Selam KS ahalisi! İnternette kişilik analizi yapmak için oluşturulmuş bir sürü kişilik testi mevcut. Test sonunda verdiğiniz cevaplara göre bir analiz yapıp size sunuyorlar. Siz bu testlere güveniyor musunuz?

Selam KS ahalisi! İnternette kişilik analizi yapmak için oluşturulmuş bir sürü kişilik testi mevcut. Test sonunda verdiğiniz cevaplara göre bir analiz yapıp size sunuyorlar. Siz bu testlere güveniyor musunuz?

Hayır tabi ki inanmıyorum çünkü testi çözdükten sonra doğru olmadığını fark ediyorum. zaten aslında bu testler bilimsel ya da kanıt testleri değil eğlence için yapılmış testler. yani bir kişi mesela fotoğrafta ilk neyi görürse ya da seçerse en çok istediği duygu odur gibi testler oluyor
ben genellıkle aaa oymuşum aa buymuşum ben ne ş*refsizmişim dıyerek eğlenıyorum ((:
İnanmıyorum, karaktersizler bile test yapıp sonuç alıyorsa güvenmem o teste jdsajdjasjdjasd
Cevap
0Cevap
İnanmıyorum, kendimi biliyorum. Bir testis beni anlatamaz çözemez.
Test* olacaktı..
Hele benim gibiler için şart ama o zaman moderasyonda sıkıntılar yaşanır. Onun için gelmez.
https://www.michaelcaloz.com/personality/ buna inanıyorum :D
Onedio platformunda çözüyorum eğlenmek için, fazla inanmam.
İnanmam en yakınlarım bile beni çözememiş testler mi çözecek kişiliğimi 🙄
Daha çok eğlence amaçlı uyguluyorum. İnanmak, inanmamak duruma göre. Hani deriz ya, işimize gelirse misal o misal yani.
İnanmıyorum gereksiz bence.
İnanmıyorum hepsi fasa fiso
Onedio
Onedio doğru çıkıyor bazen
Hayır inanmam saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?