Selam KS ahalisi! Nakavt olmak derken, psikolojik anlamda çökmek ve dibi görmekten bahsediyorum. İlla depresyon geçirmiş olmanız gerekmez. Bazı anlarda yaşamak değil, nefes almak bile ağır gelir. Sizin böyle anlarınız oldu mu?

Selam KS ahalisi! Nakavt olmak derken, psikolojik anlamda çökmek ve dibi görmekten bahsediyorum. İlla depresyon geçirmiş olmanız gerekmez. Bazı anlarda yaşamak değil, nefes almak bile ağır gelir. Sizin böyle anlarınız oldu mu?

Evet şu anlık "dip" olarak nitelendirebileceğim durumu yaşadım. Ağır bir tükenmişlik sendromu geçirdim. Bazı günler ölmeyi istedim, insanlarla konuşmayı bıraktım, herkesle kavga ettim, hayallerim gitti, amaçlarım yok oldu ama bir gün içimde bir ses bir anda sen bu değilsin, bu kadar kolay olmamalı, kalk ve ilerlemeye devam et, tüm sınırları aş ve özgür ol. Şu anda dipten zirveye çıkmaya çalışıyorum, zirveme çıktığımda yeni bir zirve belirleyip ona ulaşmaya çalışacağım sonra tekrar ve tekrar ölünceye kadar.
25. yaşımda ayaklarımın yere sağlam bastığını, hayatta sahip olmak istediğim en temel şeylere sahip olduğumu düşünüyordum ki uppss! Aldığım nefesin boğazımda yumru olduğunu hissettim. İşte o gün kendime “ kızım sen hayatın boyunca hiç üzülmemişsin” dedim. 2 kere düşsek 3 kere kalkıyoruz o önemli değil ama insanın kalbine düşen o hüznün gölgesi bir daha hiç gitmiyor.
Hiç üzülmemek gibi değil de bir ipin kopmasıyla, en sağlam sandığın yerden kopması arasında ki fark gibi bu üzülmenin şiddeti.. yine de bir şekilde hayatın iyi davrandığı kesimdenim bundan mütevellit gelsin hayat bildiği gibi şarkısını mırıldanma cüretinde bulunabiliyorum.
Teşekkür ederimmm🦖
Sevgilimle bir ayrılığımızda çok kötü hissetmiştim. Bu ona kadar yansımıştı. Ardından hatalarımızdan ders çıkararak yeniden başladık. Bunun dışında nakavt hikayem yok, bergen filmini izleyip bergen gibi ağlamıştım. 😂😂
Nakavt doğmuşum zaten depresyonun vücut bulmuş haliyim
Cevap
5Cevap
Oldum, dibin dibini gördüm...
Her gün oluyorum
Hakem tam 4,3,2 diye sayarken, 0 demeden doğruldum..
Olmadım inadına hodri meydan dedim dimdik ayaklarımın üstünde durdum
Nakavtlık durum olmuyor ruhum çökmüşse phoenix gibi oluyor bir nevi 🙃
Geneli insanlar sebebiyle depresif oluşumun masadan kalkarken masayı kırıp geçiyorum onlar da nasibini alsın az depresiflik uzak dursun bana iyi gelmiyor
Rüşvet vermen gereken konular var bu arada 😎
Her cevapladığım soru başına rüşvet gerekiyor 🫴🏻
İşe alıp akbil hediye edecektin yapmadın bari böyle olsun 😅
Yasadışı olayları yaptırmak adına görevliye verilen para, mal veya başka bir şey
Eig+birkaç bilgi bide akbil 😌
Bakarız ne ya belirsizlik değil netlik lazım bana birkaç isteğim daha var onlar başka zamana 😝
Hayat paylaştıkça çoğalır derler 😎
Oldum hemde çok fena oldum karaciğerime yediğim darbe bitirdi beni
boksta da hayatta da nakavtlık duruma düştüğüm oldu. ama yenilmek değil önemli olan, kendini kaybetmemek. nakavt oldum dediğin anlarda dahi geri dönebilmek önemli olan.
Evet oldu zaman zaman ama atlattım şükür
Acı yok kakky
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?