Ben sevemedim, kendimi otobana düşmüş tavuk gibi hissediyorum o tarz ortamlarda 🐣

Ben sevemedim, kendimi otobana düşmüş tavuk gibi hissediyorum o tarz ortamlarda 🐣

Dans etmeyi seviyorum da üstüme sinen sigara kokusunu sevmiyorum. Bir de alkolü bıraktım o yüzden artık pek sarmıyor. Zaten hep kızların ısrarıyla gidiyordum, aylardır gitmiyorum. Sıkıcı ortamlar
Sarhoş kızlara tek başına sahip çıkmak ne kadar zor ben iyi bilirim 😂
Alkollü bırakman güzel olmuş
Dum tıs dum tıs kafa bırakmıyor bende 😄 o yüzden pek sevmem. Esim sever. Cok nadir gideriz yaz akşamları. Daha cok meyhane severim. Fasil akşamları bir baskadir bana gore. Oldum olasi agir mekanlari daha cok sevdim. Herkesin kendi tercihidir elbette. Gidene bisey diyemem ama sanki biraz edep az gibi oyle yerlerde. Cok acik secik kiyafetler falan. Ne bileyim kafa da 1 milyon zaten. Cok tekin yerler degil bence. Hele de gencecik turist kızlar icin cok üzüldüm bu sene fethiyede…
Evet benzer şeyleri gözlemliyorum. Ben de çok kapalı giyinen biri değilim ama, hareketler çok farkediyor maalesef. İnsanlar kendini kaybediyor. Erkek arkadaşımla gittiğinde kızların poposu sevgilimin poposunda oluyordu çoğu zaman:)) o beni , ben onu zor koruyorduk. Kendini kaybeden, kaybetmeye çalışan kim varsa oralarda. Sakinlik ve huzur güzel şeyler
Yaşıtlarım clubtan cluba akarken benim kariyer yapmam iş ev ve kız arkadaşımdan başka aktivitem olmaması onlara göre baya ezik ve monoton geliyor. Ama bir ortamda buluştuğumuzda o bilgiyi ve aurayı alınca çok uğraşamıyorlar hayatımda hiç cluba gitmedim açıkçası belki bir gün kız arkadaşımla giderim görülecek o kadar yer müze vs varken niye türkü barlarda zaman öldüreyim ki
Sevmem o tarz ortamları kimin eli kimin seyinde belli değil kafalar zaten güzel. İcen biriyim ama iceceksem sahilde evde arabada sevdiğim kişilerle içmeyi seviyorum
Cevap
42Cevap
Gece hayatım yok
Clube gitmişliğim var, çok gittim hatta ama bu aralar hiç gitmiyorum.
Nerede yaşıyorsun
Ciddi önyargılarım oluşur öyle insanlara karşı. Ciddi önyargılar. Ciddi.
He var şu an evin her lambasını kapattım gece gibi dünya kupası finalini bekliyorum
Maç başlıyorrr
Bir şey düşünmüyorum. Herkesin kendi hayatı sonuçta. Fakat, benim gece hayatım yoktur. Bu tarz şeyler bana göre değildir..
hiç sevmiyorum, elimden geldiğince de uzak duruyorum gidenler hakkında da bir şey düşünmüyorum açıkçası herkesin kendi tercihi
Gitsinler tabi eğlencenin dibine vursunlar bol bol alkol zevk-i sefa doldu gönlüme hadi içelim acıların yerine demiş ya Serdar baba
Max gece hayatı bı akşam yemeği , bı kafe de çay kahve sohbet ötesi yok. Benzetme güzel aynen 👍 hajsbdbdjdf
Hiçbir şey düşünmüyorum, herkesin kendi hayatıdır, kendisini ilgilendirir, bize de saygı duymak düşer : ))
Kalabalığı sevmem. Sürekli o ortamlarda takılan kişinin de aradığını düşünürüm, vur kaç tarzında bi arama. d
Arada giderim malım artık günümüz şartlarınıda düşünmek gerekli :) gidenlerede iyi eğlenceler demekten başka bir şey gelmiyor elden
Club tarzı mekanlardan oldum olası nefret etmişimdir, geceleri hava da güzel olursa sadece dışarı çıkar kafa dağıtırım.😊
İşsiz diye yorumluyorum. Gece hayatım var. Gece de çalışıyorum.
Fazlaca yorucu geliyor pek gitmeyi tercih etmem daha sakin mekanları tercih ediyorum
Canlı müzik gibi yerlere giderim kırk yılda bir 🤷♂️
Ben gitmem gürültü kirliliği.. sakin bir yere gideriz.
benim hayatım gece gunduz ev max arkadaslarımla bulusurum ya da kendim cıkarım bi yerlere
Gece hayatım var, yüksek ses müziği dans etmeyi severim. Ayda 1 konser ya da partiye katılırım.
Tadında olduktan sonra sıkıntı yok cılkını çıkarmasınlar
Hiç bi şey düşünmem. Milletin hayatına burnumu sokacak değilim
Zaman zaman gidiyordum da 2 yıldır filan hiç gitmedim. Pek o enerjiyi bulamıyorum 🖤
Eğlence imkanını ben kendim istediğim gibi ayarlıyorum öbür ortamlara gerek yok
Hayatımda hiç gitmedim cluba merakta etmiyorum açıkçası. Kalabalık yerler beni boguyor
Var her gece dışardayım benim ev club zaten sjsjskdksk
Bu hayatı bu kadar nasıl sevebiliyorlar diye düşünüyorum 😂
Samimi gelmiyorlar bana. Ve itici gosteris meraklılar bence
Arada olabilir ama sürekli gitmek hoş bir şey değil
Hayır yok. Yaşlandım ben aksam eve gidip cay içeyim kafasındayım.
Kimsenin hayatı beni bağlamaz
Ya ztn cluba gidenler içki içmeye mi gidiyor ava çıkıyolar yeni tabirle
Valla evim evim güzel evim diyenlerdenim kimseye de karışmam
Hiç yok 😂 benden uzak olmaları gerektiğini düşünüyorum
Bizimki kim?
@Tafo21 hee. Sizinkilerde bakara makara sallayıp rakı dikiyorlar kafaya olmadı içkili masaya dansöz çağırıyor. Yani sizinkilerde bayaa seviyor aşkolü :)
@Tafo21 yapmaya. Ben kimseden sorumlu falan değilim zırvalamayı bırak sana zahmet. Bakara makara diye sallayandan gayette sorumlusunum ümmet ümmet diye yırtınan sizsiniz. Sen gelip bir tutuyorsun. Ben müslüman değilim bende ümmet gibi bir kavram yok :)
@Tafo21 sürekli salça olmayı da bırak amca. Git kendin gibi kişilerle muhattap ol.
@Tafo21 yalaka babandır anlama kıtı mısın nesin be git kime salça olursan ol. Kazık kadar adamsın ne anlamıyorsan.
uzun zamandır evden okula okuldan eve giden ben bunu beğenmedi :D
Asla samimi bulmam ne kadar iyi olursa olsun asla inanmam oraya sadece kafa dağıtmak veya eğlenmek için gitmiyorlar içip kafayı bulup farklı şeyler yaşanıyor evlerden ırak Rabbim dusmanimin başına öyle birini vermesin
Yolluk lazım onlara... Gelemezler, ya da tek böbrekle dönerler mazallah.
33 yaşındayım hiç gece hayatım olmadı hayatımda hiç clube bara falan da gitmedim
Evet gece dışarı çıkarım lakın clup tarzı degıl daha sakin yerlerde arkadaşlarla sohbet muhabbeti daha çok severim
Gece hayatını sevmiyorum. Kafam şişiyor.
Çok gitmem senede 2 3 en fazla
gece hayatım yoktur, bana göre değil o ortamlar..
Ben genelde değil de 2 hafta da bir giderim.
Hiç gitmedim. Ama keske gitme de kız düşürmek isterdim. Hani benimde de arzularım vardı. Ama lanet olsun parasız olmaz.
Gece hayatım yok ama uyum sağlarım 💃
Parayı nereden bulduklarını
Uyurum gece 😂
Gölge haramileri 😂
Evet var, gece 3 civarı akşam 9 da uyuduğum uykumdan uyanıp başlıyorum beni delirten kişilerle zihnimden savaşmaya 🤦
Öyle ortamlara giden basit biridir
Eskiden vardı ama artık duruldum 😀
En son arabayla takla attım o zaman dedim tamam artık bu bir işaret 😀 bende bitirdim yıl 2007 , alkol arada bir alırım nadiren ama öyle mekan clup tarzı yerlerde değil arkadaşlarla bahçe evinde mangal falan yaparsak veya tek başıma manzarası güzel evime yakın bir bölgede ☺🙏☘🦋☕
Tatilde olduğum vakit arada gidiyorum, onun haricinde gittiğim bir yer değil.
Sevemiyorum vok gurultulu gidenler nasil dayaniyor bilmiyorum
Hayır yok.
Hiç gitmedim bi şey düşünmüyorum
Önceleri evet.. Artık beni boğuyor o gibi yerler
Gece hayatım yok işim olmaz gece hayatı ile benim.
Daha sakin ve az kişi ile tercih ediyorum
Gerek yok bence ya ne gece hayatısı
Parası olana güzel hayat
Her zaman gitmesem de arada gidiyorum clublere.
Çok güzel foto ya aynı ben😂
param olsa 18-24'te muhtemelen olurdu
Artık kafam kaldırmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?