Kız kendi geldi sordu dm den nasılım diye, dedim standart herhangi bir hakaret etmedim bizimla değilsin! falan demedim. kız çıldırdı mq... Yorumnuz var mı bu olaya 

Arkadaşlar sakin olun bu benim ülkücü sülalemden bir vatandaş kendisinin bazı problemleri var (ülkücü olmamak gibi) neyse ki ben koyu ülkücüyüm🐺🇹🇷📿
Aga hangi dili konuşuyorsun sjsjsjs
Kürtçe abe
Speki kardeşim olay hakkında yorumun nedir ciddi
Knk bu olayı ciddiye bile almıyorum😐 Kızın kafası güzel diye yorumladım..
Sjjsjsksk mantıklı yorum
Sen benim kız kardeşlerime laf edemezsin tağam mı merve ile de konuştum ece, merve ve ben hepimiz furkiye gidiyoruz aaaa yeter ayol shshshshsb â şimdik bayılacam kan şekerim düştü
lan yeter furkandan gına geldi sjsj
Ne yapalım serkan'a mı gidelim sjsjsnsn
İşin şakası şu olaya yorumun nedir
Yarabbi alemin bizleri böylesi inananlardan korusun böylesi düşman başına... (yorumum)
Neyse furki mesaj atmış bekletmeyelim üçgen furkanı sonra kızıyor biliyor musun sjshshsb
bende üçgenim banane
Bana gelin banaaaa
Kızlarda neysee de benim ne işim var senin yanında sjsjsnsn
Sen onları bana getir işte sjsjjs
Neden neden sjshsnsn
Sen iyi arkadaş oldun onlarla jsjssj
Ben arkadaş oldum sen biriyle nişanlı diğeriyle sevgilisin... Ne alaka yani sjshsh
Sjsj şimdi bişey derdimde neyse sjsjssj, en güzelini al getir ortak sana zahmet
Biz regl olduk gelemeyiz babay sjsjshsbsb
Öğk gelmeyin mq jsjsj
Karnımız ağrıyor pijama partisi yapcaz biz. Ayrıca küfürlü konuşma benimle sjsnsnsn
İyi bb
Şu güzellik takıntılı kızlardan uzak durmak gerek
Kız Pp deki göz kapagimdan yüzümün şeklini tahmin edip bana haydar abi demıs sjjsssjjs
Terörist ya zorla güzel, mükemmel falan deditmeye calsiiyor nssksjjs
Göz kapağı olmayan gözlerin var hala konusuyosun kdkdkdkdkd takma boş ver bana da yazıyo bu tipler
Hahahah
Cevap
4Cevap
Boş ver takıntılı oluyorlar ve egolu
Psikolojik rahatsızlığı var demekki üzmeseydin abisi
Sjjssj bilemedim kendi kendine tribe çıldırdı
Güzellik takıntılı kızlar var uzak durmak lazım en sevmediğim kız versiyonu
Bi anda çıldırdı mq sjsjjsjs
Kız Pp deki göz kapagimdan yüzümün şeklini tahmin edip bana haydar abi demış yüzümu hiç görmedi bu arada sjsjsjsjsj
Yazmadım bir şey zaten konuşsun mq sjsjssj olay umrumda değil sitede bunlardan çok ona canım sıkılıyor
Kafayı saçma sapan şeylerle bozmuş. Bunlarla ilgileneceğine daha faydalı şeylere baksa hem ufku genişler hem atomu deler
Kız Pp deki göz kapagimdan yüzümün şeklini tahmin edip bana haydar abi demıs sjjsssjjs
çıldıran bir kız göremedim sen ruh hastası olmayasın
Detayı oku da saçmalığa bak, satır satır yazmış sence cildirmamişsa sende bı sıkıntı vardir
bir şey yok ironi yapmış sıkıntı sende
Boş konuşuyorsun hemcins koruması yapma
sıkıntın ilerleyerek devam ediyor. sor adam gibi biri yorum yapsın
Kız Pp deki göz kapagimdan yüzümün şeklini tahmin edip bana bunları diyor sjsjsj istediği cevabı alamadigi için senin neyin kafasını yasiyon hala sjsj
tahmin edebilir ne var bunda çok abartmışsın.
Sen ya harbi malsin ya da hemcinsini koruyorsun erkek düşmanı falansin sjsjsjs neyse
Deli galiba djdndknd boş ver
Kız Pp deki göz kapagimdan yüzümün şeklini tahmin edip bana haydar abi demıs sjsjsjssj
😄😅 boş birisi takılma fazla dndjd
Takılmadim ya sjsjsjjs garipsedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?