Hastayken aşırı huysuz biriyim, iki gündür herkesi canından bezdirdim gerçekten 🥺

Hastayken aşırı huysuz biriyim, iki gündür herkesi canından bezdirdim gerçekten 🥺

Gripsem kaçın benden herkese bulaştırmadan iyileşmiyorum öyle bir yapım var ama kendi halinde kuzuya dönüyorum hasta olunca duşumu alır meşhur antibiyotik yani kelle paçayı içer sağlam uykumu alırım ertesi güne zımba gibiyim.
Bu zamana kadar hastalandığımda nazımı çekecek kimse yoktu. Hâlâ da yok. Hasta olduğumda kimseye de sızlanmam. Kendi başımın çaresine bakıyorum..
Cevap
46Cevap
Kıvrılır bir köşeye acımı çekerim😃
Nazlanmam kimseye.
Hayır asla çekilmez Nalet insan modumu açıyorum 😂
Ah caağnım peşimden gelirken dikkat et 🤪
Lafı söyleyen güzel, lafın güzelliği ordan geliyor 😏
Olur ağlamam tabi 😌
Hasta halimle sadece uyumak istiyorum
Hasta halim çekiliyor. geçmiş olsun :(
Bana dokunulmadigi sürece sorun yok ama damarıma basıyorlar. Haksız sayılmam dimi @MustiEmre ufacık küfür etmiş olabilirim.😂😂
Bende aslaaa eejejwjwi
Bu hesabı kapatırsam enerjikhatun yapicam wjwjwjj
Hasta olduğum zaman aşırı gergin ve itici oluyorum. Kimseye ve hiçbir şeye tahammül edemiyorum. O yüzden çekilecek bir yanımın olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Çekilir. Aksine ben etrafımda dönüp duran insanları çekemiyorum. Hastayken yalnız bırakılmaya ihtiyaç duyarım.
Yeminle ortaokul ve lise helimi hatırlatın 😂😂😂 hasta olduğum zmnlarda o kadar kavga ediyordum ki 😂 ama şimdi düzenledim hiç halom olmuyor hastayken 😂
Çok nadir hasta olurum fakat, hasta olunca da Ali Rıza Bey gibi bir köşede usulca otururum, sesim çıkmaz.
Geçmiş olsun.
Hayır kesinlikle çekilmiyor , neden sadece ben hasta oldum die evdeki diğer insanlarda bir şekilde hasta ediyorum öaöaöwösllw
Yani herkes gibi ortalama bir nazımız oluyor, o kadar da olmasın mı... Seven çeker, çekemeyen anten taksın 😎😂
Hastayken ilgiyi sevmem ve başkasına bulaşsın istemem odama çekilir ilaçlarımı alır yatarım 🙂
15-16 yıldır hastalanmiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla ergenlik döneminde hastalandığım da çok sessiz kalmıştım. 😂
Ketum bir hale bürünmüştüm.
Çekilir yahu. Evde yataktan çıkmam. Kimseye ses etmem. Kendim yer kendim içerim. Tek ihtiyacım kedilerim ve Internet. Gerisini ben hallederim
cekilmek zorunda cünkü iyilesemiyorum bana sürekli iyilesemedin mi diye de sormayin cok kirici
Kimseye zararım olmaz köşeme çekilirim mümkünse rahatsız edilmemeyi tercih ederim kendimle kalmam yeterli...
Ağır grip geçiriyorum. Ben pek şey de istemiyorum kimseden.. çorba varsa bir de ilaç alıp yatıyorum. Toparlanamadım hala
Öncelikle çok geçmiş olsun size, bende hasta olduğumda vasiyetimi verecek kadar olmuştum gerisini siz düşünün :)
Mız mız değilim ama hastalıklarım genelde uzun sürdüğü için çevremin doktora git baskısı beni, benim de gitmicem baskım onları sıkıyor sanırım.
vasiyet yazmışlığım var :D yanımdakilerin vay haline :D
Hastayım aşırı nazlı biri oluyorum biraz çekilmez bir durum olabiliyor.
Normal halim hiç çekilmiyo hasta halim şurada dursun
Asla çekilmez ama genelde hastaykende uyurum zararım dokunmaz
Hayır hasta insanları da çekemem bende çekilmez huysuz oluyorum
Yoğunluktan koşmacadan hastalığımı kendim bile yaşıyamıyorum ki başkasının çekmesine fırsat kalsın
Benim hasta olmayan halim çekilmiyor😅hastalanınca sessiz sedasız dururum bir köşede
Ya çok suskun oluyorum ya da aşırı nazlı ve tripli 😀
Bende öyleyim. İşime yarıyor. Herkes hasta olmamam için dua ediyor
Pek naz yapacak kimse bulamıyorum, bulsam çekilmeyebilir
Senin gibi evlat bomba imha kıyafeti ile bile sevilmez
Evet pek öyle huysuz değilim! Öyle kendi halimle bir tarafta acımı çekerim…
Hastayken en fazla pek konuşmayan birine dönüşüyorum, ekstra nazım olmuyor
Dağlara taşlara. Ben bile kendimi çekemiyorum
normalde zaten mülayim biriyim hasta iken hiç sorun yaşatmam kimseye
Şu an hastayım ve sessizce acımı çekiyorum nazlanmıyorum kimseye😄
Hayır. Hastayken pek konuşmuyorum. Tek kötü halim bu sanırım 😂
Kolayına hasta olmam olursam da nazlanmam bakarım kendi başımın çaresine
Hasta olunca aşırı duygusal oluyorum ama sessiz duygusal 😄 sesim çıkmaz yatakta kalırım öyle halsiz
Kimse bana karışmasın şöyle yap böyle yap demesin kimse canından bezmez.
Yok hiç çekilmiyor, hırçın, huysuz, sevimsiz bir şeye dönüşüyorumm
7 senedir hasta olmuyorum ki bilmiyorum çekiliyor muyum
Hastayken inanılmaz sakin oluyorum terör estirmeye enerjim kalmıyor 😂
Hastayken çok agresif ve suratsız oluyorum maalesef kimse katlanamıyor.
Hastayken kimsenin başımda olmasını istemem açıkçası kendi işimi kendim görürüm o yüzden insanları bezdirme gibi bir durum olmuyor.
Çekilir evet. Nazlanmam.
Geçmiş olsun 💊
Benden çekmezler
Kimseye zararım olup nazlanmam kendi kendime atlatırım
Ortalık savaş alanına doner bana neden bakmiyorsunuz, ilgilenin benimle falan yakinirim.
Hastayken mıymıy olan kişilerden haz almıyorum hadi hastasın çevrendekilerden ne istiyorsun çocuk gibi aman.🙄😒
Hastayım bende taylot içtim gündüz şu an işteyim bide acayip uykum geldi
Hasta değilmişim gibi davranıyorum eşim dinç dur diyor bırakma kendini 🙄
Hiç çekilmez 😂
Eh işte senin kadar olmasakta😅
Mecburen çekiliyor çekecek kimse yok yoksa.
Çok nazliyimdir söylemesi ayıp
Hasta olunca fazla naz yapıyorum.
Hiç çekilmiyorum🤦🏻♀️.
Senide seven böyle sevsin
Çekilmez sanırım ama annem çeker.
Ponçik oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?