Selam KS ahalisi! Şimdi itiraf zamanı.. Bazen amaçlarımıza ulaşmak ya da istediğimiz hedefleri elde etmek için normalde asla eyvallah etmeyeceğimiz kişilerin önünde saygıyla eğilmek durumunda kalırız. Siz bu konuda nasılsınız?

Selam KS ahalisi! Şimdi itiraf zamanı.. Bazen amaçlarımıza ulaşmak ya da istediğimiz hedefleri elde etmek için normalde asla eyvallah etmeyeceğimiz kişilerin önünde saygıyla eğilmek durumunda kalırız. Siz bu konuda nasılsınız?

Diyemem. Olduğum gibi davranmayı severim. Diğer türlü samimiyetsiz buluyorum.. Samimiyetsiz bulduğum şeylerin peşinden gitmem. Birini sevmiyorsan sevmiyorsundur, seviyorsan seviyorsundur, kendini farklı bir karaktere bürümeye gerek yok.. Herkes olduğu gibi görüldüğü gibi olmalı maske takıp yalakalık yapacağıma olduğum gibi sevilmeyip kabullenmemeyi tercih ederim.
"Ayı"lar vasitasiyla hic köprü geçmedim cidden ama benim kucukkenki aptalligim kimseye "ayı" dememekti. Kirmamak için en dolaylı yoldan söylemeyi seçerdim. Simdi ise ayıyı dayı diye okumam. Ayi yi ayı, dayı yi dayı okurum.
Hayır ya ben beceremiyorum. Biri bana öğretsin lazım artık bu devirde
Bugüne kadar hiç kimseye demedim. Kaybettiğim şeyler oldu ama haklı çıktım hep. Ayıya dayı diyenler ipini başkasının eline verir. Onlarda onu istediği gibi gezdirirler. 😁 Hayatta böylesini çok tanıdım. Şimdi ise artık mizah şeklinde takılıyorum. 😎💯
Teşekkürler...
Ricalar..
Cevap
8Cevap
Ayıya ayı der köprüyü onun üstüne binip geçerim
Hayır demem.
Hayvan olmadığım için ayı demiyorlar.
Erkek olmadığım için dayı demiyorlar.
Hayır. Hiç işim olmaz. Herkes yerini bilmeli. Ayı ise , ayı olarak kalır.
Genel anlamda hayır ama bir gün gerekirse derim
😂
Denedim ama olmadı diyemiyorum köprüde beni yesin isterse ama dayı diyemiyorum
Can çıkar huy çıkmaz))
Ayı ayıdır, dayı dayıdır. Kurdu ve çoban köpeğine karıştırmakla işim olmaz.
Menfaat için zaten Türkiye ve dünya ve her şey menfaatim için her şeyi yapalım
Biz eskiden alışmışız onu köprü üstünde öttürmeye 🤣🤣🤣
Dayılar o eski dayılar değil, onlar da bozdular kendilerini!
Kalite tesadüf değil!
Demek lazım bu devirde artık.
Demem!
Köprüyü de yıkar giderim
Ayıyı bırak tanrı olsa önlerinde eğilmem 😏
Bu gazla İstanbul’u tekrar fethetmeye gidiyorum 😅
Beni yürütüyor ben yürümem ejderhayla süzülürüm yıldırım gibi düşeriz İstanbul’a yıldırım olmadı alev topu gibi 😅
Okla uğraşamam kuçu kuçu yak derim kökten yakar katness o da kim onu da yakarım tiltim zaten ona 😅
Bir sen bide Daemon var galiba bu aralar gelen geçene ayrı sinir oluyorum kendimi tutuyordum şimdi Allah ne verdiyse yapıştırıp geçiyorum 😅
Kaynamazsın 2-3 haftadır depresiftim onlar yüzünden ya mesajlara cevap vermiyorum ya da güzel fantezili saydırıyorum gönül isterdi ateş olup başlarına yağmak elden anca bu kadar 😅
Sosyete Şaban filminde peri vuruyor ya hayalim o şekil gelen geçeni vurmak 😅
Tabi ölmesin ama canından can gitsin 😅
Eros benim yanımda hiçbir şey
Filmde de kıçından vuruluyordu saçmalar dağılmış onu temizliyorlardı kıçından vurulunca hem oturmaz hem s*çamaz hareket edince canından can gider uyurken sağ sola dönemez
Aşure kazanı gibi olması şart 😅
Senin aklına geliyorsa benim ne suçum var yılbaşı hazırlıkları yapıyorlar onlar daha libido killer 😅
Şimdi yanlış anlaşılmasın gidiyorsun AVM’lere her yer kırmızı bir ton abuk sabuk şeyler gözlerim kanıyor
Siyahın asilliğine bak bide kırmızının varoşluğuna 🙄
Demem
Ayıya her zaman ayı derim
ayı bende her zaman ayıdır
Evet ama işim bitince tekmeyi basarim
Hayır ayıysa ayı kardeş derim belki 😂
Evet, o da sana kibarca cevap verir belki.. 😅😂
Eğilmem ama orta yol bulmaya çalışırım ama hayatta en çok korktuğum şeydir sevmediğim tiksindiğim insanlara işimin düşmesi o yüzden herkesle aramda bir merhaba samimiyeti bırakırım kavga etsem bile o son son son olan tartışmayı yapmamaya çalışırım diyip herkesi engelleyen ben 😂
Çok çelişkili gördüm sizi 🤣🤣
Yaneee 😂
Derim
Derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?