Kişilik & Karakter İçe dönük tipler size sıkıcı mı yoksa havalı mı geliyo? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor eskiden içe dönükleri hep merak eder gizemli bulurdum şimdi ise beni kendisine gösterebilen tipler bana havalı geliyo İçe dönük tipler size sıkıcı mı yoksa havalı mı geliyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Gizemli olucam ilgi çekicem diye depresyon tipliler türedi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl çok haklısın Yorumla Nikmikyook +1 yıl Belki gerçekten depresyonda? Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl O ayrı bişey. Depresyon ile ilgi delillerini ayırt etmeyi biliyoruz çok şükür Yorumla Soran +1 yıl @nikmikyook depresyonla bu durum karşılaştırılamaz Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İtici geliyor bence 1 0 Yorumla
Buralardayeniim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İçe dönükken ne yaptığı önemli kayda değer bir şey yapmıyorsa çekiciliği olmuyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl doğru Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kararında içe dönük ise iyidir, kendim keşfetmeyi severim. Ama abartılı içe dönükse o zaman bir süre sonra sıkar. 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. İçine dönük olmak öz güven yoksunluğu dur ve ancak dolgun samimi bir arkadaş tarafindam çözüle bilir tabi sıkılmaz ise 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Aşırısı iyi değil bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl katılıyorum Yorumla Sugarman06 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
σkчαnus Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hiçbiri havalı gelmiyo ilgimi de çekmiyo 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tanımadan sıkıcı ya da havalı diyemem 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Sıkıcı geliyor 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıkıcı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizemli olucam ilgi çekicem diye depresyon tipliler türedi
çok haklısın
Belki gerçekten depresyonda?
O ayrı bişey. Depresyon ile ilgi delillerini ayırt etmeyi biliyoruz çok şükür
@nikmikyook depresyonla bu durum karşılaştırılamaz
İtici geliyor bence
İçe dönükken ne yaptığı önemli kayda değer bir şey yapmıyorsa çekiciliği olmuyor
doğru
Kararında içe dönük ise iyidir, kendim keşfetmeyi severim.
Ama abartılı içe dönükse o zaman bir süre sonra sıkar.
İçine dönük olmak öz güven yoksunluğu dur ve ancak dolgun samimi bir arkadaş tarafindam çözüle bilir tabi sıkılmaz ise
Aşırısı iyi değil bence
katılıyorum
Teşekkür ederim 😊
Hiçbiri havalı gelmiyo ilgimi de çekmiyo
Kendi halinde denir
Tanımadan sıkıcı ya da havalı diyemem
Havalı geliyor
İyi insanlardır
Sıkıcı geliyor
Sıkıcı.