Yine gün geçmiyor ki felaket tellalığı yapmayayım.. inşallah bu düşündüğüm olmaz tabi. En üzülerek söyleyeceğim ben demiştimlerden birisi olur yoksa🥺

Yine gün geçmiyor ki felaket tellalığı yapmayayım.. inşallah bu düşündüğüm olmaz tabi. En üzülerek söyleyeceğim ben demiştimlerden birisi olur yoksa🥺

Çok fazla değil.
Çünkü ben haklı bile olsam, dediğim gerçeklesmiş bile olsa, bunu söyleyeceğim kişinin bunu nasıl algılayacağı önemli.
Bazı kişiler bunu kendilerinin küçük düşmüş olduğunu hissederek farklı yorumluyorlar. O yüzden bunu söyleyebileceğim kişilere söylüyorum bir süredir, ki o da zaten sataşmak için oluyor 😀
Ben demiştim sataşması efsanedir🤪
Tühh nasıl kaçtı böyle bir fırsat yaa
Müneccim gibi ben demiştim dediğim gibi oluyor 🙄 daha iki gün önce ben demiştim, dedim..😃
Ben müneccim olmak istemiyorum ya🥺🥺
İnşallah 🥰
Rica ederiim
Cevap
11Cevap
Hemen hemen her gün diyorum diyebilirim ahah
bunu sürekli söylüyorum genelde
Ben demiştim demeyi sevmem, diyenleri de sevmem
Ama ben demiştim😂
Akıl veya fikir vermiyorum hayırlısı olsun deyip geçiyorum kimseye verecek zamanımı vede akıl yol bende.
Valla saçma bir mevzuyysa cilki çıkana kadar uzatıp abartirim 😂😂
Sürekli ben demiştim kelimesinin haklılık payını yaşıyorum ama keşke ben demiştim sözcüğünü kullanmadan bazı şeyler yerlerine getirilse :))
Keşke ya
Her zaman çünkü haklı çıkıyorum çünkü yaşadığım için hayatı
Böyle öyle durumlar hep sakin kalmak ne yapacağımızı bilmek önemlidir ve aksine kendi bilinç altında baskıcı olmayı reddetin bol şanslar 😊
Çoğu zaman haklı çıkarım 🤷♀️
Dememeye çalışıyorum açıkçası. 🙄
Çok saniye başı olabilir😄
Her gün istisnasız 🤣
Genelde SEN SOYLEMISTIN derler
Dememeye calisiyorum, sinir bozucu ve kiskirtici.
Ne demiştim 😂
Ya ülke ya ben sallanıcam ikisinden biri
Sen sallan ülke niye sallanıyor 😂😂
İkiside olmasın ben niye sallanıyorum
Hahahah sallayalim gitsin o zaman yaa
En hayırlısı
🦥🦥
Bazenn
Sürekli söylüyorum ama yanılmıyorum maalesef...
Kız versiyonum 😄
Ne bileyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar