vardır illaki ) köle ruhlu insan heyecan duyar haz doruklara varır.. ataerkil bir toplumda yaşıyoruz, kolay değil böyle şeyler , bir de yapı olarak boyunduruk altına girmeye meyilli kadın için ters durumlar
Gerçek ruhlu bir köle ise , zorlasanız ilişkiye girmez emin olun.. onun derdi siz tarafından emir almaktır sadece. onu getir bunu götür şunu yap , tokat atsanız niye vurdunuz demez. ama herhangi bir yurtdışı maçında yabancı takım taraftarına kafa göz girmekten çekinmez. pısırık olanı da vardır güçlü karakteri olanı da şair olanı da vardır araba tamircisi de..
Çok uzun konu buraya sığmaz. çeşit çeşit köle var.. fiziki acıyı sevende var mental acıyı seven de var sadece kadın eşyasına düşkün olan da... algıda seçicilikleri; 50 bin kişilik sarı kırmızı formaların arasında fenerbahçe forması giymiş birini görmek/ bulmak gibi
Gelen mesajlara ; uzatmadan kesin... ki ilerleyen cümleler umut arttırır.. diretirse engelleyin33 Yorumla- +1 yıl
İçine girmekten ziyade, içinde doğmuş büyümüş gibi düşünün. Bundan sıyrılmak isteyen de vardır mutlu olup bu duygulara kapılıp sürüklenen de.. Normal bir kızın peşinden koşuyormuş gibi düşünülmesin... bu sarışın kız olmazsa şurdaki esmer olsun ya da şu kız rock dinliyor o olsun , berikinin kalçası çok güzel o olsun gibi bir aralıkta değil bu.. emin olun çaresiz olunduğu için böyle oluyor? Bu adam " ahada çizme giyen kızlar şimdi gidip çizmelerini öpeceğim onlara çüzme alacagım" lüksünde/ rahatlığında/ seçenek bolluğunda değil , zaten kapalı bir toplumuz , bu eğilimleri yaşayanlar içinde yaşıyor , dışarıya vurulduğu vakit ister istemez saçmalamalar oluyor. kendilerini tutamadıklarından emin olun. bu içip içip ex sevgilisine mesaj atmaktan daha zor daha çetrefilli bir durum gerçekten.. birilerinden karşılık bulsa oraya kanalize olsa zaten yapmayacaktır bunu.. ama sıkışan bünyede patlama kaçınılmaz olur...
- +1 yıl
^çok biliyosun boyunduruk altına girmeye meyilli kadınlar doğaları gereği^ yazmışsın cahil cahil. öyle bir hikaye yok sen öyle görmüş öğrenmişsin bu senin eksikliğin. burada cümlelerinin içine de hegamonya yanılgısı ekleyerek kadınları çselleştirilmiş cinsiyetçiliğe maruz bırakmak ve gerçek buymuş gibi göstermek istiyosun. kölelikten bahsederken girdiğin yere bak
En İyi Cevaplar
+1 yılAklıma direk bir hikaye geldi o da doyle; kız kopegini tasyorms kucagnda cocgun teki kopegin olaym benide tası demis, kız da dönmus adam ol da kolumda tasıyaym demis, yani karakter meselesi takma fzla
1517 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kölen olmak demekten sultan demenin arasında çok fark var yavrum haaaa sultan sultanlıgını bilecek kocasına kölelik edecek kölelik derkende yanlış anlama beni kocasına saygılı olacak saygıde kusur etmeyecek haaaa gerektiği zaman köleside olacak olmakta zorunda o eve ekmek getiren kim erkek ona bakan kim erkek onu kolluyup koruyan kim erkek o zmaan onun köleside olacak
- +1 yıl
Bunları ztn annelerimiz yapyr o zaman sen annene köle demeyi yakıstrabiliyosun k. bkma ben yakıstramyrm
- +1 yıl
Sen niye ustune alındın onu da anlams degilim :)
- +1 yıl
@falanca3 sen bu konudan bunu anladysan :))
- +1 yıl
@mustafa2525 hangi yüzyıl bu ya? hangi kadına erkekler bakıyor? kadınların üçte biri bulunduğu evde öldürülüyor. Kadını kendinden korusa yeter.
- +1 yıl
@mustafa2525 saygı göstermediğin insandan saygı bekleyemezsin kuldan kula kölelik assssla isteyemezsin cahil cahil konuşma
+1 yılDemeyen kalmadi sitenin bütün köleleri sahibem olurmusun diye yalvariyordu adeta :) durmadan yaziyolardi mesaj kutuma tecavuz ettiler üsenmedim screenshotslari yonetime yolladim üye uyarildi denildi hala yaziyorlaf bir tane degilki bacim bu sitede kölelik kitlesi var
27 Yorumla- +1 yıl
Okuyanda seni klopatra sanac
- +1 yıl
Zevkle yaparlar hatta strapon bile getirirler yanlarinda aslinda kullanişli heriflerde güven olmuyo işte yapişkanlar :)) ev temizligini yaparlar eğilir masa görevi yaparlar ayak yikama tasma takip gezdirme kirbaçlama hatta kendilerini becerttiriyolar karakter 0 ve cogu emir alma assagilanma duygusunu seviyor cinsiyete tipe bile önem vermeyeni var :)
- +1 yıl
@hcfshhxsfs yeni üyesin ilk siftahi bende yapma akilli ol kardeş yoksa alirim :D
Abazeuslar bu ucuz taktik ile sanal seks yapma pesindeler. Buna sanalda bile kanan '' aa kolem var artik efendiyim.'' sifir mantigiyla onlara eslik eden süzme salak hemcinslerimde var. Extra kezzy ^^
43 Yorumla- +1 yıl
Hahaha tespit süper:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
83Cevap
acınasıı bence. Acınasııı. O kadar salak olmamalı kimse. Kölen olıyım nedir lan. Geçenlerde arkadasımın fake bir hesabı vardı. ona bır gırıyım dedım bızım abazalar ne durumda. Bööyle bir şey yok yemın ederım. cocuk yazıyor köpegin olıyım kölen olıyım benı bosalt ne ıstersen yaparım para mara. Seviyesizlik
16 Yorumla
+1 yılCinsel sapkınlıklarım için erkekliğimi ve buna mukavil gurumu, onurumu 2 paralık ediyorum, yarın seni de 2 paralık eder, devam ederim demektir...
81 YorumlaDiğer konusunda 308 cevap paylaştı. İnsanlara rahatlık batıyor, bu sebeple ne yapacaklarını bilmiyorlar. Kendilerine soruyorlar acaba ne yapsam daha manyak olabilirim? Dedi la bu insnalar. Bundan 150 yıl önce dünya ayaklandı köleliği kaldırmak için şimdi bizim deliler köle olmak için millete yalvarıyor.
15 Yorumla- Diğer konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılkendısını asagılamaktan hoslanan bır sahsıyet acızıyetten dusmus elden ayaktan kesılmıs bırı soyler ancak boyle bırseyı kendıne.. hıc hos degıl.. bırı bana boyle dıyecek hemen yanından uzaklasırım muhattap bıle olmam..
116 Yorumla- +1 yıl
hele kı bır kızı ayarlamak goz boyamak ıcın boyle bır kelıme kullanmıssa rezıllık derım...
- +1 yıl
flort esnasında da soyleyen dangalaklarda vardır elbet :)
- +1 yıl
kolen olabılır mıyım dıyen ayak tırtnaklarını dıslerımle keserım bıle der yanı.. . onlardan heran hersey beklenır :) bu adamlar romada parayla satıyorlarmıs kendını heralde turkıyeye gelıncede oyle kolen olabılır mıyım dıyorlar..
- +1 yıl
sana soyleyenlere cevabın su olsun :)
- cok fazla spartacus ızledın sanırım hala etkısındesın :) - +1 yıl
o da dogru :) aslında tamam kolem kopegım ol dıyeceksın. emır ustune emır vereceksın ne bu ya dıyecek elbet.. ee sen kopegım degıl mısın dıyeceksın.. daha artık o sekılde kımseye yaklasmayacak.. ders vermek sart.. yoksa kole tıcaretıne baslıcaz :) bu aralar moda oldu kolelık :)
- +1 yıl
sozde kazancları guzel bır sevgılım var dıyebılmek.. yeter kı guzel olsun ben herseyı yaparım dıyor.. goruslerıne kufur edıcem sımdı ayıp olacak :) guzel veya degıl.. bır ınsan ıcın bu kadar da ınsan kendını asagılatmaz kı yaa nasıl bır zevk zıhnıyet.. ya oylesıne maksat dalga gecmek bıle olsa ınsan dıyebılır mı yaa kolen olabılır mıyım dıye..
- +1 yıl
bunlar altına yapıp ustune oturuyorlar oyle yakısan mı olur yaa.. bunların akıl hocalarıyla bırebır temas etmek lazım lider bas koleyı bulmalıyız :)
- +1 yıl
baslarını bulmussun :) kole mafyası bunlar kolee :D
skypedan rastgele ekleyen profil fotomdan bakıp etkilenip ( ne ego kasan ne de abartı birsey) 62 yaşında hollandali kölem olmak icin soran hir amca vardi :D ;(
12 Yorumlakişinin kendisini ifade edebilmesi için kendisini aşağılamasına gerek yoktur bu nasıl bir kafa böyle bir sözü itici buluyorum
11 Yorumla
+1 yılbence sapıklık falan değil çok cahilce yorumlar bunlar bu yorumları yapanların dünyadan haberi yok asıl sapıklık duygularını bastırıp ifade edememektir kölen olabilirmiyim lafının birçok anlamı olabilir mesela hayatını adamak gibi
25 Yorumla- +1 yıl
evet farkındayım :)
- +1 yıl
evet duygu ve hislerin özgürce yaşanmasından yanayım :)
Bu bir cinsel yönelim sapmasıdır. Sapık demek kötü olur. O insanlara kötü yaklaşmak onları daha da kötü yapar. Sapık olabilirler belki ama onların cinsel ilişkileri bu şekilde bazıları sen istesen bile seninle cinsel ilişkiye giremezler. Fetişizm, BDSM, LGBTT bunların hepsi normal olanın dışındadır. Yani bu yöntemlerle ürenemez ama o insanları yargılamak bence kötü. Önce anlamak lazım
00 Yorumlabu bir tür yavşama gibi geldi bana ya da sapıklığın level atlamış hâli
21 Yorumla- Diğer konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yıl4 kişi bana böyle mesaj atmıştı !! nasıl bir beyin var onlarda anlamadım artık :( direk engelledim
14 Yorumla- +1 yıl
bence de canım yaa onlarda beyin yok :/ Allah ısla etsin
- +1 yıl
ben üzülmüyorum valla Allah akıl fikir vermiş :/ onlar bile bile pislik yapıyorlar :/
Ayyy illallah geldi onlardan zaten habire birileri kölen olabilir miyim diyo ben engelliyorum digeri geliyo !!
13 Yorumlakölelıkden kastı ne ya :( bu hanı köleler oluyor bayanlar bıdıgın bdsm fılan dıolar oyule mı yoksa aşk anlamındamı
15 Yorumla
+1 yılİtin kopuğun olayım tasmala bağla beni sonra arkamdan taş at kovala beni:d demek oluyor sanırım.
21 YorumlaSen ne diyosun bitanesi bana dedi ki ayaklarına dilimle masaj yapmama izin ver lütfeeen ahahahahaha
11 Yorumla
+1 yılSacmalik tabi ya. Ekrandan ekrana neyin koleligini yapacaklar merak ediyorum ben sacmaliklara cevap bile vermiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
En iyisini yapiyorsun :)
Diğer konusunda 790 cevap paylaştı. Bu yeni bir furya.. Kızlara gelen mesajlar varmış kölelik fantezileriyle alakalı sende o mağdurlardan birisin demekki
18 Yorumlaabazalıkta son nokta desem yalan olur daha neler cıkıcak bakalım Engelle Gec Gitsin Canısı :))
11 Yorumlaya taktik işte kısa yoldan cinsellik istyo kuyuya 40 tasş atyıyo ya denk gelrise yabiri de benim gizi abazaysa diyo anladn mı? dsafsad
11 Yorumla
+1 yılEsirin olayim vur kır parçala beni tara ateş et süründür öldür beni dedirtiysen bir baltaya fenasın demektir 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Merakla alakasi hatunun cazibesi cekiciligiyle alakalı bak yıllardır türk gençligi limaya ölüyo 😄
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. :D sen ıstemıyorsan bana gonder onları dağda tas ocagına surım :D
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl"Evlenelim itin olayım bana kuçu de" demek istiyor.
11 Yorumla- Diğer konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılAhaah çalıştır hepsini köle gibi kullan merak etmişler ahah:)
21 Yorumla MALLLLLL işte ne olucak kölen olmak neymiş KatolikPapazın dediği hikayeyi bende biliyorum öyle yani adam olmak lazım bunu sana diyen abazanın tekiymiş
10 Yorumla
+1 yılgüzel bir kız resmi gördüklerinde eli ayağı dolanır ve kendini tatmin eder onlara aldırma. hiç okumadan sil yoksa moralin bozulabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Site yönetiminide ben anlamadım zaten şikayer et botonu var bir işlem yapıyolarmı acaba üzerlerinde. Adli işlem bile başlatsınlar. Ar namus denen birşey var. Bide seni kimse üzmesin ya =) @nemsi
- +1 yıl
rica ederimm güzel bayan @nemsi
Türkiye cinsel açlığın Afrikası'dır diye boşuna dememişler :)
32 Yorumlakölen olabilirmiyim demek; kölen olabilirmiyim demektir :/
15 Yorumla
+1 yılyatakta bir fantezi çeşiti bence mesajlarını kapatmalısın
14 Yorumla- +1 yıl
sadece o kişileri engelleye bilirsinn
- +1 yıl
he iyi o zaman =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapık mazojist eğilimi fazla olan ruh hastalarının kendilerine sadist arama isteği olarak görüyorum Sadi mazo fantazisini gerçekleştirmek icin sorulan sorular
20 Yorumla
+1 yılBu akşam kölelik devri geri geliyo galiba. Favori sorular kölelik üzerine.
Sacma. Zayıf aciz bir insan köle olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tür fantezi diyebiliriz yani fetişizmin konusuna girer. ilgin yoksa hiç takma öylelerini yani saçma tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılniggan olabilir miyim demenin daha türkçe versiyonu.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür etmekten yoruldum artık onlara :D biraz kızlar gibi olun iltifat mesajı atıp diyeceğimi dedim engelleyebilirsin diyen kızlar var
10 Yorumla yalakalık yavşaklık sembolüdür yaranmak için bazı sıfatsızlar kullanmakta onlarda zaten beyinözürlülüğü başlangıcı
10 Yorumla
+1 yılKendini bana siktirt bende evcil köpeğin olıyım diyo yani :D
10 YorumlaKaninda var belliki adam olamyor zorlama it olsun köle olsn
10 YorumlaHer yeni üyeye demek zorunda miyiz :)
Mesaj kutunu kapat10 YorumlaEzik duygular bunlar köle olmak nedir yaa şahsiyetsizlik resmen
10 Yorumlabir bitmediniz mk deyip cevap atmayın :D
23 Yorumlaseks köleligine gider sonu iğrenç patavatsız insanlardan gelen teklifler işte bayanlar alır bu tarz teklifleri
10 Yorumla
+1 yılgrinin elli tonu etkisi bunlar hep:P
11 YorumlaSurekli oyle mesajlar geliyor sapiklar kesin baska bir alternatifi yok
10 Yorumla- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten efendiyim. İhtiyacım yok derdim.
12 Yorumla- +1 yıl
Vermemek daha iyi haklısın.
+1 yılEski sevgilim köpekler gibi seviyorum seni derdi
13 Yorumla- +1 yıl
Bana sorarsan yanlış birsey
+1 yıll*n ele erkekmi olur allah onun belasını versin erken dediğin delikanlı olacak sevdiği kız onun kölesi olacak erkek dediğin elinde tesbih önünde demli çay demektir tamam
17 Yorumla- +1 yıl
idiotsun ne demek lann one l*n türkçe konuş oğlum ben ele şeylerden anlamam
- +1 yıl
öylemi hanımefendi ben birini seversem başkasına göstermem çünkü kıskanırım ben birini seversem onu gözümden bile kıskanırım çünkü o benim helalimn ben onun her dediğini yaparım sıkıntı yok en kral elbise alırım en kral parayı cebine koyarım en kral arabayı bile alırım ona yeterki başında başörtü yüzü yere eğik yürümeyi bilsin o bana yeter ben onları yaptıgını gördükten sonra herşey alırım ona ve mutlu olması çinde elimden geleni yaparım canım okkk
- +1 yıl
yooo kölelikle tabir etmiyorum asla onlar evin sultanıdır benimle evlenen kişi benim sultanım o larak kalır ve benimsultanım olarakda ölür yaşım 70 bile olsa o halen benim sultanımdır tamam
Okulda öğretmenime "Bakar mısınız?" dedim ve "Efendim." diye cevap verdi. Şimdi kölem mi oluyor? :(
02 Yorumla
+1 yılHer gün bu soruyu soruyorlar kızlar abazalar abazalarrrr mesaj kapat olay bitsin..
03 Yorumla- +1 yıl
İyi yapıyorsun mesajlarıda kapat rahatsız edilme.
+1 yılDaha kaç kıza söylemiştir diye düşünürüm
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit :) uğraşmaya gelmez...
Sana tuzak kuruyor uyuyunca zükecek :D
21 Yorumlakölenin bir çok modeli var aşk kölesi. seks kölesi. iş kölesi falan falan köle iyidir kıs kullanmasını bilene
03 Yorumlasöyle onlara batu sizin validenize çok seri vuracak artık diye :D
07 YorumlaAdamın içinde kölelik yapmak vardır belki :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ya hayır ya uf neden hemen yanlıs anlıyosun :/ o anlamda demedım. Valla kusura bakma o anlamda demedim tabikide ekmek parası için çalışıyolar ayrıca şerefleriyle namuslarıyla çalışıyolar. Hani by mafyaların tuttukları adamlar varya öldürdükleri leşleri temizletmek için adam tutarlar o anlamda dedim:/
Cengiz vakası vol:262737288262
15 YorumlaMesajları kapat bacım
12 Yorumlaistediğini yaparım diyor sapığın olmuş
11 Yorumla
+1 yılitin kopaann oluyum laflarını duydum da heyacanla söylenmiş sözler... gaza mı geldin...
00 Yorumlakölen oluyum götür sat beni ben kaçar geri gelirim parayı üleşirik
05 YorumlaDiğer konusunda 329 cevap paylaştı. Onlar erkekliğinden arınmış ibnelerdir.
11 YorumlaDiğer konusunda 433 cevap paylaştı. Daha önce bana biri böyle saçma bir soru sormadı.
11 YorumlaBanada oyle mesajlar geldi :D
11 Yorumla
+1 yılfuckbodyn olabilirmiyim demek istiyolar yani
14 Yorumla- +1 yıl
ben bişi demedim ben hakimim masum bey
- +1 yıl
hee tamam canım önemli değil muh muh hadi kendine iyi bak
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı