Kişilik & Karakter Bir nesne olsaydın ne olurdun söyleyeyim mi? tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor ya da benden bir halt olmaz mı diyorsun? 🤪🤣😂 Güncellemeler+1 yıl Yok efendim niye o, yok niye bu, yok niye şu ağlayacaksanız gelmeyin kardeşim, size mi soracağım sizi bir şeye benzetirken? 🤣🤣🤣🤣🤣 Bir nesne olsaydın ne olurdun söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Müzik kutusu😇🙃 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :) tortitotilla +1 yıl rica ederim🙏🏻
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne olurdum nunu 🤔 beni neye layık görüyorsun acaba 🤔 1 38 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ayna 😂😂🤩 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Herkes bakınca kendini mi görür 🤔 ne anlam yğklemeliyim 🤔😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl 17.10 izle 😂😂😂 https://www.youtube.com/watch?v=D9GT3djLPac Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl İnsanları tepetaklak yapıyorsun mu diyorsun 🤔 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahhaha yaaa 😂 zekasına atıf yaptım 😂 onca adam geliyor ama hepsi eleniyor bu birinci oluyor zekasıyla falan filan 😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Keloğlan ile benim ayna olmam arasında bağlantı yok ama 🤔 Yorumla tortitotilla +1 yıl 🙄🙄🙄 sana böyle bakıyorum şu an 🤔 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Neden aynayım ben nunu 😇 Yorumla tortitotilla +1 yıl Alıyorum aynayı elinden merdane olursun sen 🤨🙄 alıp onla seni dövmek için 🤔😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ben mersaneysem beni dövmek için beni nasıl kullanacaksın 🤔 Yorumla tortitotilla +1 yıl Mersaneyi alıp dağa taşa vurucam 😂😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Bak dalga geçme benim yanlış yazdığım kelimelerle. Her yanlışını düzeltirim yoksa p Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Gülücük yerine p gitmiş 😂😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahhaha benim yanlışlarım düzeltilemeyecek boyutta olduğu için rahat rahat yanlış yapabilirim nunucuğum 😂😂😂🤣 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ben bana yapılan yanlışı unutmam nunu. 😂 Yanlış yaparsan kendini affettirmek için dürmen gereken bolca lahmacun bulursun önünde 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Yanlış yapabilirim nunuluk hali sonuçta 🙄😂 1 yıl rahatım sonrasını sonra düşünürüm 😂🥳🥳 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Hala bir yıl diyor. 9 ay kaldı 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl 3 ay mı geçti 🙄 çok az kalmış 😱neyse nasılsa bir şey bulurum ben yine 😎😂😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl İnsan nunusuna bunu yapar mı bee 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl o insan nunusuna ceza yazıyor ama 🙄 nunusuda bunu yapar o zaman başka napsın 🙄 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Cezasına razı olsun 😇😇 Yorumla tortitotilla +1 yıl Rüyanda bile göremezsin 🙄 ölümüne isyan ölümüne itiraz 😎 anarşik ruhum var napayım 🤭 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Rüyama da karışıyor şuna bak yaa 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl Benim her şeye hakkım var 🤭😎😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Nunuluk halklarını kötüye kullanmak bu senin yaptığın 😔 bırak rüyamda zengin karı bulduğumu göreyim 😔 Yorumla tortitotilla +1 yıl He olur onu görebilirsin 😂 izin verdim 😎 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Allah razı olsun. Tuttuğun altın olsun 😇 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ay tövbe de yahu altın yenmez aç kalırım 😱 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl O kadar altının var. Ben yediririim seni. Ama sakın bana tokanma 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Tokanma dedin ya kesin tolanırım😂🤭 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Hep tersini yap zaten 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl Olur nunu sen yeterki iste😇😂😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl 😒😒 Yorumla tortitotilla +1 yıl Düzünü yaptım işte🙄 onu da beğenmiyor 😏 sorun bende değil bak sende😂🤭 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl İşine gelince düz gelmeyince ters 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl Bana düz gelen sana ters🤔🙄 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Aklıma şu geldi 😂😂youtube.com/shorts/EWydTmiibaw?feature=share Yorumla tortitotilla +1 yıl Cuk oldu bu 😂😂 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söylee bahimm, kaderimize ne çıkacahh😏😅 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Fırça.Yeniden boyar hayati güzelleştirirdin 😍❤ Yorumla Sinirrr +1 yıl 😍😍😍Vayy... ❤😘 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bir nesne olmazdim. Yaşamda herkesin bir rolü vardır. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Söylemelisinn 1 7 Yorumla tortitotilla +1 yıl Tartı 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Aman yeterince ayak gördüm 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl djasjdjasjdjadjajdjjdaj valla üzüldüm şu an bii 🤣🤣 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yapacak bir şey yok tartı dedin 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Göz görmeyince katlanırmış gözlerini yum jdsjadjsdjsd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hocam ben oynamıyorum ahdhd Yorumla tortitotilla +1 yıl Rolü başkasına veremiyoruz mecbursun 🤣🤣 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Olur 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Valiz Yorumla Pikauv +1 yıl 🌺 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Söyle. Nassın bu arada? Ben de iyim 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Zil olurdun. Teşekkürler bende iyiyim Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl Nassın diye sormamdan tanıyon mu beni saşldfs ayırt edici oldu benim için Yorumla tortitotilla +1 yıl jsajdjsdjjsdj benim için de 🤣🤣 kılıktan kılığa girdiğin için bir tek böyle ayırt edebiliyorum 😂 Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl sdfls Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haydi söyle bakalım olsa olsa benden ne olurdu? 😂 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Mangal maşası 😂😂 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Owww 😂😂 severim Yorumla tortitotilla +1 yıl 😂🙏🏻 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Son soruma gelir misin Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tahmin bile edemem sanırım 😂 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Paraşüt 😂🤣 Yorumla HardChoice +1 yıl Uçurur diyorsun yani 😅 Yorumla tortitotilla +1 yıl Yani 😂 Yorumla HardChoice +1 yıl 😏 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olur tabii. 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Kül tablası Sonasık24 +1 yıl Güzel
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Musalla taşı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 🤔 1 5 Yorumla tortitotilla +1 yıl Güneş gözlüğü Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Olar olar severiz Yorumla tortitotilla +1 yıl sevecen tabi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam kızma en çok ben seviyorum 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl he şöyle 🤪 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hadi söyle 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Pelerin Yorumla u MustiEmre +1 yıl 😎 Yorumla tortitotilla +1 yıl İşte bu 😂😂 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl dürbün Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Söyleme 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl tamam Yorumla Dopaminx +1 yıl Aferin Yorumla tortitotilla +1 yıl ok Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Olur söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Uçan süpürge Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. söyle 1 21 Yorumla tortitotilla +1 yıl Abaküs🙄 Yorumla SadrazamPower +1 yıl mesleğimden dolayı mı🤣🤣 Yorumla tortitotilla +1 yıl Hayır, her şeyi hesaplamaya çalışmandan dolayı, meslek hastalığımı acaba? 😂 Yorumla SadrazamPower +1 yıl başak burcunun vermiş olduğu mantıksal & rasyonel yaklaşımdan ötürü olabilir 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Oğlak burcu bunu sevdi 😂🤣 Yorumla SadrazamPower +1 yıl Sende toprak burcu grubusun sev bi zahmet 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Aynı takımdanız 😉😂 Yorumla SadrazamPower +1 yıl Evet aynı takımdanızRoket takımı olurdu bizden aslında var ya yanımıza da bi tane pokemon tamamdır 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Seni seçtim pikaçuuu dermiş 🤣🤣🤣🤣 Yorumla SadrazamPower +1 yıl Pikaçu da diğerleri gibi giderdi sonra 🤣🤣🤣 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahahhaha hiç şaşmaz 🤣🤣🤣 Yorumla SadrazamPower +1 yıl ver müzüğüüü Yorumla tortitotilla +1 yıl Müslüm baba? Yorumla SadrazamPower +1 yıl Olur olur yeriz yeriz Yorumla tortitotilla +1 yıl www.youtube.com/watch🚬🚬🚬 Yorumla SadrazamPower +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=wtOHNhG0EZc Yorumla tortitotilla +1 yıl www.youtube.com/watch Yorumla SadrazamPower +1 yıl https://youtu.be/SUdWPvdCm58 Yorumla tortitotilla +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=1dOKeElDd7gÜmit Besen der, noktayı koyarım. 😂 Yorumla SadrazamPower +1 yıl https://youtu.be/h5FUkqhsNe8 Yorumla tortitotilla +1 yıl www.youtube.com/watchAl dinlede kulaklarının pası silinsin Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Paratoner 😂😂 Yorumla MnikCanavaR +1 yıl Baak sevdim bunu 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl biliyordum jdjsdjsajd 😂🤣 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Söyle be tortillam 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ok ama yayı olan ok 😂 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Çerçeve ol 😍 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Soylee 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Oyuncak ayı 😍🙈 Yorumla Derinhayel +1 yıl İyimis🙂 Yorumla Derinhayel +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla tortitotilla +1 yıl Rica ederim 😇😍 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 5 Yorumla tortitotilla +1 yıl Nargile Yorumla u KasiKesh +1 yıl Içip içip doymazlar diyorsun bari hangi meyveli olsun Yorumla tortitotilla +1 yıl fişne 🤣🤣🤣 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Ekşi ekşi iyi giderim ozaman benzettiğin için teşekkür ederim Yorumla tortitotilla +1 yıl rica ederim 🤩🙏🏻 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Söyleyiniz.. 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Dikiz aynası Yorumla İdentityKa +1 yıl Mersi.. Yorumla tortitotilla +1 yıl rica... Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl söyle 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl araba farı Yorumla kanka35 +1 yıl neden öyle düşündün Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söyle knk 1 4 Yorumla tortitotilla +1 yıl Maske Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilirim Knk boris brejcha maskesi olsun ozaman 🤣 Yorumla tortitotilla +1 yıl Yakışır, olsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen yakışır bana knk Thanks 🤣 Yorumla
sessizliğiinsesii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Mikrofon Yorumla
gökhan_3466 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Bank Yorumla gökhan_3466 +1 yıl Artık her gelen üstüme oturur 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl jsdjsajdasjdj ben yalnız ve terk edilmiş bir bank düşünmüştüm ama sen bilirsin tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Olur söyleyebilirsin
Müzik kutusu😇🙃
Teşekkürler :)
rica ederim🙏🏻
Ne olurdum nunu 🤔 beni neye layık görüyorsun acaba 🤔
Ayna 😂😂🤩
Herkes bakınca kendini mi görür 🤔 ne anlam yğklemeliyim 🤔😂
17.10 izle 😂😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=D9GT3djLPac
İnsanları tepetaklak yapıyorsun mu diyorsun 🤔
ahahahhaha yaaa 😂 zekasına atıf yaptım 😂 onca adam geliyor ama hepsi eleniyor bu birinci oluyor zekasıyla falan filan 😂
Keloğlan ile benim ayna olmam arasında bağlantı yok ama 🤔
🙄🙄🙄 sana böyle bakıyorum şu an 🤔
Neden aynayım ben nunu 😇
Alıyorum aynayı elinden merdane olursun sen 🤨🙄 alıp onla seni dövmek için 🤔😂
Ben mersaneysem beni dövmek için beni nasıl kullanacaksın 🤔
Mersaneyi alıp dağa taşa vurucam 😂😂
Bak dalga geçme benim yanlış yazdığım kelimelerle. Her yanlışını düzeltirim yoksa p
Gülücük yerine p gitmiş 😂😂😂
ahahahhaha benim yanlışlarım düzeltilemeyecek boyutta olduğu için rahat rahat yanlış yapabilirim nunucuğum 😂😂😂🤣
Ben bana yapılan yanlışı unutmam nunu. 😂 Yanlış yaparsan kendini affettirmek için dürmen gereken bolca lahmacun bulursun önünde 😂
Yanlış yapabilirim nunuluk hali sonuçta 🙄😂 1 yıl rahatım sonrasını sonra düşünürüm 😂🥳🥳
Hala bir yıl diyor. 9 ay kaldı 🙄
3 ay mı geçti 🙄 çok az kalmış 😱neyse nasılsa bir şey bulurum ben yine 😎😂😂
İnsan nunusuna bunu yapar mı bee 🙄
o insan nunusuna ceza yazıyor ama 🙄 nunusuda bunu yapar o zaman başka napsın 🙄
Cezasına razı olsun 😇😇
Rüyanda bile göremezsin 🙄 ölümüne isyan ölümüne itiraz 😎 anarşik ruhum var napayım 🤭
Rüyama da karışıyor şuna bak yaa 🙄
Benim her şeye hakkım var 🤭😎😂
Nunuluk halklarını kötüye kullanmak bu senin yaptığın 😔 bırak rüyamda zengin karı bulduğumu göreyim 😔
He olur onu görebilirsin 😂 izin verdim 😎
Allah razı olsun. Tuttuğun altın olsun 😇
Ay tövbe de yahu altın yenmez aç kalırım 😱
O kadar altının var. Ben yediririim seni. Ama sakın bana tokanma 😂
Tokanma dedin ya kesin tolanırım😂🤭
Hep tersini yap zaten 🙄
Olur nunu sen yeterki iste😇😂😂
😒😒
Düzünü yaptım işte🙄 onu da beğenmiyor 😏 sorun bende değil bak sende😂🤭
İşine gelince düz gelmeyince ters 🙄
Bana düz gelen sana ters🤔🙄
Aklıma şu geldi 😂😂
youtube.com/shorts/EWydTmiibaw?feature=share
Cuk oldu bu 😂😂
Söylee bahimm, kaderimize ne çıkacahh😏😅
Fırça.
Yeniden boyar hayati güzelleştirirdin 😍❤
😍😍😍Vayy... ❤😘
Bir nesne olmazdim. Yaşamda herkesin bir rolü vardır.
Söylemelisinn
Tartı 😂😂
Aman yeterince ayak gördüm 😂😂
djasjdjasjdjadjajdjjdaj valla üzüldüm şu an bii 🤣🤣
Yapacak bir şey yok tartı dedin 😂
Göz görmeyince katlanırmış gözlerini yum jdsjadjsdjsd
Hocam ben oynamıyorum ahdhd
Rolü başkasına veremiyoruz mecbursun 🤣🤣
Olur
Valiz
🌺
Söyle. Nassın bu arada? Ben de iyim
Zil olurdun. Teşekkürler bende iyiyim
Nassın diye sormamdan tanıyon mu beni saşldfs ayırt edici oldu benim için
jsajdjsdjjsdj benim için de 🤣🤣 kılıktan kılığa girdiğin için bir tek böyle ayırt edebiliyorum 😂
sdfls
Haydi söyle bakalım olsa olsa benden ne olurdu? 😂
Mangal maşası 😂😂
Owww 😂😂 severim
😂🙏🏻
Son soruma gelir misin
Tahmin bile edemem sanırım 😂
Paraşüt 😂🤣
Uçurur diyorsun yani 😅
Yani 😂
😏
Olur tabii.
Kül tablası
Güzel
Söyle
Musalla taşı
Söyle bakalım 🤔
Güneş gözlüğü
Olar olar severiz
sevecen tabi
Tamam kızma en çok ben seviyorum 😂
he şöyle 🤪
Hadi söyle
Pelerin
😎
İşte bu 😂😂
Söyle
dürbün
Söyleme
tamam
Aferin
ok
Olur söyle
Uçan süpürge
söyle
Abaküs🙄
mesleğimden dolayı mı🤣🤣
Hayır, her şeyi hesaplamaya çalışmandan dolayı, meslek hastalığımı acaba? 😂
başak burcunun vermiş olduğu mantıksal & rasyonel yaklaşımdan ötürü olabilir 😂😂
Oğlak burcu bunu sevdi 😂🤣
Sende toprak burcu grubusun sev bi zahmet 😂😂
Aynı takımdanız 😉😂
Evet aynı takımdanız
Roket takımı olurdu bizden aslında var ya yanımıza da bi tane pokemon tamamdır 😂😂
Seni seçtim pikaçuuu dermiş 🤣🤣🤣🤣
Pikaçu da diğerleri gibi giderdi sonra 🤣🤣🤣
ahahahahhaha hiç şaşmaz 🤣🤣🤣
ver müzüğüüü
Müslüm baba?
Olur olur yeriz yeriz
www.youtube.com/watch
🚬🚬🚬
https://www.youtube.com/watch?v=wtOHNhG0EZc
www.youtube.com/watch
https://youtu.be/SUdWPvdCm58
https://www.youtube.com/watch?v=1dOKeElDd7g
Ümit Besen der, noktayı koyarım. 😂
https://youtu.be/h5FUkqhsNe8
www.youtube.com/watch
Al dinlede kulaklarının pası silinsin
Söyle bakalım
Paratoner 😂😂
Baak sevdim bunu 😂😂
biliyordum jdjsdjsajd 😂🤣
Söyle be tortillam
Ok ama yayı olan ok 😂
Söyle
Çerçeve ol 😍
Soylee
Oyuncak ayı 😍🙈
İyimis🙂
Teşekkür ederim
Rica ederim 😇😍
Söyle bakalım
Nargile
Içip içip doymazlar diyorsun bari hangi meyveli olsun
fişne 🤣🤣🤣
Ekşi ekşi iyi giderim ozaman benzettiğin için teşekkür ederim
rica ederim 🤩🙏🏻
Söyleyiniz..
Dikiz aynası
Mersi..
rica...
söyle
araba farı
neden öyle düşündün
Söyle knk
Maske
Olabilirim Knk
boris brejcha maskesi olsun ozaman 🤣
Yakışır, olsun 😂
Aynen yakışır bana knk Thanks 🤣
Söyle
Mikrofon
Söyle
Bank
Artık her gelen üstüme oturur 🙄
jsdjsajdasjdj ben yalnız ve terk edilmiş bir bank düşünmüştüm ama sen bilirsin tabi
Söyle