Anlaşılır olmak..
Bazen insan anlaşılmak istemez. Kapatır kendini.
Zaten insanlar anlamak istediği gibi anlamıyor mu?

Anlaşılır olmak..
Bazen insan anlaşılmak istemez. Kapatır kendini.
Zaten insanlar anlamak istediği gibi anlamıyor mu?

Bazen evet bazen hayır. Anlaşılamadığım daha çok oluyor benim çünkü. Hayattaki en mutsuz anlarım da hep beni anlamayan insanlara kendimi açıklamaya çalıştığım anlardır
Benide anlamıyorlarsa kimseyi anlayamazlar
Teşekkürler
Türkçem fazlasıyla iyidir. Kelimelerimi de fazlasıyla seçerek kullanırım ve Bilal oğlana anlatır gibi anlatırım herşeyi. Gayet net olarak da anlaşılırım diyebilirim.
Anlaşılmak istenirsem, anlaşılırım.
Teşekkürler Seraap ✨😬 ve günaydın
😬😬😂
Aynı beeen
Cevap
18Cevap
Anlaşılabilir olmak istersem anlaşılabilir biriyim ama anlaşılmak istemezsem de dik bir yokuşum.. :D Keyifli geceler..
Evet düşünüyorum çünkü net insanım
Anlaşılabilirim
Anlamak isteyen kolaylıkla anlar. Duvarlarım, çıkıntılarım yoktur, aksi gibi görünse de..
Evet, genel olarak anlaşılabilir bir insanım. Yani kendimi açık ve net bir biçimde ifade etmeyi seviyorum. Tabi anlaşılmak tek taraflı bir eylem değil, karşı tarafın da sizi anlamak istemesi gerekiyor.
Ben basit bir insanım, beni dinleyen kolaylıkla anlayabilir. Karmaşık veya anlaşılmaz olmak gibi bir kaygım yok.
açık net Türkçe ile ne istediklerimi, beklentilerimi, sorun çıkınca her zaman burada olduğumu belirterek netlik kazanıyorum
Çoğu zaman evet ama bazan tam bi bilmece oluyurum o anlarda ben bile kendimi çözemiyorum
Kişiye göre değişir bu Herkes öyle düşünüyor kendisi için
anlaşılmak istemiyorum zaten :d insanların %90 ın da anlama özürlü
Bilmiyorum be fosil 🤔 anlamak isteyen anlar ya gerısı benı baglamaz. Karsımda ki insanın sorunu 😂
Genellikle evet, bazen gereksiz ani çıkışlarım oluyor
Doktor yazısı gibiyim😃
Anlaşılabilirim
Sanırım
Evet.
Evet düşünüyorum
Düşünüyorum
Hayır, maalesef
hayır
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?