Trollemek nedir? Trol kime denir?

Trollemek nedir, trollemek ne demek, sosyal medyada çok sık kullanılan bu kelimenin anlamını sizler için derledim.

1 - Trol ağları, yelkenli gemilerden bu yana kullanılan av araçlarıdır. İlk tipleri Danimarka iğrıpları ve kırışlı trollerdir. Daha sonra iki gemi ile çekilen troller ve en son olarak kapılı troller geliştirilmiştir. Günümüzde kullanılan trolleri Kapılı (tek gemi ile çekilen) troller ve Kapısız (iki gemi ile çekilen) troller olarak iki gruba ayırabiliriz. Trol gemileriyle balık avlamaya ise "Trollemek" ismi verilir.

2 - Trol, İskandinavya folklorunda genellikle dev ya da cüce olarak resmedilen, mağaralarda yaşayan efsanevî, çirkin bir yaratıktır

3 - Sim­di­ler­de ba­lık av­la­ma te­ri­mi ola­rak de­ğil de sos­yal med­ya­da fol­lo­wer av­la­mak için kullanılıyor.

4 - Trol­le­mek, sos­yal med­ya or­ta­mın­da dik­ka­ti bir ye­re çe­kip, her­ke­si ora­ya top­la­mak an­la­mı­na ge­li­yor.

5 - Bu konunun amacı bile Trolleyip ilgiyi buraya çekmek!
trolleme ne demek
trolleme ne demek
1 - Gemicilik Terimidir
2 - çirkin kücük yaratıktırlara derim ben hep !
3 - Atalarim gemide ben internette Trolluyorum.
4 - Guzel Taktik ise yariyor !
5 - Yorum :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Tekne Trolü Nedir : Teknenin arkasina baglanan bu ag ile tekne ile gezersin ve balik otomatik olarak tutulur.

galeri.uludagsozluk.com/.../...-yazarlar_32444.jpg

:)))
Trollemek nedir? Trol kime denir?