Yıl olmuş 2022 sonu🐣
Siz diyin 2023 ben diyim 2022🤪
Hani çoğu insan özellikle erkekler kadınları anlamadığını söyler ya oradan yola çıktım.

Ben size kılavuz buldum beyler bence gayet kısa ve açıklayıcı umarım yardımcı olur😄
Anlıyor musunuz🧐
Yıl olmuş 2022 sonu🐣
Siz diyin 2023 ben diyim 2022🤪
Hani çoğu insan özellikle erkekler kadınları anlamadığını söyler ya oradan yola çıktım.

Ben size kılavuz buldum beyler bence gayet kısa ve açıklayıcı umarım yardımcı olur😄
Anlıyor musunuz🧐
Dünyanın merkezinde siz varsınız evet. Bütün dikkatimiz size odaklandı ve kadınları anlamak için uğraş veriyoruz. Tüm hobilerimiz, hayat gayelerimiz, hayallerimiz, zevklerimiz ve tutkularımız, sorumluluklarımız ve dertlerimiz aslinda illüzyon; biz sizleri anlamak için didiniyoruz.
Yalan kadınlara hayvan gibi davranirsan sana taparlar insan gibi davranirsan seni ciddiye bile almaz a amazsan sormazsan değerli sen olursun değer verdiğinde değersiz olursun gerçek olan budur isterse kimse katilmasin sadece kendi hayatlarıniza bakın kadınlar sizi elde edene kadar iyi davranan erkekler sizi elde ettikten sonraki tavırlarına bakın birde sizi ilk tanidiginda ve her zaman değer veren kişilerle karşılaştırma yapın hangisi sizin aklınızda daha çok duruyor
Demek ki ilk zamanlar benim eski karım aslında kendisine yrrk gibi davranmamı, onu hor görmemi, kendisini değersiz hissettirmemi falan istiyormuş, ama ben tam tersini yapmışım. Sonrasında da benim ona davrandığım gibi davranması manyak ruh hastası. Sonuç: Bir narsisisti tepeme çıkarmış oldum, hayatımı s*kti.
*davranması=davranmadı
Cevap
13Cevap
Anlayan anlar anlamayanlar oyalanır dururlar işte hayat böyle geçer hızlıca şöyle
Bence yinede anlamadilar🤣🤣🤣
Tamam sustum 🤣
Ben kadınları çok iyi anlıyorum.
Bazen ben de anlamıyorum. Bazı insanlar gerçekten çok karmaşık ama, anlaması çok zor ¢
Kadınları anlamaya çalışmak zaman kaybıdır
Onlar bile ne istediklerini bilmez
kadınları anlmayan beyinsizdir. 20 ıq bile yeter kadınları anlamaya.
O kadar anlatmamıza rağmen hâlâ anlamayanlar var😅
Alakası yok gerçekle
Teyzesinin gülü*
Her şey geçici, teyzeler kalıcıdır 😀
Evet, evet yine anlamadım :D
kadınları anlamak çok zor
Maalesef hiç anlamıyorum 😄
Aslında hiç karışık değilz
Büyüyünce anlayacağım bu yazılanları.
Yine de karışık.
Ben anlıyorum:D
Ama artık anlamak istemiyorum uzaklaşıyorum:D