Kızların, hemcinsine ilgisi oluyor mu? Bunu nasıl anlarim?

Kiz arkadasimla eve çıktık. 5-6 yillik arkadasim. Eve cikali da 4 ay oldu. Bana sagolsun yuzumun, fizigimin guzel oldugunu falan söylemiştir önceden. Ama eve çıktığımızdan beri bazi cumleler kuruyor. Yani evde haliyle rahat giyiniyorum. Kiz kizayiz zaten falan diye.

Gulerek taş gibi hatunsun, erkekler gercekten cok sanslilar bizim gibi karsi cinsleri var, fizigin cok guzel ya, var ya sana kilo, balik etli olmak yakisir kivrimlarin var çünkü boyle de cok iyisin ama biraz baliketli olsan fena bir sey olursun, bacaklarin falan ne kadar puruzsuz güzel yaptigin bir sey var mi diyecegim ama sekli güzel, benimkiler puruzsuz olsa da boyle gözükmez

ten rengin bence cekici biliyor musun, ben erkek olsam etkilenirdim gibi gibi cumleler kuruyor. Kadinlar birbirlerine havada karada iltifat eder, guzel buldugunu soylerler hemcinslerine ama bunlar iltifat mı yoksa baska bir sey mi var?

Yani hayatimda baska hemcinslerimden aldigim övgünün kat be katini bu kizdan aliyorum. Bu normal mi? Yani yanlis bir sey dusunmem disinda beni begenip bende boyle olsaydım diye dusunuyor olabilir mi? Bazen bende baska kizda begendigim seyler oluyor keske bende boyle olabilseydim diye dusundugum oluyor mesela. Boyle bir sey olabilir mi onunki de? Yoksa başka anlamda mı?

Kızların, hemcinsine ilgisi oluyor mu? Bunu nasıl anlarim?