Benim yer yön duygum karıştı 😂

Benim yer yön duygum karıştı 😂
Azimli insan sahip olmak istediği her şeyi kendi iç dünyası, ihtiyaçları ve isteklerine göre oluşturur. Arzularını diğer insanların sahip olduğu değerler üzerinden belirlemez. Sahip olan insanların elde etme biçimlerinden ve hikâyelerinden ders çıkarır, taktik belirler, ilham alır.. Sonra belirlediği hedefe doğru yol alır, adım atar, "neden olmasın?" yaklaşımına sahiptir ve hep kendi ihtiyaçları üzerinden her daim daha iyisini hedefler..
Hırslı insan her şeyin sadece kendisinde olmasını ister. Tüm dünyayı elde etse doymaz ve içindeki boşluğu bir türlü dolduramaz.. Tatmin duygusundan yoksundur, elde ettiği hiçbir şey onu mutlu etmez; sadece geçici haz verir. Hedefleri uğruna insanlara kolaylıkla zarar verebilir ve "sadece bende olsun" mantığı hâkimdir.
Kıskanç insan ise sahip olacağı tüm kriterleri çevresindeki insanlara göre belirler; “onda var bende de olsun” yaklaşımına sahiptir. Kendi arzu ve ihtiyaçlarını baz almaz, çevresindeki insanlarla sürekli bir yarış hâlindedir. İlham almaz, taklit eder.. Tüm hayatı rekabet üzerine kuruludur. İnsanlarla yarışı bir ömür bitmez. Kendini paralar durur..
Haset insanlarda da durum şöyledir: kendi ihtiyaçları, arzuları hakkında hiçbir fikre sahip değillerdir. Hayalleri yoktur. Yoğun bir öz güvensizlik ve yetersizlik duygusu hâkimdir. Elde edemeyeceğine dair o kadar güçlü bir inanç kalıbı geliştirmiştir ki, bu sebeple çevresindeki insanların da elde etmelerine hep engel çıkartır. “Bende yok onda da olmasın” yaklaşımına sahiptir. Sürekli insanları negative eder, olayların daima olumsuz taraflarına yoğunlaşır ve çevresindeki insanları hedeflerinden ve hayallerinden koparır. Bunu dostluk ve iyi niyet adı altında yapanları da çoktur.
Bu tarz yaklaşımlar insanları tanımanız ve onları hayatınıza dahil edip etmemeniz hususunda size rehber olsun yayalar

Bunu eklerdim ve “örnekteki gibi çıkınız” yazardım 🥳
Yaa hahaha 😂😂
chvgjhcgv
Love love 🥳🥳❤️🥀
🖤🖤🖤
Kızlar böyle ponçik ponçik emojiler ayıyoruz ya önceki akşam 46 yaşında bir abla soru açmıştı (gereğini yazdım merak etmeyin sçtm ağzına) neymiş efendim eski Türk filmlerinde kızlar kudurdumuş, aşk yaşarlarmış aralarında bu sitede de böyle hemcinsleriyle emiş gümüş tipler var yazdı 😁
kim oo kız yazaydın ya ama kaçırdık bütün eğlenceyi
hemen uçuyorum sağol kız sayende eğlence çıktı hee gfhdgfhdgh
Abla sosyolog muymuş😂
cfhgfchgcfhg sosyopat olduğu kesiin
Ben üzerime alınmadım ama yesilçama hakaret etmiş ayıppp
Yazmış bile 😂
Cevap
17Cevap
Yayalar,
Alın size kayalar 🤦♂️
Aşkı bulmak isteyen lütfen şu taraftan gitsin :D
Bime gelen psikolog hayatıma yön gösteriyordur yazardım cgcfbfxd ¢
😂😂😂
cffncf
Bu sefer olucak diye çıktığım her yolun sonu :d
Aynı yolun yolcusuyuz 😂
Simülasyon hatası lütfen sistem yöneticinizle iletişime geçiniz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
😂😂
Fakirler şurdan şantiye çukuruna dogru gidebilirsiniz diye bir imadamı bulundu acaba karayolları 😅
Mümkündür😂
Yayalar çok agır olmuş ya 😅 ladies and centilmen yazsaydı bari
Bunu koyalım oraya
Hayatıma yeni giren insanlara uyguladığım tarife.
Ya da sevdiğim kızın aşmasını beklediğim yol
Fakirlere yer yok.
Fakirleri çıkışa alalım 😅
Duvarlar da konuşmuyor, dertlerimi bölüşmüyor.. 😄
Lütfen bastığınız yere dikkat ederek yolunuza devam edin
Yayamayalar ahah
Düz duvara tırmansın
Yayalara tuzak kurmuşlar
Duvarları aşmak gerekiyor "
Kayalar
Yayalar sizi kovalar
Kayalara dikkat!