Hayat niye bize karşı çok acımasız , tik tok instagram ya da twitter da birçok yaşıtımı görünce maalesef çok üzülüyorum. başımıza gelen o olmaması gereken olaylar neden geliyor ne den bu olaylar onların da başlarına gelmiyor, ya da onların hatları bizimkinden ya da kişisel yazayım benim yaşantımdan hayatımdan çok daha farklı. o yaşadıklarını anlatıyor, sen ise kendi yaşadıklarıma/yaşayamadıklarıma bakıyorum. hüzünleniyorum. adam hayatını yaşamış, ben kütük gibi bu yaşa kadar gelmişim diyorum biz bunu yaşamaya itildik içimi yiyip bitiren düşünce. yazın evde bilgisayar başında otururken herkesin tatilde veya dışarıda beraber eğlendiği düşüncesi. sanki ben herkesten soyutlanmışım gibi hissediyorum bazen kendi kendime şöyle diyorum: bu alınyazısı yalnız sana vergi. senden başka herkes mesut bazen istediğimiz şeyler hemen olmayabilir, bir olay oluyor hemen sonuçlansın hemen sonuca ulaşmak isteriz bitsin isteriz. Ama hayat bazen işte bazen o izin vermez, hep bir engel koyar araya bir nokta koyar oraya, mesela ben son mektubuma “Size bu mektubu sesimi duymadığınız ses trelerimi çiğneyerek yazıyorum sana, ona, hepinize” diye başlarım eski zamanlar geliyor hep aklıma neden bilmiyorum klinik pisikolok lar Antidepresanı verip geçiyor mesela 2021 miydi yoksa 2020 miydi yılbaşında Tugay Gök, Doch, vs gibi youtuberlar ile yapılan bir Özerl yayında lki seneryolsar geliyor o zamanlar başkaymış gibi o zamanlara dönsek her şey düzelecekmiş gibi aslına bakarsak bu çoğu için geçerli ama sebebini bilmiyorum sırf onun için 12.12.2022 tarihinde uzunjn uzun Nazlıcan Kübra Gül Bakışlım şarkısını dinlediğim olmuştur. Peki niye? bana o günleri mi hatırlattığı için yoksa o günlerdeki gibi tekrar rahat hissettireceği için mi? Belki ne karar verirsiniz bilmiyorum ama ben iyi değilim evet iyi gibi duruyorum ama iyi değilim. Söylemek istediğim çok şey var ama söyleyemiyorum ya da nasıl anlatacağımı, ifade edeceğimi bilmiyorum… ama ifade edebileceğim kadarıyla ben bu hayatı yaşamak istemiyorum, benim hak ettiğim hayat yoksa bu mu? Ya da eğer ki buysa neden bu? Özlediğim hep geçmiş. Her şeyin değiştiği bir gün var tek bir günde tepetaklak olmuşum gibi, bir ayrıntı daha vermek isterim Tiktok'ta sürekli eski beğendiğim videolara bakıyorum 2019-2020-2021 Mayıs ayına kadar. Sence ne yapmalıyım?
Hayat Niye Bize Acımasız?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece bu kadarını ifade edebiliyorum birde ifade edemediğim o kadar çok şey var ki...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayat acımasız ise siz de her zaman farklı bir yol çizin
Bir Örnekle Açıklarmısınız?
Ne yapalım kafana mı sıkalım yaşamayacak mısın yani?
Başka daha iyi bir yol var mı ki?
Ve bunu yazarken bile hep bir toparlanma umudu var
Neler yaşatmış bu hayat sana böyle dostum işte hayat ne yapacaksın şanssızlık dostum yaşın kaç şu an
19
Bence şans bizimle yana deşil diyelim biz ona:)
ne yapacağız şimdi
İnanamıyorum yinemi iyicene soğudum artık
Herkese acımasız
Herkese derken?
Çünkü Türkiye
yapıcak bişey yok reis sosyal medya