Boşvermek.. Bir insanın kendisine yapabileceği en güzel şeylerden biri bu aslında. Boşvermek herkesi, her şeyi..

Boşvermek.. Bir insanın kendisine yapabileceği en güzel şeylerden biri bu aslında. Boşvermek herkesi, her şeyi..

Başlarda zorlanıyorum ama sonrasında çok güzel boş veriyorum. O yüzden kendime iyilik yapıyorum zaten. Yine bir iyilik yapacak olsaydım imkanlarım dahilinde olsaydı kendime güzel bir tatil sunardım.. Buna ihtiyacım var fazlaca
Öncelikle bu ülkeden giderdim. yeni bir ülkeye taşınırdım. yeni arkadaşlar edinirdim. yeni bir hayata başlardım ve en önemlisi geçmişi geride bırakırdım yani önceki hayatımdan hiç bir anılar olmazdı. sadece geleceğe odaklanır ve kendim için amaçlarım için hayallerim için bir şeyler yapardım her zaman
ve genellikle çok umursamaz olurdum yani sadece anı yaşamak isterdim zaten öyle ama yine de hiç bir şeyi kafaya takmaz istemezdim mesela.
bunu da başardıktan sonra küçük bir yavru köpek alırdım ve onu beslerdim kısaca o köpek benim dostum olurdu ve birlikte yeni evimize eğlenirdik ve yalnız bir şekilde yaşardık tıpkı filmlerde ki gibi olurdu
İstanbul dışına çıkıp (görsel tetikledi bunu) yinelenen hataları da yapmamak, ohh miss 😀
Boşvermek...
Bu doğru gibi geliyor ama aslında değil. Boşverdiğimiz anda o dolu gelmiyor, yine boş geliyor ve biz yine boş veriyoruz. Bunun yerine onu doldurmamız gerekiyor o konu her neyse ondan çıkardığımız dersler ile tecrübe ile...
Boşvermek kaçmak demek, kaçarsan kovalanırsın, yine boşvermen gerekir, yine ve yine...
Boşvermeyelim 😀
boş ver deyince aklıma bu şarkı geldi 😬eski ama hala seviyorum bu şarkıyı 😂gereksiz olanları bazen sallamak gerekiyor 🤦♀️
music.youtube.com/watch
İşte öyle olanlara umursamayıp hayatımızdan çıkarmak en mantıklısı 😂Akın'ı çok severim. Aklıma bir şey geldi yine😬 Ortason sınıfa gidiyordum, Akın'ın "Suskun Yüreğim" şarkısının klibi tv'de yayınlandı. O klibi hastanede ziyaret ettiğim babamın yanında ilk defa izlemiştim. Ne zaman dinlesem fotoğraf karesi gibi gözümün önüne o an gelir. 😂
O zaman 13 yaşındayım hastaneye yakın bir akrabamız da kalıyorum. Babamı ziyarete gittim ama görevli küçük olduğum için almadı beni😠dedim ki ben bu hastaneye giricem, bende seni bu hastaneye alamıyacam dedi. Hastanenin etrafında dolaştım bir tane açık cam buldum. Baktım kimse yok camdan içeri girdim 😂😂doğru babamın odasına. Baya bir durdum çıkarken beni içeri almayan görevlinin yanından geçerken "hani beni almayacaktım 3 saattir içerdeyim" dedim 😬😬sonra koşarak kaçtım. 😂
Sanırım kendime yapacağım en büyük iyilik uzuuun bir tatil olurdu ama kahretsin ki iyi biri olamıyorum :D ahsh Keyifli akşamlar..
ahs :D olsun be şükür memnunuz ama hasta olmayalım da
Aman hasta olmayalım da iş olsun çalışalım 😬
Çoğmalık bir şarkı 💃💃😂
music.youtube.com/watch
ahah :D boğazlarım batıyor ya kahretsin bir türlü kurtulamadık iyi mi.. Al artık koynuna beni karam diyoruz o zaman :D ahsh
Vallahi bugün oldu ne olduysa bir boğaz yanması var ama hadi hayırlısı ilaçları ve nane limonu dayıyorum şu an :D :D oh hadi o zaman yandan yandan ahsha
Teşekkürler yavru :D 🖤
Cevap
24Cevap
Bütün güzel şeyleri yaşayacak doğaçlamalı plan yapmak ve uygulamak
Kesinlikle öyle. Boşvermek kendimize yapabileceğimiz en büyük iyilik.
Bundan yakın zaman önceye kadar elalemi önemsiyordum ve onların kölesi olmuştum resmen.
Kendimden çalıyordum, kendi kıymetimi bilmiyordum, şimdi ise bana değer vermeyene değer vermiyorum, dimdik doğru bildiğim yolda yürüyorum, haysiyetsiz kişileri ciddiye alacak halim yok. Boşvermek huzurdur ☺ Konuşuyorlar mı arkamdan? Havlasınlar, günahımı alsınlar.
Ben ayaklarımı pufuma uzatıp meyve yeme keyfi yaparım ☺
Affetmek olurdu, kendime yapacağım iyilik. Çünkü birinden soğuduğumda ya da nefret ettiğimde -ki bunu hiç beceremiyorum- onu farkında olmadan aklımızda ve kalbimizde taşırız. Bu da bize yük olur.
Ama affettiğimizde kalbimizden de, aklımızdan da, zihnimizden de onu silmiş oluyoruz. Üstüne bir de Allah'a havale edersek hiç derdimiz kalmaz. Çünkü Allah yarına bırakır, yanına bırakmaz ¢
Hayatı sorun odaklı değil çözüm odaklı yaşıyorum kendimle bâsbaşa kalabildiğim alanlar oluşturuyorum, kahve ve sigaramı içiyorum , müziğimi dinliyorum , KS' ye takılıyorum bu anlari eğlenceye dönüştürüyorum kendime yaptığım en büyük güzellik te bu oluyor ❤️
boşvermek mutluluktur :)) bence... kendime iyilik yapacak olursam bir tatil ihtiyacım var sanırım
Boşa geçen zamanı daha iyi değerlendirmek olurdu. 🧐
Yap o zamaan 🧐
Daha az dusunmek derdim.
Olaylari kisileri aksam ki yemegi ya da misafire ne ikram edilecegi gibi gibi peeek cok gereksiz detayi dusunmemek ve/ya sorun etmemek isterdim..
Ve daha fazla ucak bileti armagan etmek isterdim.
Değer ayarlarımda çok değişiklik yaptım.
İnsana ve canlılara değer verirdim ama artık gereğince ve yeterince
Her derdi dert ederdim ama artık yeterince ve gereğince
Gibi bir çok değişiklik ile kendime çok iyilik yaptım.
şu an bilmem ama geçmişte kendime yaptığım en büyük iyilik kimsenin düşüncesini takmamak oldu hayatımı yaşarken her zaman şunu düşünüyorum bunu yaparsam BEN mutlu olur muyum? eskiden beri bu kafadayım ama şu an da bi şey yapmak istesem namazlarımı daha düzenli kılmayı isterim bazen aksatıyorum ve vicdan azabı çekiyorum
hayatımın merkezinde tek bir kişi var “kendim” işte bunu çocukluğumdan fark ettiğim andan itibaren ördüğüm hayat kararlar tercihler yaşadığım her bir şey sadece kendim için mutlu olmam için..
Boşvermek, Kafaya takmamak. Canımı sıkmamak ve aldırmamak kendime yaptığım en büyük iyilik. Tavsiye ederim.
umursamak ve çok fazla düşünmemek benim için kendime yapacağım en güzel iyilik olacak.. buna başladım bugün bana kolay gelsin artık;)
hiç yapamıyorum ama boş vermek olurdu, kim ne hali varsa görsün diyemiyorum ama sanırım artık deme zamanım geldi
Bence kendini geliştirmek olmalı , geçmişe dönüp baktığımda kendime bu konuda fazlaca kötülük ettiğimi düşünüyorum
Şu an yatıp uyumak :D
Zaman makinesi olsun geçmişe döneyim başka hiç bir şeyde gözüm yok artık
disipliin kazandırmak olurdu.. yaşamak için büyük faktör
Kimseyi dikkate almadan pervasız ve tutarsız yaşamak olurdu.
Yaşadığım şehri terkedip bir sahil kasabasına yerleşmek
sağlıklı besleniyor spor yapıyorum zevklerimi yaşıyorum bu benim için iyilik
Boşvermek değil anı yaşamak
Şu hayatta beni en çok seven annemi bosveremem geri Herseyi bosveririm
sevgili işlerinden uzak durup hedeflerime odaklanmak
Keşke boş verebilsem, keşke umarsamaz olabilsem çok imreniyorum böyle insanlara...
Canımı sıkan beni üzen herkesi hayatımdan çıkarırdım. Bu mümkün olmayınca boş veriyorum.
bu ara tatil olur :)
sanirim yil sonuda bu iyiligi yapacagim
Hayatımı daha iyi bir yere getirmek için çalışmak
İntihar etmek olurdu. Çevreme kötülük etmiş olacağım, beni durduran bu.
Kaç gündür uyuyamıyorum, gripten dolayı gece uyumak istiyorm dişlerimi sıkmadan
1yıl sonrasına gitmek bu yılı unutmak çok pişmanlıklarım var
hak etmeyen insanlara değer vermemek
Bu siteden gitmek sanırım.
Bosvermek değil. Bencil olmak.
Önce ben diyebilmek olurdu
Güzel planlarım var kendime
Ulkeme donmek istiyorum.
Dağ başında bir ev satın alıp yaşamak.
Dinlenmek keyif yapmak olurdu eve gidince yapıcam
Dağ başında bir kulübede yalnız yaşayabilmek...
Sanırım anksiyetem olmasın isterdim
Telefonumu uçak moduna almak 😄
Her şeyi takmamak
70'lik yeni rakı
Geçmişe giderdim yaptıklarına engel olurdum
Çok fazla düşünmemi engellerdim..
Küçük bir yolculuğa çıkmak.
evrende çukmak
Kendımı iyileştırmek ve sevmek olurdu
Hedeflerimin peşinden gitmek
Affetmek 😃
Bir sürede olsa sadece kendimi düşünürdüm.
Kesinlikle umursamamak olurdu
Bu ülkeden gitmek.
Umursamaz davranmak
Öldürmek olurdu
BANA NE YA demeyi. öğrenmek ve hayata geçirmek
Benimde
Asla kaybetmeyecek bir dost
Tatile çıkardım
Tatlı ısmarlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?