O kadar kararsızım ki deminden beri hangi bardakta su içsem diye düşünüyorum, kararsızlık asla peşimi bırakmıyor sfksk

O kadar kararsızım ki deminden beri hangi bardakta su içsem diye düşünüyorum, kararsızlık asla peşimi bırakmıyor sfksk

hayır tabi ki karar vermekte zorluk çekmiyorum, çünkü neler istediğimi biliyorum ya da benim için neyin iyi neyin iyi olmayacağını biliyorum. genelde mantığım ile karar verdiğim için bu pek sorun olmuyor benim için.
25 yaşıma kadar evet.
Bilindiği üzere erkek biraz geç olgunlasiyor.
Bir gün sahilde oturuyorum.(Karşıyaka sahil)
2 alkol aldım banka oturdum.
Kucağıma kedi geldi ve yattı. Tam 2 saat hiç kimildamadan.
O süre zarfında geçmişime döndüm muhakeme yaptım kendi kendime..
İlk dedim kendi kendime söz verdim şunu şunu yapicam dedim.
En güzelini en sona sakladım.
Zaten daha ona erisemedim.
Galiba zor olduğu için.
Hem de ne biçim inanamazsın. Bazen hangi filmi izlesem diye araştırıp dururken 1 film izleme süresi geçer, karar veremez kapatırım. Alışverişte hangisini alacağıma karar veremem, en sonunda ya hepsini alırım ya da hepsini bırakır çıkarım 😱😀
Duruma göre değişiyor bazı konularda karar verme de ara da kalırım bazı durumlarda direk kararımı veririm ama hep düşünce olur tabi kararı vermeden önce
Cevap
18Cevap
Her konuda olmasa da evet zor kararlar konusunda oldukça kararsızım
Karar verme mekanizmam güçlüdür hızlı ve net karar alırım
Çok kararsız kalırsam yazı tura yaparım
Valla geçen ay telefon aldım kararsız kaldım yazı tura yapıcam dedim herkes güldü tura gelirse almam, yazı gelirse alırım dedim. Yazı geldi aldım 😃
Çok düşünen çok üzülür xr
Allah korusun 😂
Mantığımla karar vermek istediğimde en ince ayrıtısıyla düşünüp kafa patlatırım. Bazen saatler bazen ise günler alır. Hiç yaş tahtaya basmak istemem. Yapım gereği duyguları soluk biriyim. Bu yüzden dışardan sert görünsemde bu bana avantaj bazende dezavantaj sağlar.
Evet, her zaman. İkizler burcu olmanın zorluklarından biri işte. Ama bunu da aşmam lazım çünkü her zaman karar vermek için vaktim olmuyor ¢
Önemli konularda evet, zaman zaman kararsızlık yaşadığım olur ama günlük hayatta, günlük işlerde pek kararsız değilim. En pratik seçimi yaparak işleri kotarıyorum..
Allah başka dert vermesin zor bir an sandım evlilik ya da iş seçme kararı sandım ki detayı görünce 🤣🤣😊
Bazen ben de karar vermekte zorluk cekiyorum babam benim icin kararsiz kasim der onun icin 😬😀zaten kasimda dogdum tam oldu bu yani 😀
Ben senden daha kararsızım abla :( Henüz su içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum :( Sen en azından su içmeye karar vermişsin :(
Karar veremediğim zaman ya KS deki üyelerden fikir alıyorum ya da arkadaşlarıma sorarım
Pratik yapman gerekir bu konuda sürekli karar ver uygula
Bu soruya cevap verip vermemekte bile kararsız kaldım..
kararsızlık benim diğer adım
seçenekleri azaltırsanız karar verme hızınız artar
Elbet oluyor ama fazla değil
Genelde hızlı karar veririm 😄
Hayır kararsız değilim.
Bazen evet
Genelde alışverişte çok kararsızlık yaşarım
Evet fazlasıyla kararsızım 😅
Bende her konuda böyleyim.
Hayır alır uygularım.
Yok yaşamıyorum
Ben de çok kararsızım