Kişilik & Karakter En sık kullandığınız kelimeler hangileri? Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En sık kullandığınız kelimeler hangileri?#Jendeİkide bir "güzel" diyip duruyorum. "Ne güzel" de olabiliyor bu. Sürekli dediğimi fark ettiğim için aklıma geldi bunu sormak. Güncellemeler+1 yıl hıhı da var benim En sık kullandığınız kelimeler hangileri? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Rica ederim 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bilemiyorum çok dikkat etmiyorum :D şey kelimesini çok kullandığım oluyor sesli konuşurken ama 1 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cümlede, bir kelimeyi iki kez kullanmama gibi bir hastalığım var. 1 0 Yorumla
Xxxars7a Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Hee diyorum ama her anlam olabilir evet hayır ma*lmısın HASTIR yar Ram gibi bir sürü anlam var yani 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl eig seçmem lazım bunu Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl küfür olduğu için şimdi açıklayamayız :D 1 6 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl söylee Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl A. yav Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Yazıdrmıyor skksks Yorumla Wheeinthemood +1 yıl shbwb Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl A ile başlıyor k ile bitiyor 3 harfli anla iştw wkkskskd Yorumla Wheeinthemood +1 yıl anladımm Yorumla
Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Peki, UwU, awk, hııöylemiolmuşknk 1 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Hıhı tabi tabi :D 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok güzelsin ffgd 1 0 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Üzgünüm oluyor. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bilmeyrum 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aaa
Bakarız
Güzelmiş
Sixtir
Rica ederim
Bilemiyorum çok dikkat etmiyorum :D şey kelimesini çok kullandığım oluyor sesli konuşurken ama
Cümlede, bir kelimeyi iki kez kullanmama gibi bir hastalığım var.
Hee diyorum ama her anlam olabilir evet hayır ma*lmısın HASTIR yar Ram gibi bir sürü anlam var yani
eig seçmem lazım bunu
küfür olduğu için şimdi açıklayamayız :D
söylee
A. yav
Yazıdrmıyor skksks
shbwb
A ile başlıyor k ile bitiyor 3 harfli anla iştw wkkskskd
anladımm
Peki, UwU, awk, hııöylemiolmuşknk
Aynen ve harika sözcüklerini
Beni bir salın artık
Ulan hayat