Benim hiç yok🥺 yakında kendime akıl hocası alıcam herhalde. Nerde satılıyor bundan?

Ben çocuğumun doğumundan sonra yemin ediyorum disipline girmiş bir kadın olarak, sen kimsin beni yargılıyorsun? sen kimsin?
Benim hiç yok🥺 yakında kendime akıl hocası alıcam herhalde. Nerde satılıyor bundan?

Ben çocuğumun doğumundan sonra yemin ediyorum disipline girmiş bir kadın olarak, sen kimsin beni yargılıyorsun? sen kimsin?
Yok.
Ben daha çok kendi işimi kendim halletmeyi seviyorum, hatta bu gibi şeyler bende ters tepiyor, denilenin tersini yapıyorum.
Hatta bu tür talepler geliyor, yani akıl vermem konusunda ama onları da işimle ilgili değilse reddediyorum çok yakın birisi değilse.
Galiba bu tarz kişilere akıl vermeye alışanlar "herkesin akıl istediği" varsayımına ulaşıyorlar maalesef...
Tamam bundan sonra benim akıl hocamsın😂😝
hayır yok kimsenin beni yönlendirmesine ihtiyacım yok. çünkü ben her zaman kendi kararlarımı veriyorum. benim hayatımı benden daha iyi bilen bir kişi yok sonuçta. tabi ki hepimiz insanız bazen kararsız kalabiliyoruz başkasına danışmak ya da tavsiyesini almak isteyebiliyoruz bunlar normal şeyler. ama şahsen ben hayatımda kimseden akıl alıp onun tavsiyesine göre hareket eden birisi olmadım. çünkü insan bazen kendisi hata yapıp ya da doğruyu yanlışı ayırt edip ilerlemesi gerekiyor hayatta. bu yüzden bence çok işin işin çıkamayacak kadar kararsız kaldıysanız veya neler yapacağınızı bilmiyorsanız bir akıl hocanızının olması avantaj olabilir hayatınıza yön vermek için
Kimse beni yönlendiremez yani buna izin vermem. Öyle bir şey yaptığını hissettiğim an cevabını veririm ona. Bazen çevremde öyle insan müsveddeleri olabiliyor ve hemen benim kendi aklım fikrim var tarzında cevabını veriyorum.
Beni kimse yönlendiremez, buna yeltenmeye bile kalkmamalı. Söylediğiyle kalır. Ben kendi kendimede hayatımı mahvedebilirim djjd
Ahshs kimseye ihtiyacımız yok😋
Aynen öyle 😃
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm
Cevap
18Cevap
Benim aklım bana yetiyor. Kimsenin beni yönlendirmesine ihtiyacım yok ve izin vermiyorum.
İstişare tamam ama akıl hocası ne demek?
Allah akıl vermiş, başkalarının yönlendirmesi ile nasıl bir hayat sürebiliyorsunuz siz?
Tövbe estağfurullah!
Valla akıl hocasının kuklası olan çok insan var
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kendi göbeğimi kendim kesiyorum, bundan da memnunum.⭐
#tubasueda 🍀🍀
yok kimseye akıl danışmadım bu yaşıma kadar ama ben genelde bizim tayfanın akıl hocalarıyım bezdim her şey de sorulmaz ya
Valla akıl hocası olmak çok zor aşkom haklısın
Akıl hocası demesekte bir şeyler öğrendiğim çok değerli abim ve ablam var
Vardı, dayımdı, 2 sene önce kaybettim. Hem dostum, hem arkadaşım hem de akıl hocam. Mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun, başın sağ olsun
Yönlendirme çabası içinde olan var tabi ama sor bakalım ben bunlara uyuyor muyum..
Assssla😂
🙋🏻♀️😘😘
Yönlendirmek isteyen oluyor ama ben o yöne yönlenmiyorum..
Hayatımızda herkes akıl hocasıdır, herkes herkese nasihat vermeye bayılıyor
Bize verilen nasihatlara uyuyorsak akıl hocası olurlar, umursamadan devam edersek boş konuşan gereksiz insan olur bence
Kesinlikle 👏👏👏
Evet çalıştığım iş yerinde 5-6 tane hatır sayılır yani onların söyledikleri benim için önemli olan abilerim var onlar sayesinde birçok alanda bilgilendirildiğimi düşünüyorum ve gerçekten iyi bir konumdayım ben
Akıl hocası demiyelimde fikirlerini önemsediğim sorduğum kişiler var ablamve çok sevdiğim bir iki arkadaşım var
Vardı hepsine yol verdim kimsenin aklına nasihatin ihtiyacım yok ama böyle yaşını geçmiş bitirmiş dedeler olabilir.!
Kimsenin beni yönlendirmesine ihtiyacım yok. Başkasının lafı ile hareket etmem.
Yok ya suçumu kendim işlemeliyim, başkasına yüklenince çok çirkin biri oluyorum🙃
Bazı kişiler var bazen ben onların akıl hocası oluyorum, bazen de onlar benim akıl hocam oluyor😂
Kimse yonlendiremez beni, kendi kararlarimi kendim alirim.
Hayır kararlarımı kendim veririm kimsenin akıl hocalığına ihtiyacım yok 🤪
Hayır
Kimsenin beni yönlendirmesine, kimsenin aklına ihtiyacım yok.
Var kendim ve Bilge baykuş 🤣
Üç kız arkadaşım birde annem var çok yardımcılar bende onlara yardımcıyım tabi
kimse yönlendirmez beni ama ailemin dedikleride önemlidir benim için
Çoğu insanın akıl hocası ailesinden veya çocukluğundan olan arkadaşlarıdır
akil hocasi degil de her konuda arkamda durup abilik yapan biri var cok severim
kedni aklım bana yetiyor mentora ihtiyacım yok
Hayır yok kendim varım sadece
Hayır yok genelde yalnızım
kendimin akıl hocasıyım bence :D
Hayır yok.
Annem, akıl hocam.
Başına buyruk biriyim