Bu hayatta cevabını en çok merak ettiğin şey ne? Neyin yanıtını halen bulamadın?
Benim en çok merak ettiğim şey, insanlar. Nasıl bu kadar umursamaz ve duygusuz olabildikleri
Bu hayatta cevabını en çok merak ettiğin şey ne? Neyin yanıtını halen bulamadın?
Benim en çok merak ettiğim şey, insanlar. Nasıl bu kadar umursamaz ve duygusuz olabildikleri
Evrenin başlangıcı aslında bilimsel konular ya da zamanda yolculuk gibi kavramlar. ya da kuantum fiziğinde ışık hızı ya da zaman kavramı nasıl işliyor gibi
Işık hızı ve kuantum fiziği konusuna ben de katılıyorum
Çözmeye ömür adamış insanlar var. Bir kaç cümleyle kendilerince yorumlayanlar var. Benceli baktığımda aşırı empati kurmaya çalıştığımda anlamak istediğimde üzüyorum kırıyorum hislerimi. Duygusuz ve yaşadıklarından kabuklanmış o kabuğun kendini bırakması için boşvermişler içerisinde onlar niye öyleler kim bilirlerle kabuğu soymaya uğraştığında onlara benzeşiyorsun.
Teşekkür ederim anladığın için
🙏🙏
Kimi insanlar için menfaati kadar iyisin. Senden bir menfaati kalmadığı an şeytana dönüşebilen çok insan tanıdım.
Aslında çoğu insanın özeti bu cümle
Sevdiğim kız sevgilisinden ayrıldımı
Sevdiğim kız sevgilisinden ileride ayrılacakmı
Sevdiğim kızla birdaha hiç karşılaşacakmıyız
Sevdiğim kızı kahve içmeye çağırsam gelirmi
Sevdiğim kız beni ne olarak görüyor
Sevdiğim kızla ileride arkadaş kalabilirmiyim
Sevdiğim kızın sevgilisi benimle arkadaş olmasına izin verirmi
Yani tek merak ettiğin sevdiğin
Çok şeyi merak ediyorum. Sanırım başta kraliçem geliyor.
Cevap
6Cevap
Acaba mezarda mı emekli olacagim onu dusunuyorum 😅😅
Bu erkekler sahip oldgun da neden nankörlük eder o cevap arıyor ben buna
Sanırım ilgi ve sevgi gördüğünde ne tepki vereceğini bilemeyip kaçıyorlar ya da şımarıyorlar. Ama ne düşündüklerini ben de bilmiyorum, ancak tahmin edebiliriz
Ya benle cikıyor herif tıpısz kıza yorum yapıyor bu aptallık ne desem bılemedı
Doyumsuzluk diyelim bence
Bence de
@ErcanCans o konuda haklı sen
Şimdi bir kız olarak sana soruyorum iki yıl önce bir kızı çok sevdim Hayla da seviyorum ölüyorum aşkım dan her şeyi yaptım Onu Bir gün Bile üzmedim ona sevgilim olur musun dedim o bana ben başkasına aşığım ondan başkasınla olamam dedi ama onunla da olmak istemiyorum dedi kimseyle ilişki düşünmüyorum dedi 4 ay flört etik 4 ayın sonun da bana gece bir mesaj gönderdi ben başkasına aşık oldum dedi ve 1 yıl için de evlendi hani eski sevgilisin den başka kimseyle olmazdı ne oldu da 1 yıl için de evlendi bunar dan önce ben ona yoruldum ve gitmek istiyorum dedim o da bana gitme dedi gün gelir kalbimin kilidi acilir dedi peki Sen bir kız olarak buna cevabın ne sence sadece erkekler mi suçlu
@ErcanCans bence insan suclu bazı insan...
@ErcanCans haklı
@ErcanCans cok zor...
İnsanlar neden her seyi boş ambalaj gibi çöpe atıyor bu kadar kolay?
Ya da neden herkes ambalajına bu kadar özen gösteriyor, içini doldurmak yerine?
Demi sorunun devamı bu olmalı eksik bırakmışım, teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim düşündürücü soru için
Rica ederim
Okyanusun diplerinde neler var
Bu da merak ettiklerimin arasında
Sen merak etme
Neden, merak etmem yasak mı?
Yasakladım
Ben çok mu kötü birisiyim bunun cevabını gerçekten merak ediyorum
Ben de öyle
Zaman niye çabuk geçmiyor
Bin Bangin sırrı :D
Evet o da var, araştırmasını kim nasıl yapmış mesela?
yani bing bang bir teori gerçek olduğu kanıtlanamaz ama demeye çalıştığım aslında evrenin varoluşunun ardındaki gerçekler.
Onu biliyorum, teori olduğunu da. Şu kadar yıl önce, şu şekilde olmuş diyenlerin araştırmasını soruyorum. Pardon sallamalarının kaynağını ve güvence sebeplerini
Yani bir şeye dayanarak çıkartmışlardır sonuçta bilim camiası bunu kabul ediyorsa :D vardır bir dayanağı
Uzaylılar var mı :(
Benim de aklımı kurcalayan bir diğer soru bu. Varsa neden hala bir temasta bulunamadık?
Yok abla bence yaaa :( Ben inanmıyom :(
Ama imkansız değil mi olmamaları? Koskoaca evren sadece insanlar ve cinler için mi yaratıldı? Bilmediğimiz varlıkların olduğundan bahsediliyor Kuran'da da
Bilmem abla ben inanmıyom yaa :(
Salla bence takma sende
İnşAllah bir gün, genelde hep bir şeyler düşünüyorum. İnsanları düşünmesem, uzayı düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?