Selam KS ahalisi! Bir kaç gün önce sevmediğiniz huylarınızdan bahsetmiştik. Şimdi sıra canım kendim sorusunda. Kendinizde en beğendiniz huyunuz veya kişilik özelliğiniz nedir? Yorumlara buyrun..

Selam KS ahalisi! Bir kaç gün önce sevmediğiniz huylarınızdan bahsetmiştik. Şimdi sıra canım kendim sorusunda. Kendinizde en beğendiniz huyunuz veya kişilik özelliğiniz nedir? Yorumlara buyrun..

Sabrımı seviyorum. Hayatımda bir çok olumsuzluk oluyor gün içerisinde ailesel problemlerim keza diğer nedenler.. Bazen istediğim gibi olmuyor hayat, zaten istediğimiz şeyler, hep bir adım geriden bakar bize. Yalnız kalmak istemezsin hayatta kalabalıkların içinde seni yalnızlaştıran insanlar vardır. Sabredersin susarsın bir sihirli değneğin gelip hayatına dokunmasını beklersin sonra bir bakarsın kendi iç sesin kaldırmış seni ayağa.. Bir başına tüm zorlukların üstesinden gelmeye çalışmam sanırım.. Hayat beni kırsa da kimi zaman hayata kafa tutuşum.. Sevgisiz olsam dahi ben içimdeki yarattığım kendimi seviyorum ve gurur duyuyorum kendimle kimi zamanlar..
Hepsini seviyorum orası ayır ama bir anda bütün duyguları karşı tarafı yaşatan bir özelliğim var en çok onu aşırı zevkli 😅
Tnx 🥰
Kafa yapımı huy olarak geçer mi emin değilim. Kendimde en çok beğendiğim şey bakış acım. Düşünme tarzım.
Cevap
3Cevap
Eğlenceli olmamı seviyorum
Dobralığımı kesinlikle çünkü insanların işine gelmeyen şeyleri onlara söyleyip sinir etmeyi çok severim 😂
Ne yaşarsam yaşamış olayım hep güler yüzlüyüm. Bu huyumu çok seviyorum.
Soğuk da olsam kendimi sevdiriyorum insanlara. Yapmacık olmayışımdan kaynaklı sanırım.
Açık sözlü ve net oluşumu
Umursamaz oluşum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?