Kişilik & Karakter Şu an nerede, ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Yapay Zekaya Sor Hellöö nabersiniz? 👻😄 Güncellemeler+1 yıl Süper, teşekkür ederim 💕 Şu an nerede, ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evdeyim banyoya Koçtaş'dan Aldığım banyo dolabının montajını yaptım zorda olsa extra para vermemek için yaptım bunu. 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evimdeyim işime bakıyorum sende durumlar nasıl 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. şu an evdeyim.Birazdan çıkıp yemek yemege gidicem.Motorla gezicem.Sonra bir yerde oturup kahve icicem. 0 0 Yorumla
kahvekolikhatun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl :) yatağımda oturuyorum ve uzun zamandır girmedim bu siteye yeniden döndüm 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evdeyim. Yeni tablomu bitirmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Metrobüsteyim, arkadaşımla buluşmaya gidiyorum. 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. Gece cluba çıkıcam playlist hazırlıyorum yola çıkıcam birazdan 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl İş yerimde arkadaşım ziyarete geldi pasta kahve eşliğinde sohbet ediyoruz. 0 0 Yorumla
s6f6k Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Uykusuz bir gecenin sabahında evimin balkonunda manzaraya karşı vazgeçilmez kahve ve siharamı içiyorum 🙂 0 1 Yorumla s6f6k +1 yıl Sigaramı Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eve geldim yorgana gömülüp uyuyacağım 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ebde bön bön oturuyorum :/ 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Marketin önünde arkadaşımı bekliyorum. 1 0 Yorumla
ayşetürkkan Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl popyu devirmiş yatıyor geecenin hayallerini kuruyorum :)) 0 0 Yorumla
Sҽɾƙαɳ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çay ve müzik eşliğinde çalışıyorum sen ne yapıyorsun 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burada dolaşıyorum koltukta oturan biri olark 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evde boş boş oturuyorum napim acıktım birde 0 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Is yerinde kahve molası 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Iyi sen😊 kahve iciyorum 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatağımda müzik dinliyorum ve arada yuvarlanıyorum 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bi otel odasında tek başıma kahve içiyorum 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yimek yidim, çay içipdurun 😆 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. Hiç bir yerde hiç bir şey 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. latte içiyorum kafede 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evimdeyim oturuyorum yemek yicem birazdan 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evde oturuyorum kahve içiyorum 0 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İşten yeni geldim evde oturup haberlere bakıyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç Oturuyom öyle sorulara görüşler yanıtlıyorum 0 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Evdeyim Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Mr a hasta indirdim 😬😬😬 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Adana'da Mumbar yiyorum. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dizi izliyorum 1 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ofiste çalışıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Evdeyim banyoya Koçtaş'dan Aldığım banyo dolabının montajını yaptım zorda olsa extra para vermemek için yaptım bunu.
Evimdeyim işime bakıyorum sende durumlar nasıl
şu an evdeyim.
Birazdan çıkıp yemek yemege gidicem.
Motorla gezicem.
Sonra bir yerde oturup kahve icicem.
:) yatağımda oturuyorum ve uzun zamandır girmedim bu siteye yeniden döndüm
Evdeyim. Yeni tablomu bitirmeye çalışıyorum.
Metrobüsteyim, arkadaşımla buluşmaya gidiyorum.
Gece cluba çıkıcam playlist hazırlıyorum yola çıkıcam birazdan
İş yerimde arkadaşım ziyarete geldi pasta kahve eşliğinde sohbet ediyoruz.
Uykusuz bir gecenin sabahında evimin balkonunda manzaraya karşı vazgeçilmez kahve ve siharamı içiyorum 🙂
Sigaramı
Eve geldim yorgana gömülüp uyuyacağım
ebde bön bön oturuyorum :/
Marketin önünde arkadaşımı bekliyorum.
popyu devirmiş yatıyor geecenin hayallerini kuruyorum :))
Çay ve müzik eşliğinde çalışıyorum sen ne yapıyorsun
Evde çay içiyorum ve haber izliyorum
Evimde soru cevaplıyorum
Burada dolaşıyorum koltukta oturan biri olark
Evde boş boş oturuyorum napim acıktım birde
Is yerinde kahve molası
Oturuyorum sen ne yapıyorsun ?
Iyi sen😊 kahve iciyorum
Yatağımda müzik dinliyorum ve arada yuvarlanıyorum
Kedim ile oturuyoruz😅
Evdeyim türk kahvesi içiyorum
Evde yayılmış oturuyorum.