İnsan psikolojisi hakkında çok bilgili oldugunu düşünüyorum kral adam.

İnsan psikolojisi hakkında çok bilgili oldugunu düşünüyorum kral adam.

Bu adam ikidir önüme çıkıyor. Hayır sevmiyorum aksine keline bir tane vurasım geliyor. Her moku yiyip köyden 10/10 kız bulacağını zanneden amsalak biri.
Foyanızı ortaya döktüğü için sevmediğini anlayabiliyorum 😄
Ya he. Kendinin ne mal olduğunu anlatıyor onladar çok kadınla düşüp kalkmış ki kadınları anladığını sanuyor ortalık malı keltoşş :)
O kadar *
Bir kadın canını yakmış da olabilir belki 😄
Öff bu kimin canını yakacak adamın tipinden iticilik akıyor saçı bile yok birde almış yanına plastikten bozma kızları oturup konuşuyor hayır kendiside diyor sen niye savunuyorsun gayette ırtalık malı tipsizin teki sen biye alınıyorsun 😂
Adamin narsist şarlatanın teki olduğunu nasil fark etmiyorsunuz hala cozebilmis değilim. Bilge biri ne zehirleyici öneriler verir, ne insanlari kucumseyip kendi egosunu yuceltir, ne de dolandiricilik yapip herkesten daha basarili bir milyoner olduguyla (!) ovunur. Kadin dusmanligini savunma şeklinden bahsetmek bile istemiyorum. Kitaplara ve karsit fikirlere saygisi yok. Psikolojiye dair zerre bilgisi yok manipülasyon ustasi sadece. Bunu dogru psikoloji bilgisi olanlar kolayca anlayabilir. Hayati yalan dolan. Onyargilarini "gercekler" diye millete pazarlamaya çalışıyor ve en komik kisma geldik: dusuncelerini pazarlamada basarili oluyor çünkü neden olmasin? Toplumun binbir türlü tonu var...
Dunya ne toz pembe ne de zifiri karanlık bir yer. Her sey oldugu gibi. Yani maalesef boyle insanlar da bizim gibi var olmaya devam edecek. Neredeyse hic karşılaşmayız ama bugün yine karşıma cikti. Her gordugumde beynimi cikarip öpüp geri yerine koyasim geliyor.
Cevap
5Cevap
Güzel fikirleri var
Kızları özetliyor reis
Güzel fikirleri var
Sevmiyorum
Bu keltosun anasını yiyim ne sevecem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?